Mistral η ενισχυτής televes
  • Πεμ 30 Ιαν 2025, 21:51
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Mistral η ενισχυτής televes  (Αναγνώστηκε 972 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Καλημέρα παιδιά στο χωριό μου το Ευπάλιο σας έχω πει περίπου την κατάσταση και σε άλλες αναφορές μου, βρίσκεται εκτός των επισήμων κέντρων εκπομπής,το μισό χωριό η δυτική του μεριά λαμβάνει από Αρόη με καλές κεραίες και ενισχυτές,και το άλλο μισό στην ανατολική μεριά από Ξυλόκαστρο με την ίδια κατάσταση αντίστοιχα από θέμα σήματος
Εγώ έχω βάλει κεραία televes στο σπίτι μου την μεγάλη την 75 με 6 μέτρα ιστό,έχω ενισχυτή ιστού της mistral αυτόν για τις δύσκολες περιοχές των 42db,ο ενισχυτής λοιπόν καταλήγει στο τροφοδοτικό που βρίσκεται στο δώμα στην ταράτσα σε πρίζα σουκο που έχω σε ειδικό σημείο,και βγαίνουν δύο έξοδοι,η μία είναι για την τηλεόραση που έχω στο σαλόνι φτάνει μέσω μπριζας και η άλλη έξοδος είναι για τις δύο τηλεοράσεις που έχω στα πάνω δωμάτια του σπιτιού
Το θέμα είναι η μία lg που έχω στο ένα δωμάτιο που το λέει με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια το σήμα lg του 2011 είναι μου λέει στην 25  με τα HD έχω στάθμη 95%-96 κάποιες φορές και ποιότητα 100,στην 26 έχω 94-95 και ποιότητα 100 αντίστοιχα τα υπόλοιπα περιφερειακά και το 2mux που λέει είναι με 100%, αλλά κάποιες φορές τα HD που βλέπω ενώ πιάνουν καλά ανά διαστήματα μου κάνουν σπασιματακια,και σκέφτομαι αν αλλάξω ενισχυτή ιστού και βάλω τής televes θα έχω καλύτερη απόδοση η τσάμπα θα πετάξω τα λεφτά μου?

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 10:30
Τεχνικός που είχε έρθει να μου βάλει την κεραία στην ταράτσα να φανταστείτε χωρίς ενισχυτή δεν έπιανε τίποτα στο μηχάνημα που είχε για να βλέπει,και μόλις βάλαμε τον ενισχυτή άρχισε να του δείχνει τα κανάλια, αλλά τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω αυτά τα μικροσπασιματα ενώ το σήμα σε όλες τις τηλεοράσεις μου είναι τζάμι 100,έχω δοκιμάσει να χαμηλώσω και την ισχύ του ενισχυτή και πάλι τα ίδια εκεί πέφτει και η ποιότητα κιόλας,αν βάλω televes ενισχυτή ιστού θα κερδίσω κάτι

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
αν ο μάστορας χωρίς ενισχυτή δεν έβγαζε καν σήμα, εγώ πίστεύω ότι ενισχυτή & να βάλεις θα είναι το ίδιο δηλαδή σπασίματα ανά κάποιες στιγμές ... ο τελεβές πρέπει να είναι & κάποια db πιό κάτω περίπου στα 35, δεν έχω δεί τέτοια μάρκα με 40db ... γιά την μικρή διαφορά σήματος εγώ πιστεύω γιατί έχω δοκιμάσει 5 δέκτες (τα μικρά κουτάκια στα οποία τα chipset τα χρησιμοποιούν κάποιες τηλεοράσεις) κάποιες τηλεράσεις έχουν μία μικρή καλύτερη/χεiρότερη ευαισθησία σήματος άσχετα τον ενισχυτή

