Καταρχάς να πω ότι δεν άνοιξα καινούριο θέμα, καθώς υπήρχε αυτό, άρα το επαναφέρω!
χθες το βράδυ, μετά την έντονη βροχόπτωση και αφού στέγνωσε το LNB, με μεγάλη μου έκπληξη έπιασα σχεδόν πλήρως τη δέσμη Ουγγαρίας του Amos 1!
Να αναφέρω ότι η δέσμη αυτή έχει το χειμώνα αρκετά καλή λήψη στη ΒΔ Θεσσαλονίκη σε καλά κεντραρισμένο 1,2μ κάτοπτρο, το καλοκαίρι όμως ουσιαστικά λήψη υπάρχει μόνο στην 11260Η οριακή σταθερά γύρω στο 41 - 45% και δεν ανοίγουν τα κανάλια! Το χειμώνα αντίστοιχα τις περισσότερες ώρες χτυπάει και σταθερά 98% (98% είναι και το μέγιστο που δείχνει ο Xcruiser που έχω)! Χθες όμως άγνωστο πως αφού έπεσε η θερμοκρασία επανήλθαν τα περισσότερα κανάλια με την 11260 να χτυπάει 89%, την 11304 67%, ενώ από τα SCPC άνοιγαν άνετα, τα MTV Adria (το πιο ισχυρό με 70%), τα PRVA, Medicus, 5 Kanalas, Partener με περίπου 52 - 55%, οριακά το ΟΒΝ με 49% και καθόλου τα υπόλοιπα! Κάτι επίσης που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι όταν ισχυροποιείται ο Amos 1, χάνουν ισχύ κάποιες συχνότητες του Amos 2 και ειδικά αυτή με το Flux 11652H πέφτει γύρω στο 75% ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι πανίσχυρη!
Σήμερα βέβαια με την έντονη βροχή δεν είχα σήμα, όταν σταματήσει θα το ξαναδώ!
Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει κάποια αύξηση ισχύος γιατί αλλιώς δεν θα ξέρω τι να υποθέσω!