0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη ειμαι εντελως καινουργιος στο θεμα, ολα αυτα που αναφερετε ειναι στους hotbird & astra;
Παράθεση από: "ilsio9"Επειδη ειμαι εντελως καινουργιος στο θεμα, ολα αυτα που αναφερετε ειναι στους hotbird & astra;τα καλυτερα ελευθερα ειναι στο nilesat και arabsat --πολλες φορες δειχνουν και ελληνικες ομαδες ζωντανα τα Al Jazeera sports 1, 2, 3, 4 με πολυ ποδοσφαιρο επισης στις 45 τοσο, panamsat, τα αμερικανικα fox sports europe-atlanticαφου λεω ξεκαθαρα nilesat arabsat panamsat ----kai oxi hotbird astra
Παράθεση από: "Demik"Παράθεση από: "ilsio9"Επειδη ειμαι εντελως καινουργιος στο θεμα, ολα αυτα που αναφερετε ειναι στους hotbird & astra;τα καλυτερα ελευθερα ειναι στο nilesat και arabsat --πολλες φορες δειχνουν και ελληνικες ομαδες ζωντανα τα Al Jazeera sports 1, 2, 3, 4 με πολυ ποδοσφαιρο επισης στις 45 τοσο, panamsat, τα αμερικανικα fox sports europe-atlanticαφου λεω ξεκαθαρα nilesat arabsat panamsat ----kai oxi hotbird astraΑγαπητε φιλε demik γιασουΕιπες οτι το al zazeera sports 1,2,3,4 ειναι ελευθερα!!εισαι συγουρος γιαυτο?Γιατι εγω παλιοτερα γυριζα το πιατο στις 36Ε που ηταν το al zazeera και το οποιο εδειχνε αρκετους Ισπανικους αγωνες.Τωρα το al zazeera sport(Aλλαξε ονομα αραγε)ειναι απο οτι γνωριζω,και διορθωσε με αν κανω λαθος scrambeld. φιλικαplasterπαντα δορυφομανης
Γεια σας. θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις γιατι ειμαι καινουρια και sorry αν σας πριζω κιολας! Ενδιαφερομαι να μαθω για τους Hotbird και Astra για καναλια μονο με ποδοσφαιρο! και ειδικα για Βundesliga -> Aintracht Frankfurt. Θέλω αν γινεται να μου πειτε σε ποια καναλια δειχνει ποδοσφαιρο και πως μπορω να μαθαινω το προγραμμα, δηλ. ποτε παιζει, τι ωρα κλπ.