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Θεωρώ ότι πάσχουν οι ενισχυτές Mistral στο θέμα ψηφιακής τηλεόρασης. Επί αναλογικής τηλεόρασης ήταν πολύ καλοί, στη ψηφιακή τηλεόραση, έχω παρατηρήσει ότι που και που μπουκώνουν το σήμα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις θέμα. Θα σου πω όμως τι έκανα εγώ στο χωριό μου στον Παρνασσό. Είχα έναν παλιό ενισχυτή ιστού Televes που έδινε σε 2 τηλεοράσεις. Στη μία από τις 2 είχα σπασίματα στην ΕΡΤ. Ήθελα να προσθέσω όμως και 3η τηλεόραση. Έβαλα για αρχή ενισχυτή κεντρικής εγκατάστασης Fraccaro και ξήλωσα τον ενισχυτή ιστού προκειμένου να μπορεί να τροφοδοτήσει τις 3 τηλεοράσεις. Από μόνος του αυτός ο τύπος ενισχυτή μπορεί να βελτιώσει τη λήψη κι όντως τη βελτίωσε, δεν τη έφτασε όμως όμως στο 100%. Προτίμησα Fraccaro για 3 λόγους. Είναι ποιοτικοί όπως οι Televes, είναι πολύ φθηνότεροι και ένα πολύ σημαντικό, η συγκεκριμένη σειρά ενισχυτών κεντρικής εγκατάστασης Fraccaro που έβαλα εγώ, μπορείς να βάλεις ενισχυτή ιστού αν χρειάζεται στην είσοδό του χωρίς τη χρήση επιπλέον τροφοδοτικού! Αυτό το έκανα σε μια εγκατάσταση στη Σύρο, που έτσι τροφοδότησα ένα οίκημα με 10 τηλεοράσεις και με λήψη όλων των καναλιών από Υμηττό-Πάρνηθα!!! Αν θες στείλε ΠΜ να σου πω από που πήρα τα υλικά φθηνά και με ποιο τρόπο μπορούν να σου έρθουν επαρχία.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος kyria_kous_tv_archive

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2023
  • Τόπος: Μύκονος, Κυκλάδες
Αποκλείεται.... Εγώ στον Πλατύ Γιαλό πιάνω Αθήνα και Σύρο όσο πάει με την Σύρο να παίζει καταπληκτικά και ο Υμηττός να έχει θεματάκια. (το σήμα αλλάζει με τον καιρό) Σε αυτή την περίπτωση έχω fraccaro ενισχυτή χαμηλού θορύβου που φτάνει εως 42 DB...

Συνήθως οι κεραίες της Televes έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή μεταγενέστερο από αυτών για τον ιστό. Στην Dat Boss 75 που έχεις, έχει αυτοματοποιημένο ενισχυτή που φτάνει τα 47 DB αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα που τώρα έχει πάει σε κατάσταση συντήρησης,... Προσπάθησε να τροφοδφοτήσεις την κεραία αντί για τον ενισχυτή και δες αν βλέπεις διαφορά. Παρόμοιο πράγμα παρατήρησα με μία άλλη Dat Boss άσχετα αν το σκρούτζ έλεγε "δεν απαιτεί τροφοδοσία", αλλά επειδή μένει σε χαμηλή ισχύ λόγω των πομπού της Σύρου, βάλαμε τον παλιό ενισχυτή Johanson που αυτή την στιγμή φτάνει τα 35 DB και όχι παραπάνω (λέω να κάνω αναβάθμιση σε αυτό όταν έρθει η ώρα με εναν fraccaro ή ενισχυτή της Televes αλλά δεν γνωρίζω ακόμα), οπότε λειτουργεί σαν παθητική μέχρι στιγμής.\

Βλέπεις καμία διαφορά με την κεραία να έχει τροφοδοσία; (χρειάζεται τροφοδοτικό είτε 12 ή 24 βόλτ)
Πλέον σχεδόν νεκρός στο θέμα του fm και digea dx, αλλά θα συνεχίσω να αναφέρω ότι γίνεται στην περιοχή μου και περί της tv.

kyria_kous

• SatLeo Legend
Δηλαδή να κουμπωσω την κεραία κατευθείαν στο τροφοδοτικό αυτό μου λέτε να κάνω?

