0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ προσεγμένη δουλειά και στη λεπτομέρεια, εύγε
ΥΣ Παρακαλώ πολύ οποιος είναι χρήστης ANDROID 13 να μου δώσει αναφορά λειτουργίας για την εφαρμογή ευχαριστώ (Μας πέθανε η google με τις νέες ιδεες της)
Σκ@τ@ προσπαθησαμε προσπαθησαμε αλλα μας ερχονται αναφορες για προβληματα, αλλα κανεις δεν δινει λεπτομεριες τι προβληματα.
https://appgallery.huawei.com/app/C110503641
komhsgr Επαναλαμβάνω την ερώτηση που έκαμα πριν ημέρες. Το ΡΙΚ HD γιατί λείπει από τη λίστα των κυπριακων καναλιών;
Γιατί έχω μονο το επισημο link που παιζει μονο Κυπρο δε διαθέτω προς το παρόν εναλλακτική ροη.
Πάντως σε άλλες παρομιες εφαρμογές το ΡΙΚ HD υπάρχει στις λίστες τους.
Πράγματι εγώ στο v radio προσπαθώ να βάλω μέσα έναν σταθμό και ενώ βάζω την ροή του που παίζει στο live24,κάνω δηλαδή αντιγραφή του συνδέσμου που παίζει στο live24 όταν το βάζω στο v radio δεν παίζει καθόλου Συγχώνευση: Δευ 25 Μαρ 2024, 23:25Ποιο σύνδεσμο πρέπει να βάλω για να παίξει πια ροή
Εξαιρετική η εφαρμογή.Μακάρι να επέτρεπε να προσθέσουμε χειροκίνητα κάποιο κανάλι στα αγαπημένα (από τη στιγμή που ξέρουμε το URL που στριμάρει).Για παράδειγμα το Vradio σου επιτρέπει να προσθέσεις κάποιο ραδιόφωνο, αν γνωρίζεις το URL.
Μα δεν έχει ήδη όλα τα κανάλια η εφαρμογή;
Βάλτε το MAD και το Nickelodeon της Αθήνας
Στα 3 κρατικά της ΕΡΤ τις τελευταίες ημέρες σταμάτησε η ροή σε HD και μεταδίδονται μόνο σε SD.
Πέρνα απο το ταμειο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Απλά πληροφοριακά το ανάφερα, και φυσικά γνωρίζω ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν. Έτσι και αλλιώς υπάρχει και η HD δορυφορική μετάδοση στον HELLASAT όλων των καναλιών της ΕΡΤ.