Λοιπόν παιδιά το έκανα αυτό που μου είπατε με την μουφα το φισακι, έβαλα την κεραία με απλή τροφοδοσία και έχω τα εξής αποτελέσματα
Το σήμα είναι σαφώς πολύ πιο χαμηλό απ' αυτό που μου έδινε ο ενισχυτής, αλλά τα κανάλια και πάλι χωρίς την ενισχυτή που δεν το περίμενα μόνο με την κεραία και το τροφοδοτικό μου πιάνουν πάλι όλα,το σήμα λοιπόν είναι χαμηλό
Στην lg που σας έλεγα έχω τώρα την 25 με 50-56%ισχυ και την 26 με 42-46%ισχυ και ποιότητα 100 και τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο παραπάνω,η άλλη lg στο άλλο δωμάτιο όπως και η Sony που έχω κάτω στο σαλόνι μου τα λένε αλλιώς στο σήμα έχουν άλλη ανάλυση από το 100% που είχανε όλες οι συχνότητες με τον ενισχυτή τώρα δείχνει
25 με 94-95%ισχυ και 26 93-94 και ποιότητα όλες 100%, τώρα θα δω δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να αφήσω μόνη της την κεραία έτσι θα δω πως θα πάει αν θα είναι καλύτερα και στην πράξη δηλαδή να μην μου κάνει σπασίματα,δεν ξέρω ο ενισχυτής μπορεί να μου πέταγε και θόρυβο, αλλά θα το αφησω έτσι να δω όταν πάω σπίτι πως θα είναι και ανάλογα αν μου κάνει τα ίδια θα βάλω πάλι τον ενισχυτή, πάντως το εντυπωσιακό είναι πως μόνη της η κεραία με την τάση του τροφοδοτικού μου τα πιάνει όλες τις συχνότητες με χαμηλό ναι μεν σήμα αλλά ίσως γλιτώσω τα σπασίματα
Ίσως κάτι να παίζει με την σύνδεση ή με τους δέκτες ή απλά η ισχύς να είναι λίγη λόγω απόστασης αλλά λαμβάνεις τα κανάλια χωρίς προβλήματα στην λήψη. Αναρωτιέμαι τι θα δείξει στο πεδιόμετρο όμως...