Καλημέρα παιδιά στο χωριό μου το Ευπάλιο σας έχω πει περίπου την κατάσταση και σε άλλες αναφορές μου, βρίσκεται εκτός των επισήμων κέντρων εκπομπής,το μισό χωριό η δυτική του μεριά λαμβάνει από Αρόη με καλές κεραίες και ενισχυτές,και το άλλο μισό στην ανατολική μεριά από Ξυλόκαστρο με την ίδια κατάσταση αντίστοιχα από θέμα σήματος
Εγώ έχω βάλει κεραία televes στο σπίτι μου την μεγάλη την 75 με 6 μέτρα ιστό,έχω ενισχυτή ιστού της mistral αυτόν για τις δύσκολες περιοχές των 42db,ο ενισχυτής λοιπόν καταλήγει στο τροφοδοτικό που βρίσκεται στο δώμα στην ταράτσα σε πρίζα σουκο που έχω σε ειδικό σημείο,και βγαίνουν δύο έξοδοι,η μία είναι για την τηλεόραση που έχω στο σαλόνι φτάνει μέσω μπριζας και η άλλη έξοδος είναι για τις δύο τηλεοράσεις που έχω στα πάνω δωμάτια του σπιτιού
Το θέμα είναι η μία lg που έχω στο ένα δωμάτιο που το λέει με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια το σήμα lg του 2011 είναι μου λέει στην 25 με τα HD έχω στάθμη 95%-96 κάποιες φορές και ποιότητα 100,στην 26 έχω 94-95 και ποιότητα 100 αντίστοιχα τα υπόλοιπα περιφερειακά και το 2mux που λέει είναι με 100%, αλλά κάποιες φορές τα HD που βλέπω ενώ πιάνουν καλά ανά διαστήματα μου κάνουν σπασιματακια,και σκέφτομαι αν αλλάξω ενισχυτή ιστού και βάλω τής televes θα έχω καλύτερη απόδοση η τσάμπα θα πετάξω τα λεφτά μου?
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 10:30
Τεχνικός που είχε έρθει να μου βάλει την κεραία στην ταράτσα να φανταστείτε χωρίς ενισχυτή δεν έπιανε τίποτα στο μηχάνημα που είχε για να βλέπει,και μόλις βάλαμε τον ενισχυτή άρχισε να του δείχνει τα κανάλια, αλλά τι μπορώ να κάνω να γλιτώσω αυτά τα μικροσπασιματα ενώ το σήμα σε όλες τις τηλεοράσεις μου είναι τζάμι 100,έχω δοκιμάσει να χαμηλώσω και την ισχύ του ενισχυτή και πάλι τα ίδια εκεί πέφτει και η ποιότητα κιόλας,αν βάλω televes ενισχυτή ιστού θα κερδίσω κάτι