Θεωρώ ότι πάσχουν οι ενισχυτές Mistral στο θέμα ψηφιακής τηλεόρασης. Επί αναλογικής τηλεόρασης ήταν πολύ καλοί, στη ψηφιακή τηλεόραση, έχω παρατηρήσει ότι που και που μπουκώνουν το σήμα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις θέμα. Θα σου πω όμως τι έκανα εγώ στο χωριό μου στον Παρνασσό. Είχα έναν παλιό ενισχυτή ιστού Televes που έδινε σε 2 τηλεοράσεις. Στη μία από τις 2 είχα σπασίματα στην ΕΡΤ. Ήθελα να προσθέσω όμως και 3η τηλεόραση. Έβαλα για αρχή ενισχυτή κεντρικής εγκατάστασης Fraccaro και ξήλωσα τον ενισχυτή ιστού προκειμένου να μπορεί να τροφοδοτήσει τις 3 τηλεοράσεις. Από μόνος του αυτός ο τύπος ενισχυτή μπορεί να βελτιώσει τη λήψη κι όντως τη βελτίωσε, δεν τη έφτασε όμως όμως στο 100%. Προτίμησα Fraccaro για 3 λόγους. Είναι ποιοτικοί όπως οι Televes, είναι πολύ φθηνότεροι και ένα πολύ σημαντικό, η συγκεκριμένη σειρά ενισχυτών κεντρικής εγκατάστασης Fraccaro που έβαλα εγώ, μπορείς να βάλεις ενισχυτή ιστού αν χρειάζεται στην είσοδό του χωρίς τη χρήση επιπλέον τροφοδοτικού! Αυτό το έκανα σε μια εγκατάσταση στη Σύρο, που έτσι τροφοδότησα ένα οίκημα με 10 τηλεοράσεις και με λήψη όλων των καναλιών από Υμηττό-Πάρνηθα!!! Αν θες στείλε ΠΜ να σου πω από που πήρα τα υλικά φθηνά και με ποιο τρόπο μπορούν να σου έρθουν επαρχία.