Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Σαβ 1 Φεβ 2025, 18:49
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 492966 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
Φιλε Γιαννη μην ανυσηχεις μολις Lock..αρω θα σε θυμηθω που θα μου πας !!! :lol:  :lol:
Παντως εξακολουθω να μην σε λαμβανω στο σπιτι μου εκτος αν δεν εκπεμπεις τις 2 τελευταιες μερες. !!
Ισως να χρειαζεται να στρεψω διαφορετικα την κεραια μου η οποια πληροφοριακα ειναι μια Televes Pro 75 .
Μιας και παιζει αλλη μια ελευθερη μολις με κατατοπισεις καλυτερα με την περιοχη σου θα την βαλω απανω να σε πιασω .( Την αλλη δεν τολμω να την αλλαξω γιατι ετσι και χασει τον ’’ερωτα’’ και το ''deal'' η γυναικα μου θα πεσει παντοφλιδι συννεφο !!!! :lol:  :lol:

Υ.Γ  μηπως εχεις και ενα ραδιοφωνικο σταθμο στους 108 MHZ με trance music  :?:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αυτή την ώρα έχει επανέλθει το σήμα του ΣΚΑΪ στο 26, φαίνεται εκ νέου σαν παρεμβολή κάτω από το 4Ε!

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
Ωρα 10:40 η λήψη είναι συνεχίζει να είναι απαράδεκτη στη συχνότητα αυτή, με μαύρη εικόνα και μια περιεργη κάθετη λωρίδα ... Νότια της Θεσσαλονίκης ...

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
Αυτο που λες οτι δεν καταλαβαινω και εισαι τοσο σιγουρος ειναι το μονο που δεν ισχυει. Το μονο που δεν ισχυει ειναι οτι το δινει ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ απο τη φυλακη.

Ολα τα αλλα ειναι ανοικτα. Αν ελεγες οτι οι μπαρες και οι αρμονικες παρεμβολλες ειναι του ΧΡΗΣΤΙΔΗ τοτε εχεις δικιο. Το αλλο που λες δεν ισχυει.

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
Κοροιδαρες του ΧΡΗΣΤΙΔΗ πιαστηκαν αλλοι εξ Αθηνων, βλεπε EXTRA 3, CHANNEL 10, & MAD TV. Πρωτα τους αναμετεδιδε, μετα εβαζε 090 νουμερα επι τις οθονης και μετα τα παρεμβαλλε ο ιδιος με τους συνεργατες του στο Χορτιατη και ετσι εσπαγαν τα συμβολαια με αυτον αφου πρωτα ο 090 εβαζε στην τσεπη το μετρητο.

Ο μονος που δεν τσιμπησε ειναι ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ. Ακομα το φυσαει ο Mr. ΣKAI και δεν κρυωνει το πως εχασε την συχνοτητα του SEVEN στη Θεσσαλονικη απο τον Ακατονομαστο τον περασμενο Απριλιο.

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA
Επικοινώνησα με κάποιον υπεύθυνο τεχνικό  στον SKY

Τον ενημέρωσα για το SatLeo forum μου είπε το γνωρίζω και το παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά

Επίσης με ενημέρωσε ότι δεν αναμεταδίδει το πρόγραμμα του με δικά του μέσα εκτός Αττικής και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα έχει καλύψει ένα πολύ καλό ποσοστό τηλεθεατών σε όλη την Ελλάδα με δικούς του πομπούς τελευταίας τεχνολογίας

Και στην ερώτηση ποιός σας αναμεταδίδει μου είπε
Πήραν ένα ελεύθερο κανάλι και το αναμεταδίδουν και έτσι κρατάν τη συχνότητα
Και θα το κλειδώσουν

.
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

Αποσυνδεδεμένος culturetv

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.geocities.com/culturetelevision/
Φίλε μου nrg_tv το καλώδιο μου είναι HELIX NK CABLES RF ½-50 (το μαύρο) και η κεραία μου βρίσκεται κάθετα από το pll(10watt) γύρο στα 10 μέτρα με καλώδιο 18 μ που μάλλον θα πρέπει να μειώσω.

Το κακό ή μάλλον το κάκιστο είναι ότι είμαι ανάποδα από τις κεραίες λήψης…??

