Τέλειο το USB flash disk DVBSky T330 DVB-T2/T/C, αξίζει τα λεφτά του, έχει πολλές δυνατότητες. Το τιουνερ του είναι ευαίσθητο και βρίσκει αμέσως όλα τα κανάλια DVBT2. Η περιοχή λήψης μου είναι δύσκολη, είμαστε στα τσεχοπολωνικα σύνορα και με την μικρή κεραιουλα που παρέχεται στο κουτί όπως ανέμενα δεν βρήκα κανένα κανάλι.
Με μια μικρή κεραιουλα αυτοκόλλητη σε δίπολο στο τζάμι του παραθύρου (βλέπε εικόνα) το στικακι USB έβγαλε 22 κανάλια, ενώ για σύγκριση με την ίδια κεραιουλα ο δορυφορικός μου δέκτης Amiko HD8265+ που είναι Full HD Combo δέκτης με υποστήριξη H.265/HEVC δεν έβγαλε ούτε ένα επίγειο κανάλι.
Με την κανονική επίγεια κεραία που έχω στην σκεπή το στικακι κατέβασε 140 κανάλια αρκετά από τα οποία είναι σε HD ποιότητα με φανταστική εικόνα στην οθόνη του λαπτοπ. Το στικακι έχει πολλές δυνατότητες ειδικά σε προγραμματισμό εγγραφής καναλιών.
Τα driver του στικ USB flash disk DVBSky T330 DVB-T2/T/C περιέχονται σε CD μέσα στο κουτί, όπως και το πρόγραμμα οδήγησης win10drv_180820. Για πρόγραμμα οδήγησης όμως αποδεικνύεται ότι είναι πολύ καλύτερο το SichboPVRSetup-4.0.13.0 που το κατέβασα από το Ινερνετ, το οποίο συνιστά και ο Τσέχος πωλητής.
Το λαπτοπ στο οποίο χρησιμοποίησα το στικακι USB flash disk DVBSky T330 DVB-T2/T/C δουλεύει στα Windows 10, έχει επεξεργαστή Intel i5-6200U CPU @ 2.30GHz, μνήμη RAM 8GB, δίσκο SSD 256 GB και δυο γραφικές κάρτες την Intel HD Graphics 520 και NVIDIA GeForce 940MX.
Θα δοκιμάσω το στικακι και στα Windows 11 με το λάπτοπ Acer Aspire 7 (A715-72G) με ισχυρό επεξεργαστή 6 πυρήνων Intel Core i7-8750H (2,2 GHz, TB 4,1 GHz, HyperThreading), με μνήμη RAM 16GB DDR4, Οθόνη IPS Full HD 15,6" και αυτόνομη γραφική κάρτα NVIDIA GeForce GTX 1050 με μνήμη 4 GB GDDR5.
Επίσης θα δοκιμάσω αν το στικακι USB flash disk DVBSky T330 DVB-T2/T/C δουλεύει σε ένα παλαιό λαπτοπ με XP όπως και σε ένα άλλο με Windows 7.
Ο κατασκευαστής αλλά και από τα σχόλια των πελατών που διάβασα δηλώνουν ότι το στικακι USB flash disk DVBSky T330 DVB-T2/T/C δουλεύει τέλεια εκτός από τα Windows και σε Linux και στο Εnigma.
Παραθέτω μερικές εικόνες από την λήψη DVBT2 στο λαπτοπ μέσω του USB flash disk DVBSky T330 DVB-T2/T/C.