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:23
Το θέμα είναι δεν φτάνει το καλώδιο μέχρι εκεί που είναι το τροφοδοτικό

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:24
Πως μπορώ να στείλω ένα βίντεο για να σας δείξω περίπου την εγκατάσταση

Αν βάλω televes που τυπικά είναι πιο ποιοτικός λέτε ότι θα έχω πάλι τα ίδια δεν θα αλλάξει κάτι σε συνδυασμό με την μεγάλη κεραία televes που έχω

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:29
Αποκλείεται.... Εγώ στον Πλατύ Γιαλό πιάνω Αθήνα και Σύρο όσο πάει με την Σύρο να παίζει καταπληκτικά και ο Υμηττός να έχει θεματάκια. (το σήμα αλλάζει με τον καιρό) Σε αυτή την περίπτωση έχω fraccaro ενισχυτή χαμηλού θορύβου που φτάνει εως 42 DB...

Συνήθως οι κεραίες της Televes έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή μεταγενέστερο από αυτών για τον ιστό. Στην Dat Boss 75 που έχεις, έχει αυτοματοποιημένο ενισχυτή που φτάνει τα 47 DB αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα που τώρα έχει πάει σε κατάσταση συντήρησης,... Προσπάθησε να τροφοδφοτήσεις την κεραία αντί για τον ενισχυτή και δες αν βλέπεις διαφορά. Παρόμοιο πράγμα παρατήρησα με μία άλλη Dat Boss άσχετα αν το σκρούτζ έλεγε "δεν απαιτεί τροφοδοσία", αλλά επειδή μένει σε χαμηλή ισχύ λόγω των πομπού της Σύρου, βάλαμε τον παλιό ενισχυτή Johanson που αυτή την στιγμή φτάνει τα 35 DB και όχι παραπάνω (λέω να κάνω αναβάθμιση σε αυτό όταν έρθει η ώρα με εναν fraccaro ή ενισχυτή της Televes αλλά δεν γνωρίζω ακόμα), οπότε λειτουργεί σαν παθητική μέχρι στιγμής.\

Βλέπεις καμία διαφορά με την κεραία να έχει τροφοδοσία; (χρειάζεται τροφοδοτικό είτε 12 ή 24 βόλτ)
άμα δηλαδή πρόχειρα βάλω από την κεραία όπως έρχεται το καλώδιο χωρίς ενισχυτή κλπ κατευθείαν το κουμπωσω στο τροφοδοτικό και κατεβάσω ένα καλώδιο γιατί αυτά που είναι στο δώμα δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί που είναι η κεραία στον ιστό,και κατεβάσω λοιπόν ένα καλώδιο χύμα σε μια τηλεόραση λέτε ότι θα έχω καλύτερα αποτελέσματα?απ' ότι με τον ενισχυτή ιστού ενδιάμεσα?

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:30
Αλλά και με τον ενισχυτή ιστού ενδιάμεσα που έχω δεν θα έπρεπε να παίρνω δίπλα καλύτερη απόδοση

Λέτε με τον televes να κάνω δουλειά η τίποτα

Συνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
ξέχασα άμα έχεις & κεραία τέλεβες ναί κάποια μοντέλα ενισχυτών τελεβές κάνουν ακόμα παραπάνω ενισχυση όπως ειπώθηκε ακριβως επάνω πού φτάνει τα 47db

• Νέο Μέλος
  • *
Δηλαδή να κουμπωσω την κεραία κατευθείαν στο τροφοδοτικό αυτό μου λέτε να κάνω?

