Εγώ ξέρω ότι εκεί έχουν και πομπούς για κινητή τηλεφωνία και τίποτα άλλο. Περί ραδιοφώνων, ξέρω ότι σε αυτά είναι υπεύθυνος ο Κούνουπας. Απο κει εκπέμπουν GALAXIAS FM 93.0 MHz, MYKONOS FM 98.1 και ο Venus Radio. Modulator, το βρίσκω κάπως αδύνατον, διοτι τα περισσότερα Mods έχουν mono audio αν και κάποια έχουν stereo jacks όπως π.χ. ένα Lemco που έχω στην κατοχή μου από πέρυσι. Και το είχα λάβει σπίτι μου τον περσινό αύγουστο αυτό με την κεραία προς Άνω μερά! Άμα τον ξαναπιάσω με την ρομβική condor μου που έχω εδώ και 17/18 χρόνια στην ταράτσα του πατρικού μου την επόμενη φορά που θα κάνω dx μετά από έναν χρόνο, φτύστε με... Είμαι σίγουρος ότι θα το λάβω διοτι το έλαβα με λίγα χιονάκια πέρυσι αλλά γινόταν και λίγη διάδοση οπότε δεν ξέρω. Παρεμβάλει λίγο το 31 όμως όταν κοιτάω Σύρο και Υμηττό και προκαλεί θέμα στο action 24 Π.χ.
Τούρκικα, ξαναπήγα και έπιασα 36, 40, 43, και 46 αδύναμα σε σύγκριση με τον δεκέμβριο. Αλλά στο σπίτι το πατρικό αν ενώσω βίντεο στο rf in της tv και κεραία στο rf in του vcr και το έχω ως signal generator στο 43, λαμβάνω λίγο μπάρες παρεμβολής αλλά κανάλι δεν φαινόταν. Σίγουρα trt 1.
Αυτά. Άμα ξανακάνω dx το 2025 διοτι το προβλέπω δύσκολο για δεκέμβριο θα αναφέρω την κατάσταση είτε εδώ ή σε άλλο thread, αλλά είμαι σίγουρος ότι το 31 ζει και βασιλεύει ακόμα...