Βρήκα ένα παλιό linear 100 watt…..θα το δοκιμάσω αλλά δεν θέλω να παίζω συνέχεια με τόσο πολλά για ευνόητους λόγους!!!
Έτσι κάνω μετατροπή στο pll ώστε να μπορώ να αυξομειώνω τα watt της τελικής εξόδου του liner και σε γενικές γραμμές μην ξεπερνάω τα 50 watt.
Το μόνο κακό είναι ότι με το liner δεν μπορώ να αλλάζω συχνότητα εύκολα όπως με το pll που είναι αυτόματο….και κάθε φορά θέλει καλιμπράρισμα.
Θα μπορούσε να γίνει μόνο με τρανζιστορικό linear αλλά εκτός ότι είναι ακριβό θέλει και φίλτρα….έτσι προτίμησα ένα λαμπάτο (abe) παλιό (1992) και το πήρα 50 euro από σταθμό που άλλαξε αναμεταδότες.(πουλάει καμιά 50 κομμάτια)
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι (λόγο του ανάποδου) αλλά θα προσπαθήσω!!!
Είστε πολύ τυχεροί στο νησί , αλλά και γενικότερα στην επαρχία….και συχνότητες υπάρχουν και «βανάκια» δεν υπάρχουν και μπορείτε να κινήστε πιο καλά.

Ευχαριστώ.
Culture tv

• Satleo Maniac
Έχω ήδη αναφέρει ότι ο ΣΚΑΪ από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει να εκπέμπει με δικά του τεχνικά μέσα!

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
1.   Όταν λες οτί πήραν ενα ελεύθερο κανάλι και το αναμεταδίδουν και ετσι κρατάν την συχνότητα τι εννοείς?
           Ότι την συχνότητα την πήραν οι άνθρωποι του  Χρηστιδης και ΣΙΑ και αναμεταδίδουν τον ΣΚΑΙ

2.   Ότι την συχνότητα την πήραν οι άνθρωποι του [/b]ΣΚΑΙ και τον αναμεταδίδουν?
      Όχι ότι την συχνότητα την πήραν οι άνθρωποι του  Χρηστιδης και ΣΙΑ και αναμεταδίδουν τον ΣΚΑΙ

3.   Ότι την συχνότητα την πήραν οι γνωστοί άγνωστοι με το έτσι θέλω, και αναμεταδίδουν το ελέυθερο κανάλι 4Ε και έτσι κρατάν την συχνότητα και ότι θα το ξηλώσουν?
      Ότι κανουν  λήψη το ελέυθερο κανάλι ΣΚΑΙ το αναμεταδίδουν και κρατάν την συχνότητα
            Και θα το κλειδώσουν  

Εγώ σπίτι στην μια τv πιάνω την μπάρα  και στη άλλη ΣΚΑΙ πολύ χαλιά δεν βλεπετε αλλα διακρινετε
 Περιοχή Πέλλας

.
Στην Πέλλα,

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
Σου λενε οτι δεν το μεταδιδει ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και εσυ εκει επιμενεις. Σου ειπε κανενας απο Αθηνα το ονομα του? Να το κοιταξουμε να το μαθουμε και εμεις.

Εξαλλου μονο ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ μπορει να αναμεταδοσει το ΣΚΑΙ στη Θεσσαλονικη? Κανεις αλλος?

Και αν ηταν του ΧΡΗΣΤΙΔΗ που δεν ειναι ουτε με σφαιρες ολο και κουνημενος θα ηταν ο πομπος οπως ολοι του οι πομποι και ετσι θα εβγαινε καθαρο - τρομαρα του (κανενας πομπος του δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην συχνοτητα του)

Για δες ομως καλυτερα οτι το μονο που βγαινει στο 26 και κατι ψηλα, δηλαδη λιγο πιο εκει απο το κανονικο καναλι ειναι οι μπαρες και τα παρασιτα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ!

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "quality"

Σου λενε οτι δεν το μεταδιδει ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ και εσυ εκει επιμενεις. Σου ειπε κανενας απο Αθηνα το ονομα του? Να το κοιταξουμε να το μαθουμε και εμεις.

Εξαλλου μονο ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ μπορει να αναμεταδοσει το ΣΚΑΙ στη Θεσσαλονικη? Κανεις αλλος?

Και αν ηταν του ΧΡΗΣΤΙΔΗ που δεν ειναι ουτε με σφαιρες ολο και κουνημενος θα ηταν ο πομπος οπως ολοι του οι πομποι και ετσι θα εβγαινε καθαρο - τρομαρα του (κανενας πομπος του δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην συχνοτητα του)

Για δες ομως καλυτερα οτι το μονο που βγαινει στο 26 και κατι ψηλα, δηλαδη λιγο πιο εκει απο το κανονικο καναλι ειναι οι μπαρες και τα παρασιτα του ΧΡΗΣΤΙΔΗ!