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:23
Το θέμα είναι δεν φτάνει το καλώδιο μέχρι εκεί που είναι το τροφοδοτικό

Πως μπορώ να στείλω ένα βίντεο για να σας δείξω περίπου την εγκατάσταση

Αν βάλω televes που τυπικά είναι πιο ποιοτικός λέτε ότι θα έχω πάλι τα ίδια δεν θα αλλάξει κάτι σε συνδυασμό με την μεγάλη κεραία televes που έχω

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:29
άμα δηλαδή πρόχειρα βάλω από την κεραία όπως έρχεται το καλώδιο χωρίς ενισχυτή κλπ κατευθείαν το κουμπωσω στο τροφοδοτικό και κατεβάσω ένα καλώδιο γιατί αυτά που είναι στο δώμα δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί που είναι η κεραία στον ιστό,και κατεβάσω λοιπόν ένα καλώδιο χύμα σε μια τηλεόραση λέτε ότι θα έχω καλύτερα αποτελέσματα?απ' ότι με τον ενισχυτή ιστού ενδιάμεσα?

Αλλά και με τον ενισχυτή ιστού ενδιάμεσα που έχω δεν θα έπρεπε να παίρνω δίπλα καλύτερη απόδοση

Λέτε με τον televes να κάνω δουλειά η τίποτα

Με μία μούφα που με αυτές βάζεις ένα καλώδιο στην μία άκρη και ένα άλλο στην άλλη και με ένα μακρύ καλώδιο μπορείς να την συνδέσεις. Αυτό μπορεί να κάνει δουλειά, αλλά εξαρτάται από τις συνθήκες εκπομπής και σε τι ρυθμό απολαβής θα πάει η κεραία μόλις τροφοδοτηθεί.

Κάτι σαν αυτό δλδ. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Πλέον σχεδόν νεκρός στο θέμα του fm και digea dx, αλλά θα συνεχίσω να αναφέρω ότι γίνεται στην περιοχή μου και περί της tv.

kyria_kous

• SatLeo Legend
Λοιπόν παιδιά το έκανα αυτό που μου είπατε με την μουφα το φισακι, έβαλα την κεραία με απλή τροφοδοσία και έχω τα εξής αποτελέσματα
Το σήμα είναι σαφώς πολύ πιο χαμηλό απ' αυτό που μου έδινε ο ενισχυτής, αλλά τα κανάλια και πάλι χωρίς την ενισχυτή που δεν το περίμενα μόνο με την κεραία και το τροφοδοτικό μου πιάνουν πάλι όλα,το σήμα λοιπόν είναι χαμηλό
Στην lg που σας έλεγα έχω τώρα την 25 με 50-56%ισχυ και την 26 με 42-46%ισχυ και ποιότητα 100 και τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο παραπάνω,η άλλη lg στο άλλο δωμάτιο όπως και η Sony που έχω κάτω στο σαλόνι μου τα λένε αλλιώς στο  σήμα έχουν άλλη ανάλυση από το 100% που είχανε όλες οι συχνότητες με τον ενισχυτή τώρα δείχνει
25 με 94-95%ισχυ και 26 93-94 και ποιότητα όλες 100%, τώρα θα δω δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να αφήσω μόνη της την κεραία έτσι θα δω πως θα πάει αν θα είναι καλύτερα και στην πράξη δηλαδή να μην μου κάνει σπασίματα,δεν ξέρω ο ενισχυτής μπορεί να μου πέταγε και θόρυβο, αλλά θα το αφησω έτσι να δω όταν πάω σπίτι πως θα είναι και ανάλογα αν μου κάνει τα ίδια θα βάλω πάλι τον ενισχυτή, πάντως το εντυπωσιακό είναι πως μόνη της η κεραία με την τάση του τροφοδοτικού μου τα πιάνει όλες τις συχνότητες με χαμηλό ναι μεν σήμα αλλά ίσως γλιτώσω τα σπασίματα

