Εγω απλα γελαω με κάποια απο τα λεγόμενα της Λειλά, αφ ενος γιατι οι ηλεκτρικες κλίσεις στα καλώδια πολλων σταθμων της κρήτης σον υπολογισμο τους συμπεριλαμβάνουν μεχρι και ανακλάσεις εγγυς εδάφους, ακύρωση άεργης Ζ οπως προκύπτει απο τα διαφορετικά μήκη, και ποτε μα ποτε δεν χρειαστηκα παραάνω απο 600 βατ για να καλύψω τον ανατολικό ΒΟΑΚ με άψογο σημα - τα υπόλοιπα (που ουτως ή άλλως δίνουν απο 2 μεχρι 4 db και δεν μπορουν να δωσουν παραπάνω) ειναι στις ορέξεις των εκάστοτε ιδιοκτητών και δεν μπορω να τα επηρεάσω. Αλλωστε, οπως κατάλαβες και ανέφερες ηδη, εκείνοι μοναχοι τους ορέγονται να πληρωνουν 4 φορες υψηλότερο λογαριασμό για 6 db δυνατότερο σήμα.
Με τον Μιχάλη οχι μόνο ειμαστε πολύ καλοι φίλοι και ανταλάσσουμε συνεχως απόψεις και πληροφορίες, αλλά εχει και σημαντική παρουσία σε αυτό εδω το φόρουμ.
Ειναι εξαιρετος τεχνικός, σιγουρα.
Υπάρχουν και (παναγιά μου φύλαγε) ασχετοι, σιγουρα.
Δεν θεωρω ομως, εμενα, της κατηγορίας "πιάσε τον ενα και χτυπα τον άλλο", τοσο γιατι ειμαι βαρυς και μια τετοια κίνηση δεν θα συνέφερε τον άλλο,οσο γιατι ξέρω και άλλους αξιόλογους τεχνικους εκτός του Μιχάλη.
Για να γνωρίζεις τι γίνεται στα της περιοχής, πρεπει να ζει και να δουλευεις στην περιοχή, να εχεις φάει του πύργους της στην μάπα.
οπότε οι αναφορές σου ειναι ατυχεις , οσον αφορά την κρήτη, εκ προοιμίου, και δεν νομίζω να χρήζουν οποιασδηποτε περαιτερω προσοχής απο κανέναν.