0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και το πες . Ακουστέ εμένα το άλλο κούφο που μου έτυχε.. Με καλέσανε να δω ένα ιδη εγκατεστημένο πιάτο, το οποίο το είχε βάλει άλλος συνάδελφος για τον λόγο ότι δεν είχε σήμα. Το κάτοπτρο ήταν στυμμένο πίσω από μια τεραστία λευκά η οποία όταν εγκαταστάθηκε το πιάτο (Χειμώνας) δεν είχε φύλλα. Όταν όμως φούντωσε το δεντρο, τέλος το σήμα. Το ωραίο ήταν ότι όταν φύσαγε δεν έπιανε τίποτε. ’λλαξα θέση εγκατάστασης στο πιάτο και τελειώσανε τα προβλήματα.
Χαρας την υπομονη σου να ξεστησεις και να ξαναστησεις το πιατο Εγω στην θεση σου θα πιανα το αλυσοπριονο και σε μισο λεπτο θα κοβα την λευκα και..... καμπανα το σημα !!!
Ποτίστε το πυκνό αλατόνερο και θα ξεραθεί χωρίς να χρειάζεται να πάτε φυλακή μετά.
Επείσεις στην Αλεξανδρούπολη εκεί που πήγαινα βόλτα είδα ότι κάποιος μάστορας θεώρησε σωστό να βάλει το πιάτο πίσω από ένα δέντρο.
Δεν είμαι σίγουρος εάν πρέπει να τη δημοσιεύσω εδώ ή στο θέμα "προς μίμηση", αφού η συσκγεκριμένη ενδέχεται να λαμβάνει ανακλάσεις από το.. λούκι και να λειτουργεί υποδειγματικά!