Από τα λεγόμενα σας αυτό κατάλαβα
Ετσι μου ειπαν την συχνότητα την πήραν οι γνωστοί άγνωστοι με το έτσι θέλω,
και αναμεταδίδουν το ελέυθερο κανάλι

πάρτε στον ΣΚΑΙ να σας δώσουν κάποιον υπεύθυνο τεχνικό  
εγώ είχα πάρει μου δώσαμε κάποιο κιν και μίλησα και μου είπε αυτό τώρα δεν ξέρω το να πω
 τα λέμε την Δευτέρα κάλο σαββατοκύριακο

.
Στην Πέλλα,

Αποσυνδεδεμένος ant21

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: KOZANH
Ξεκίνησε απο προχθές, και η μετάδοση του SKAI στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Κοζάνης απο το Κέντρο Εκπομπής Μεταξας (25 UHF).

Παρά ταύτα δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση του μέσα στη πόλη της Κοζάνης, διότι στην ίδια συχνότητα απο άλλο κέντρο εκπομπής εντός της πόλης, ο Δήμος Κοζάνης αναμεταδίδει το Γερμανικό ΜTV. Επίσης αναμεταδίδει το Γερμανικό Eurosport (27 UHF) & RAI UNO (33 UHF)

Καλό λοιπόν θα ήταν λοιπόν οι υπεύθυνοι του SKAI να αλλάξουν συχνότητα.

Ελεύθερες συχνότητες υπάρχουν αρκετές και εντός της πόλης της Κοζάνης (UHF 43,50,51).
http]

Αποσυνδεδεμένος ioanmich

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αν έχετε παρατηρήσει, το MAD στη Θεσσαλονίκη εκπέμπει μόνο τις απογευματινές ώρες στα 25 UHF.Νομίζω οτι αυτό γίνεται γιατί δεν έχει το νόνιμο δικαίωμα να εκπέμπει εκτός του Ν.Αττικής. Συνεπώς, η οποιαδήποτε εκπομπή του γίνεται με την ανοχή της πολιτείας, καθώς σύμφωνα με το ΕΣΡ και μέχρι να εκδοθούν οι οριστικές άδειες, όλα τα κανάλια έχουν δικαίωμα να μεταδίδονται μόνο από τα κέντρα εκπομπής που εξέπεμπαν κάπου στο 1999, εποχή που το MAD δεν έβγαινε στη Θεσσαλονίκη.
Όσο για τον ΣΚΑΪ, αν έβγαινε με δικά του μέσα, σίγουρα ο ιδιοκτήτης του που είναι σημαντικός επιχειρηματίας, θα είχε πιέσει την πολιτεία να του εξασφαλίσει μια καθαρή συχνότητα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Μιχάλη μενεις ακόμα πισω απο σταση περτσελάκη? Αν ναι, η ρογδια σου με βλεπει στην ευθεία. Αγια Σοφια κοντα παιζω. Εχω παει στο 41 εδω και μερικες μερες και το ετοιμαζω για μεγαλο ξεκαθαρισμα στην εικόνα, θα βαλω νέο module στην εξοδο που στα 2W που το θελω θα βγαλει εικόνα κρυσταλλο.

Εχω και δυο μηχανηματα κομπλέ με BLV861A και 862 αλλά πινουν το ρευμα σαν παλαβα. Δεν μπαινουν απο μες την πόλη φυσικά. (δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο.)

Εχω κι ενα sd1490 το οποιο το εχω συμπαθησει πολυ αλλά ισχυουν τα ως άνω.

αυτη την στιγμή παίζει BLW34 κομμενο κάργα γιατί θελει ενδιάμεση προενισχυση και εχω τα ματια μου 14 για ενδοδιαμορφωσεις. Επισης εχω στασιμα, η κεραια ηταν κομμενη στο 28.... αλλά μετά  την ιστορια με τον Κ. παει κι αυτη η ονειρωξη.

Παιζει ισαμε 1/4 W τωρα.

στους 108 παιζουν οχι ενας, αλλά 2. δεν ειμαι κάποιος απο αυτούς, αλλά τι να κανω που ο άλλος πηρε ενα ονομα που χρησιμοποιουσα για χρονια στο ραδιο και το κανε δικό του? τον ξερω και του ειπα οκ, κανε οτι θες μα μακρια μου και μια που ξερω ΚΑΙ τον άλλο, καθομαι σε μια γωνια, βλεπω την κοντρα και κανω χαζι...