• Νέο Μέλος
  • *
Λοιπόν παιδιά το έκανα αυτό που μου είπατε με την μουφα το φισακι, έβαλα την κεραία με απλή τροφοδοσία και έχω τα εξής αποτελέσματα
Το σήμα είναι σαφώς πολύ πιο χαμηλό απ' αυτό που μου έδινε ο ενισχυτής, αλλά τα κανάλια και πάλι χωρίς την ενισχυτή που δεν το περίμενα μόνο με την κεραία και το τροφοδοτικό μου πιάνουν πάλι όλα,το σήμα λοιπόν είναι χαμηλό
Στην lg που σας έλεγα έχω τώρα την 25 με 50-56%ισχυ και την 26 με 42-46%ισχυ και ποιότητα 100 και τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο παραπάνω,η άλλη lg στο άλλο δωμάτιο όπως και η Sony που έχω κάτω στο σαλόνι μου τα λένε αλλιώς στο  σήμα έχουν άλλη ανάλυση από το 100% που είχανε όλες οι συχνότητες με τον ενισχυτή τώρα δείχνει
25 με 94-95%ισχυ και 26 93-94 και ποιότητα όλες 100%, τώρα θα δω δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να αφήσω μόνη της την κεραία έτσι θα δω πως θα πάει αν θα είναι καλύτερα και στην πράξη δηλαδή να μην μου κάνει σπασίματα,δεν ξέρω ο ενισχυτής μπορεί να μου πέταγε και θόρυβο, αλλά θα το αφησω έτσι να δω όταν πάω σπίτι πως θα είναι και ανάλογα αν μου κάνει τα ίδια θα βάλω πάλι τον ενισχυτή, πάντως το εντυπωσιακό είναι πως μόνη της η κεραία με την τάση του τροφοδοτικού μου τα πιάνει όλες τις συχνότητες με χαμηλό ναι μεν σήμα αλλά ίσως γλιτώσω τα σπασίματα

Ίσως κάτι να παίζει με την σύνδεση ή με τους δέκτες ή απλά η ισχύς να είναι λίγη λόγω απόστασης αλλά λαμβάνεις τα κανάλια χωρίς προβλήματα στην λήψη. Αναρωτιέμαι τι θα δείξει στο πεδιόμετρο όμως...

kyria_kous

• SatLeo Legend
Όχι δεν είναι θέμα σύνδεσης απλώς η κάθε μία τηλεόραση το δείχνει αλλιώς το σήμα, τώρα πεδίο μέτρο δεν έχω, πάντως το σήμα ενώ αυτό είναι χαμηλό τα κανάλια πιάνουν κανονικά τώρα θα δείξει αν θα κάνει πάλι σπασίματα η όχι,με τον ενισχυτή της televes τον ιστού πάντως τι λέτε θα έχω καλύτερη απόδοση από τον mistral?

• Νέο Μέλος
  • *
Όχι δεν είναι θέμα σύνδεσης απλώς η κάθε μία τηλεόραση το δείχνει αλλιώς το σήμα, τώρα πεδίο μέτρο δεν έχω, πάντως το σήμα ενώ αυτό είναι χαμηλό τα κανάλια πιάνουν κανονικά τώρα θα δείξει αν θα κάνει πάλι σπασίματα η όχι,με τον ενισχυτή της televes τον ιστού πάντως τι λέτε θα έχω καλύτερη απόδοση από τον mistral?

Δεν δοκίμασα ποτέ ενισχυτή ιστού Televes, παρά μόνο τους Fraccaro που έχουν φίλτρα LTE (4G) και 5G, τα οποία λογικά τα έχουν και οι televes. O fraccaro που έχω (MAP4r3+U T2+) τα πάει πολύ καλά στην περιοχή μου (Πλατύς Γιαλός) και πιάνει και Αθήνα και Σύρο στο max. Δεν μπουκώνει και δεν έχει θέμα στην λήψη. Να σημειώσω επίσης οτι η κεραία μου είναι μια παλιά Condor με άκρη που μοιάζει σαν ρόμβος που απ οτι φαίνεται θέλει αλλαγή, αλλά μια χαρά είναι ακόμα, τουλάχιστον για την ώρα μέχρι να βάλω Televes κεραία (η κεραία μπήκε ή το 2006 ή το 2007 να αντικαταστήσει χελιδόνα), οπότε μια χαρά είναι οι fraccaro. Δεν με απογοήτεψε καθόλου μέχρι στιγμής.

