Καλησπέρα.άν το θεμα είναι σε λάθος θέση ας μεταφερθεί αλλού.Εχω το εξής θεμα.περιπου 1 Νοεβριου ειχα κανει εγγραφη με δοκιμαστική περιοδο 14 ημερες.εβαλα τα στοιχεια της καρτας ,και στο τελος ελεγε μεχρι 13 Νοεβριου μπορω να κανω ακυρωση καθως δεν μου ειχε χρεωθει τιποτα.εχθες που πηγα να κανω ακυρωση,μολις την εκανα μου βγηκε μυνημα οτι θα ακυρωθει τον Μαιο.Σε εποικοινωνία μαζί τους,με είπαν to εξής¨:Η προσφορά της δωρεάν δοκιμής 14 ημερών ολοκληρώθηκε στις 4/11/2022. Επομένως, δεν ήταν εμπορικά διαθέσιμη για τους συνδρομητές που πραγματοποίησαν εγγραφή μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Όσοι συνδρομητές είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή πριν από την παραπάνω ημερομηνία, μπορούσαν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους εντός 14 ημερών χωρίς καμία χρέωση.
"τώρα καθομαι και σκεφτομαι ,αν κανω αλλαγη στοιχειων της καρτας,και πριν της 13 Νοεβριου,και βαλω μια αλλη καρτα που δεν εχει χρηματα μεσα θα την δεκτουν η οχι;Δεν ειναι τοσο για να γλυτωσω τα 20 ευρώ,νευριαζομαι γιατι μας δουλευουν,πουθενα εγω δεν ειδα για μεχρι 4 Νοεβριου.Στην χειροτερη αν δεν γινετε τιποτα εφοσον το εχω πληρωσει θα το απολαυσω για 6 μηνες.δεν ξερω αν μπορει καποιος ας τοποθετηθει επι του θεματος
Όταν ανοίγουμε καινούριο θέμα ΔΕΝ γράφουμε τον τίτλο με κεφαλαία.