>culture.

απο καλώδιο καλα παμε, αλλά δεν εχω καταλαβει το εξής. το pll πόσα βατ ειναι? πρόσεχε με την μεγάλη ισχύ, θα μπουκώνουν οι γείτονες και απέναντι ουτως η αλλως δεν θα φαινεσαι.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
Γιαννη μενω πλατεια Σινανη οποτε ειμαι σχετικα κοντα σου και μου κανει εντυπωση που δεν σε ''πιανω''.
Βεβαια παιζει σημασια οτι εχω την televes σχετικα κρυμμενη ως προς την θαλασσα για να μην μου κατεβαζει καναλια απο νησια και παρνηθα ειδικα τις ζεστες υγρες μερες αλλα του πο....η κατι θα πρεπε να βλεπω. :D
Τι κεραια εκπομπης χρησιμοποιεις ?
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Νέο Μέλος
  • *
>nrg tv

το pll είναι 10 watt (uhf) και το μείωσα στα 2 watt (περίπου) για να οδηγήσει το linear.
Επίσης έκοψα λίγο από τροφοδοσία για να μην πιέζω τη λάμπα και είναι στην τσίτα!
Έγινε μετατροπή στο pll (άλλαξα κουτάκι) και είναι πλέον dual band με δυνατότητα να αυξομειώνει την οδήγηση και να ελέγχω την τελική ισχύ….γιατί όπως λες και εσύ με τα watt πρέπει να προσέχουμε!!!

Ps …δεν είμαι κατσαβιδάκιας ή τεχνικός απλά προσπαθώ!!!

• Νέο Μέλος
  • *
>nrg tv

Τα πράγματα είναι δύσκολα από πολλές απόψεις….φίλε μου….ενώ υπάρχει η βούληση για μια πολύ καλή παρουσία ακόμα και με εκπομπές δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με το ΕΣΡ.

Στο παρελθόν είχε αποσταλεί στο ΕΣΡ μια επιστολή για την παραχώρηση μιας συχνότητας σε 5 συλλόγους και 4 ερασιτέχνες για κοινή χρήση (από 2 ώρες ο κάθε ένας) , αλλά τίποτα!!!!

Θα μπορούσε να ξαναγίνει τώρα με τα ψηφιακά…..αλλά δεν γεμίζουμε ταξί ούτε με το ταξιτζή!!!!!
Αν υπήρχε ένας σύλλογος ή ένα σωματείο με 60 μέλη (το λιγότερο) υπάρχει ένας παλιός νόμος που με λίγο σπρώξιμο θα μπορούσε να φέρει θετικά αποτελέσματα….αλλά βλέπεις και οι παλαιοί ερασιτέχνες βάζουνε πλέον 090.

• Νέο Μέλος
  • *
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ POST ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ»

ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
Οπως βλεπεις στον τιτλο εδω τα θεματα ειναι για τον ΣΚΑΙ. Εσυ αναφερεσε στο MAD.

Για το MAD υπαρχει αλλη θεματικη ενοτητα. Παρολα αυτα να σε ενημερωσω το νομοσχεδιο προβλεπει 2 ειδικες πανελλαδικες αδειες περαν των 8 γενικου ενδιαφεροντος, και το MAD μαζι με καποιο αλλο προηγουνται στην ολη διαδικασια για τους λογους που εχουν εξηγηθει στην ενοτητα 'MAD Θεσσαλονικη'.

Οσο για τον ΣΚΑΙ απο χτες το βραδυ επανηλθε ο ηχος αν και χωρις καθολου πριμα (πολυ θαμπος) αλλα η εικονα δεν υπαρχει στο 90 % της ημερας λογω των αρμονικων παρεμβολλων που δεχεται απο τον ΧΡΗΣΤΙΔΗ.

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
Το προβλημα στον ηχο και στην εικονα του ΣΚΑΙ ειναι για την μεταδοση του στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο 26 UHF.

• Satleo Maniac
Συνεχίζονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ οι παρεμβολές στον ΣΚΑΪ!

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
O ΣΚΑΙ συνεχιζει να εκπεμπει 511.000 MHZ ακριβως με ισχυροτατες παρεμβολες απο τις αρμονικες και τις μπαρες στο 512.000 ΜΗΖ και απο τον πομπο του 4Ε (πραγματικα κανεις δεν γνωριζει για ποιον λογο εβαλαν αυτον τον πομπο σε αυτη τη συχνοτητα οι 4Ε!)

