Αυτό είναι που λέω και εγώ,όχι μέρος του αρχείου έχει χαθεί, σχεδόν κατά 85-90% έχει χαθεί το αρχείο,δεν γίνεται να παίζουν ακόμη και σε αυτά τα κανάλια μόνο οι συνηθισμένες επαναλήψεις 8 σειρών που βλέπουμε και στον ant1 MACEDONIA,και όλες οι άλλες σειρές που βλέπαμε σε επανάληψη μέχρι και το 2019 ίσως και λίγο πιο πριν να έχουν εξαφανιστει, δηλαδή τι να πω,το Μακεδονία τελείως στην τύχη του τα μεσημέρια κολλημένα πλέον να παίζει μόνο καφέ της χαράς άκρως οικογενειακόν, Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο,εδώ και 6 μήνες ακριβώς οι ίδιες σειρές, επίσης έχω παρατηρήσει και επαναλήψεις που έπαιζαν μέχρι πρόσφατα εξαφανίστηκαν από παντού(Μην ψαρωνεις, ονειροπαγίδα)όπως πάμε σε λίγο διάστημα βλέπω το όλο αρχείο του antenna να είναι Κωνσταντίνου και Ελένης και καφέ της Χαράς
Συγχώνευση: Χθες στις 12:15
Εγώ πιστεύω δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ότι το αρχείο του σταθμού άρχισε να περιορίζεται από όταν πέθανε ο Μίνως Κυριακού,ο ιδρυτής του ομίλου,και ανέλαβε τα ηνία ο γιος ο οποίος τον έχει κάνει τον antenna από θέμα προγράμματων αλλά και από επαναλήψεις ότι πιο απαράδεκτο υπάρχει
Συγχώνευση: Χθες στις 12:17
Εμένα προσωπικά που μου άρεσαν οι επαναλήψεις του antenna, πλέον δεν μπορώ να τις βλέπω,έχω φτάσει στο σημείο να αλλάζω κανάλι, ειδικά στο Μακεδονία που τα παίζει διπλά τα επεισόδια άκρως οικογενειακόν και καφέ της Χαράς, είναι λες και τα έχω δει χτες τόσο πολύ κουραστικά