Ξερω οτι ειναι μακραν παραμασημένη καραμέλα ρε παιδια αλλά εκτος απο τα παράπονα, οφείλουμε να γράφουμε και ό'τι θετικό. Ετσι, αποφευγουμε ευκολα οποιονδήποτε χαρακτηρισμό π.χ. "γραφικοί" θέλουν να μας προσάπτουν οι εκάστοτε ιθύνοντες της εκάστοτε "πλατφόρμας" (ο θεός κάποτε να την κάνει......
Λοιπόν. Επιτέλους πηγα και εγω και μαζωξα μια TFT Philips 42''.
Δεν ειναι το κορυφαίο Full HD κομμάτι.
Δεν έχει δέκτη ψηφιακής επίγειας.
Δεν εχει 13 HDMI εισόδους. Μόνο μία.
Απλά, ειμαι λιγάκι στραβός και την τιβι μου την θέλω μεγάλη.
Εχει αναλυση 720p native και κανει Scale 1080i σήματα και με καλύπτει.
Σύνδεσα λοιπόν εγω ο "γραφικός" μεσω RGB τον Arion μου στην νεα μου ΤουΒουλα, και σύνδεσα και τν επίγεια (αψογη) κεραία.
κι έκανα ζάππινγκ.
Λοιπόν.
Ολα τα επίγεια στο Ηράκλειο (με εξαίρεση τα τοπικά Creta - ΚρητηTV) ήταν τελείως για τα μπάζα.
Ειδα κάμποσα δορυφορικά.
Την εικόνα που ειδα απο τον ΣΚΑΙ στις 39 δεν την ειδα σε άλλο κανάλι.
Ακόμα και επίγεια η ανάλυση ειναι σωστή και ο Tandberg δίνει ρέστα στο βουνό. Καπως καλύτερο σήμα να είχε αλλά..... ας δοξάζουμε τον δορυφόρο και δεν μας νοιάζει που ειναι 12db κατω απο το αλτερ στο 56. (Ηράκλειο - ΣΚΑΙ @ 61)
Μονο ο σκαι αξίζει. Και μάλιστα πολύ.
Ολοι οι υπόλοιποι ειναι για τα μπάζα.
εχω δει και νοβα μεσα απο μια ιδια τηλεόραση και μαλιστα μεσω πανασατ αποκωδικοποιητη - καμία σχέση. Μάλλον το σήμα πεθαίνει στην 4:3 αναλυση, τι να πω..... παντως σαν τον ΣΚΑΙ στην Έλλαδίτσα κανενας.
Ασε που ειναι και τσάμπα,
ενω τα υπόλοιπα με την εικάνα μαυρα σκ...α πρέπει να την πληρώνω κιόλας.
Μπράβο σου Γιάννη Αλαφουζε για την τέλεια δουλεια. Πάντα τέτοια αι εις ανώτερα. Αυριο και επίγειος Ψηφιακός.
Ντροπή στους υπόλοιπους - ειστε 18 χρονια στον αερα και η ποιότητα της εικόνας σας ηταν καλύτερη το 95 στο Ηράκλειο οταν κατεβαίνατε απο ΟΤΕ παρα τωρα. Χαλανε τα λινκ με την Καντζα και χρειάζετε να σας κυνηγάω εγω και τα άλλα παιδιά του φορουμ να τα φτιάξετε. Ντροπή, ρε. Μου θελετε και επιχορήγηση για την ψηφιακή - θα ειναι για πολύ μαυρισμα οποιος σας την δωσει. Τα μεταξωτά θελουν και επιδέξιους - και αν ειστε μαγκες ιδου η ρόδος. Αλλά για εσάς αλλου βρέχει... για τα μπάζα κανάλια των λατινοσαπουνόπερων και των ρεαλιτυ, των 901 και του κιτρινισμου.
Θα σας ελεγα να δείτε κανα γερμανό να καταλάβετε πως ειναι τωρα τα κανάλια, αλλα θα σας ελεγα να πάτε μακριά, και δεν χρειάζεται.
Απλά, Βάλτε ΣΚΑΙ.