Ευχαριστούμε για την ενημέρωση η διακοπή ήταν προγραμματισμένη διότι έγινε αλλαγή του κεραιοσυστήματος στην Μαλάξα για την βελτίωση του σήματος σε Καστέλι Χανιά και Ρέθυμνο.
Τώρα παίζουμε με καινούργιο κεραιοσύστημα θέλω αν μπορείτε να μου πείτε αναφορές λήψης στις περιοχές που καλύπτει η Μαλάξα.
Ευχαριστώ,
Τσακίρης Λάμπρος
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ,εδω ανεβηκε απο 69 db σε 75 με τις συνθηκες ληψεως που εχω στο σπιτι ,
σε αποσταση οπτικης επαφης 10 χλμ,δυτικα στον καμπο των χανιων,
εφυγε και ο θορυβος μεσα απο την εικονα ,και πλεον λαμπει η εικονα,
το ιδιο και στο ρεθυμνο απο 53,σε 62db[μενει η αδερφη μου εκει και σε δυσκολο σημειο,εχει αναμεσα το φρουριο,και επηρεαζει καπως τα σηματα,] το προβλημα ειναι η επιλογη συχνοτητας,28,που δυστυχως
εκει ειναι πολυ ισχυρο το σημα του 902,απο παρνηθα ,
και λιγο να ανοιγει το skip δημιουργει προβλημα [γραμμες οριζοντιες μεχρι και εξαφανιση πληρης του σκαι]
κυριως εξω απο τα χανια και κυριως ρεθυμνο και κλπ,
ισως μια λυση ειναι το 46,[ηταν το μεγκα απο σκλοκα] πλεον εχει κλεισει εδω και καιρο και παραμενει κενο,και καθαρο,
ακομα και οταν εχει περασμα πολυ καλο κατι δειχνει οτι παει να περασει αλλα δεν ξεκαθαριζει,νομιζω το μακεδονια ,
απο που δεν ξερω,αλλα σε συνθηκες απολυτου τελειου skip,και στο ρεθυμνο καθαρο με ελαχιστα χαμηλα σηματα ,
ειναι η συχνοτητα φιλετο οπως την λεω εγω,γιατι δεν εχει παρεμβολη με τιποτα,εξαλλου ειχαμε το παραδειγμα του μεγκα [οταν εκπεμπε απο εκει]που πουθενα σε κανενα σημειο δεν αντιμετωοισε παρεμβολων ,.
Οι καθαροι διαυλοι απο παρεμβολες ακομα και απο τα skip γενικα εδω στην δυτικη κρητη,ειναι 22,το 32 που ειναι και η καλυτερη δεν εχει το παραμικρο,46,53,μετα παμε πανω απο το 60,δεν νομιζω οτι ενδιαφερει,,εγω προτεινω 32,και 46,ειναι πλεονεκτημα με δεδομενο οτι ολο το καλοκαιρι απο αρχες μαιου, το περασμα ειναι συνεχομενο σχεδον και ολα τα υπολοιπα καναλια ειναι μες την παρεμβολη ,αν ο ΣΚΑΙ ειναι καθαρος αμεσως εκει θα παραμενουν πιο ευκολα τηλεθεατες ,κυριως ανατολικα ,που υπαρχει σοβαρο προβλημα,εμεις εδω στην δυτικη κρητη εχουμε προβλημα με το περασμα απο παρνηθα που ερχονται με το skip σε αντοιστοιχα σηματα με τα τοπικα [χωρις ενισχυτη με κεραια DAT 45 TELEVES εχω σηματα συνηθως απο 50, μεχρι 75 μεχρι και 90 db [πεδιομετρο PROMAX],ο υμητος οχι και τοσο στα χανια μονο λιγο ρεθυμνο,
και οχι ολες οι συχνοτητες,
συγνωμη αν σε κουρασα και ελπιζω να ημουν χρησιμος με αυτες τις πληροφοριες