Δηλαδή να κουμπωσω την κεραία κατευθείαν στο τροφοδοτικό αυτό μου λέτε να κάνω?
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:23
Το θέμα είναι δεν φτάνει το καλώδιο μέχρι εκεί που είναι το τροφοδοτικό
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:24
Πως μπορώ να στείλω ένα βίντεο για να σας δείξω περίπου την εγκατάσταση
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:24
Αν βάλω televes που τυπικά είναι πιο ποιοτικός λέτε ότι θα έχω πάλι τα ίδια δεν θα αλλάξει κάτι σε συνδυασμό με την μεγάλη κεραία televes που έχω
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:29
Αποκλείεται.... Εγώ στον Πλατύ Γιαλό πιάνω Αθήνα και Σύρο όσο πάει με την Σύρο να παίζει καταπληκτικά και ο Υμηττός να έχει θεματάκια. (το σήμα αλλάζει με τον καιρό) Σε αυτή την περίπτωση έχω fraccaro ενισχυτή χαμηλού θορύβου που φτάνει εως 42 DB...
Συνήθως οι κεραίες της Televes έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή μεταγενέστερο από αυτών για τον ιστό. Στην Dat Boss 75 που έχεις, έχει αυτοματοποιημένο ενισχυτή που φτάνει τα 47 DB αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα που τώρα έχει πάει σε κατάσταση συντήρησης,... Προσπάθησε να τροφοδφοτήσεις την κεραία αντί για τον ενισχυτή και δες αν βλέπεις διαφορά. Παρόμοιο πράγμα παρατήρησα με μία άλλη Dat Boss άσχετα αν το σκρούτζ έλεγε "δεν απαιτεί τροφοδοσία", αλλά επειδή μένει σε χαμηλή ισχύ λόγω των πομπού της Σύρου, βάλαμε τον παλιό ενισχυτή Johanson που αυτή την στιγμή φτάνει τα 35 DB και όχι παραπάνω (λέω να κάνω αναβάθμιση σε αυτό όταν έρθει η ώρα με εναν fraccaro ή ενισχυτή της Televes αλλά δεν γνωρίζω ακόμα), οπότε λειτουργεί σαν παθητική μέχρι στιγμής.\
Βλέπεις καμία διαφορά με την κεραία να έχει τροφοδοσία; (χρειάζεται τροφοδοτικό είτε 12 ή 24 βόλτ)
άμα δηλαδή πρόχειρα βάλω από την κεραία όπως έρχεται το καλώδιο χωρίς ενισχυτή κλπ κατευθείαν το κουμπωσω στο τροφοδοτικό και κατεβάσω ένα καλώδιο γιατί αυτά που είναι στο δώμα δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί που είναι η κεραία στον ιστό,και κατεβάσω λοιπόν ένα καλώδιο χύμα σε μια τηλεόραση λέτε ότι θα έχω καλύτερα αποτελέσματα?απ' ότι με τον ενισχυτή ιστού ενδιάμεσα?
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:30
Αλλά και με τον ενισχυτή ιστού ενδιάμεσα που έχω δεν θα έπρεπε να παίρνω δίπλα καλύτερη απόδοση
Συγχώνευση: Τετ 10 Ιουλ 2024, 12:30
Λέτε με τον televes να κάνω δουλειά η τίποτα