kyria_kous

• SatLeo Legend
Fracarro ενισχυτή και εγώ είχα πάρει αλλά αντίθετα εμένα με την televes την κεραία επειδή μάλλον έχει ενσωματωμένο ενισχυτή,το σήμα μου μπούκωνε σε μια συχνότητα της Αρόης την 25 η ποιότητα στην τηλεόραση έβλεπα πήγαινε πάνω κάτω έπαιζε δηλαδή δεν ήτανε σταθερά στο 100,ενώ με τον mistral που είχα όλες οι συχνότητες μου είχανε 100αρι σταθερά σε ποιότητα και ισχύ

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
mistral ξεκαθαρα...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• SatLeo Legend
Να ρωτήσω παιδιά καθόμουν και χαζευα στο skroutz και βρήκα αυτό εδώ το θηρίο κεντρικό ενισχυτή της Televes Ενισχυτής Κεντρικός F 5G LTE 31-41dB 123dBuV 5-in TELEVES 534120,αν βάλω τον συγκεκριμένο λέτε εκεί να γίνει δουλειά να μου σταματήσουν τα σπασιματακια κλπ

Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 23:49
Άμα βάλω αυτό θηρίο υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει καλά??

Συγχώνευση: Πεμ 11 Ιουλ 2024, 07:15
Βρήκα επίσης παιδιά και αυτόν εδώ πέρα σε πολύ πιο οικονομική τιμή από την Televes, κεντρικό ενισχυτή της mistral με ενίσχυση έως 50-55db με είσοδο δύο κεραιών,εγώ που έχω πχ μόνο μια κεραία στο UHF1 δίνει πολύ μεγάλη ένταση σήματος,και έχει έξοδο 120db,θα βάλω και ένα μικρό διακλάδωτη επειδή εγώ έχω 2 εξόδους και πιστεύω θα είναι εντάξει
Εσείς την γνώμη έχετε θα πετύχω αποτελέσματα?

Αποσυνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/
Fracarro ενισχυτή και εγώ είχα πάρει αλλά αντίθετα εμένα με την televes την κεραία επειδή μάλλον έχει ενσωματωμένο ενισχυτή,το σήμα μου μπούκωνε σε μια συχνότητα της Αρόης την 25 η ποιότητα στην τηλεόραση έβλεπα πήγαινε πάνω κάτω έπαιζε δηλαδή δεν ήτανε σταθερά στο 100,ενώ με τον mistral που είχα όλες οι συχνότητες μου είχανε 100αρι σταθερά σε ποιότητα και ισχύ
Καλημέρα φίλε μου!
Όταν λες ότι "μπούκωνε" με τον ενισχυτή
της Fracarro, αυτό συνέβαινε ακόμη
και όταν ρύθμιζες το ποτενσιόμετρο,
στο χαμηλότερο επίπεδό του;

• SatLeo Legend
Τελικά παιδιά που σας έλεγα έβαλα ενισχυτή κεντρικής κεραίας τον έβαλα και τον επέστρεψα κατευθείαν πίσω,το σήμα το μόνο που κέρδισα ήτανε μπούκωμα και που χαμηλωνα την ισχύ πάλι το ίδιο,και ξαναεβαλα ενισχυτή ιστού,όσο για fracarro η mistral,ο fracarro μου μπούκωνε σαν το παλιό της Televes που είχα μια συχνότητα, δηλαδή και οι άλλες που υποτίθεται πιάνουν συνέχιζαν τα μικροσπασιματα ανά διαστήματα, τουλάχιστον ο mistral ο ιστού αυτός με τα 40db που λένε είναι κατάλληλος για τίς δύσκολες περιοχές μου δίνει ένα σταθερό σήμα σε όλες τις συχνότητες

Συγχώνευση: Πεμ 25 Ιουλ 2024, 10:27

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (20:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: jimijoop Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (18:31)
* kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (17:03)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 30/01/2025 (17:02)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (16:43)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (15:51)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (15:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (15:05)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (14:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (14:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (13:41)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (13:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (13:11)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 30/01/2025 (12:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (12:11)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (11:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:42)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:28)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/01/2025 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (08:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (04:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (01:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 30/01/2025 (01:20)