Εμένα πάλι Λάμπρο θα με συγχωρέσεις που δεν έχω καταλάβει με ποιο τρόπο συνεχίζει ένα κανάλι σαν το Extra3 να εκπέμπει αδιάκοπα ελεύθερα εδώ και χρόνια από 3 δορυφόρους με το πρόγραμμα που έχει (σχεδόν μηδενική τηλεθέαση) και τα αντίστοιχα έσοδα από τις διαφημίσεις!
Θα μου πεις βέβαια δεν είναι το ίδιο πράγμα, ειδικά όσον αφορά το κόστος του προγράμματος, όμως το ότι πήγατε όπως όλοι οι υπόλοιποι στη Nova δεν μπορεί κανείς να μας πείσει ότι δεν ήταν η εύκολη λύση, με τη δύσκολη να είναι η εύρεση άλλου τρόπου δωρεάν πρόσβασης εκτός της επίγειας!
Τελοσπάντων, στο κάτω κάτω της γραφής ο ΣΚΑΪ είναι ένα ιδιωτικό κανάλι και δεν υποχρεούται να εκπέμπει ελεύθερα, άσχετο βέβαια το ότι ήταν προς τιμήν του που ξεκίνησε δωρεάν με τέτοιες τεχνικές προδιαγραφές που δεν είδαμε και νομίζω δεν θα δούμε και για πάρα πολύ καιρό ακόμα σε κανένα άλλο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι, αλλά και με το πρόγραμμα που κατά την ταπεινή μου άποψη συναντάς μόνο σε συνδρομητικά ξένα ιδιωτικά (και τα ελεύθερα των Η.Α.Ε.)!
Αυτό που θα πρέπει να παραμείνει - πάλι κατά την ταπεινή μου άποψη - ως κύρια προτεραιότητα του δικού σου τομέα είναι η άψογη επίγεια κάλυψη του ΣΚΑΪ, αλλά και η πρωτοφανής σου προθυμία να είσαι ο πρώτος που δεν υποτίμησε τον απλό τηλεθεατή/λήπτη και έλαβε - θέλω να πιστεύω - πολύ σοβαρά υπόψιν του το πόσο καλά λαμβάνει κανείς το κανάλι και που σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας!
Αυτό είναι που και εγώ και όλο το φόρουμ στηρίξαμε και αναγνωρίσαμε σε σένα!
Ελπίζω να μην αλλάξει!
Από την άλλη, πιστεύω ότι δεν θα αδικήσεις και τους φίλους Σερραίους για την αγανάκτισή τους με τα χάλια του ΣΚΑΪ στη μισή τουλάχιστον πόλη και σε πολύ μεγάλο τμήμα του νομού και τη μεγάλη καθυστέρηση σε πράγματα που περιμέναμε να γίνουν, ειδικά τώρα που κόπηκε η εναλλακτική πρόσβαση στο κανάλι, χωρίς φυσικά να είναι αναγκασμένος κανείς, εκβιαστικά σχεδόν, να γραφτεί συνδρομητής για να μπορεί στην Ελλάδα να σας παρακολουθήσει καθαρά!