Επισης ο ηχος του ΣΚΑΙ στη Κεντρικη Μακεδονια ερχεται απο το υπερπεραν με την παντελη ελλειψη των ΠΡΙΜΑ και την απολυτη θαμπαδα στον ηχο(απλα ΑΙΣΧΟΣ).

Με την εκπομπη του ΣΚΑΙ στην Θεσσαλονικη ολα θυμιζουν επιστροφη στις αρχες της δεκαετιας του 90 που ο καθενας πειραματιζοτανε με εναν πομπο ανα την Ελλαδα. Ειναι κριμα που δεν εχει καλο τεχνικο τμημα αυτο το καναλι.

Παντως αν οντως μπηκε ο κεντρικος πομπος του ΣΚΑΙ στο 54 με πληρη εγκατασταση απο Πηλιο τοτε ηρθε η σειρα του Χορτιατη αφου τα οροι αυτα 'βλεπονται' μεταξυ τους.

• Satleo Maniac
Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος πομπός που θα μπει να είναι στο Χορτιάτη!

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παράθεση
Παντως αν οντως μπηκε ο κεντρικος πομπος του ΣΚΑΙ στο 54 με πληρη εγκατασταση απο Πηλιο τοτε ηρθε η σειρα του Χορτιατη αφου τα οροι αυτα 'βλεπονται' μεταξυ τους.

Επειδή παιδιά εγώ ανέφερα τη λήψη στα 54 από Πήλιο από τη Πέμπτη (ως τότε ήταν στα 46) να πω πως δεν ξέρω πως πιάνει στην Θεσσαλία, αλλά ως τη Λήμνο το σήμα έρχεται χάλια και ίσα ίσα που μπόρεσα να διακρίνω το λογότυπο του σταθμού (τη στιγμή που άλλα κανάλια από Πήλιο, ακόμα και το TRT θεσσαλίας στα 24 και το Astra στα 51) έρχονται πεντακάθαρα. Φυσικά τα πανελλήνιας εμβέλειας έρχονται "γυαλί" παρά τη μεγάλη απόσταση μεταξύ Λήμνου και Θεσσαλίας.

Είχα ανέβει για μια βδομάδα στο νησί και τώρα επέστρεψα Αθήνα και δεν θα μπορώ να παρακολουθώ τις αλλαγές μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αλλά θέλω να πιστεύω πως ισχύει αυτό που ανέφερε φίλος σε άλλο μήνυμα και ότι από Οκτώβρη ο ΣΚΑΪ θα εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα με τα δικά του μέσα, ισχυρό σήμα και σύγχρονους πομπούς.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
>Μιχάλη:

Χε Χε.. θα μου δωσεις αναφορα λήψης σε κανα 3ημερο, γιατί μολις αναμαζωξα ενα splitter και μια ιδια κεραια.

Τωρα, η κεραια ειναι τυπου πλεγματος και "ξανοιγει" Αλικαρνασσό, καθως πορος - πατέλες - αλικαρνασσος ειναι περιοχές που κοιτουν προς εμας.

Τώρα ετοιμάζω μια ιδια κεραια που θα κοιτά στην γειτονια σου για να καλυψω κατι φιλους και την κοπελιά μου.

οποτε... επιφυλάσσομαι.

>culture.

Δεν σιχαινομαι τοποτα οσο τα 901 και τα διεθνη με φοντο νεανική σαρκα ή ψευτομέντιουμ και ηχους κλήσης χωρίς τους οποιους δεν βγάζεις γκόμενο...

Θεωρω οτι δεν σεβονται ουτε τους εαυτους τους αυτοι που προωθουν τετοιες απατηλές "υπηρεσίες" και ως εκ τουτου θα ηθελα να δω τον καθε ενα απο αυτους τους σταθμους πόσο θα κρατουσε χωρίς αυτά τα κοινως  παραδεκτό ως παρανομα, αν και ο νομος πλεον τα νομιμοποιει ως "υπηρεσίες", εσοδα.

Ας όψεται που ο οτε καταβάλλει ΦΠΑ....

Οσο για το σωματειο, αφού δεν αφορά κερδοσκοπικές δραστηριότητες δυσκολα μπορεί να επενδυσει καποιος χρόνο και χρήμα για να πετύχει κατι τετοιο.

Η ζωή ειναι ήδη αρκετά δύσκολη για να παλευεις κατι που ουτως ή αλλως αν ηταν εφικτό, θα το ειχαν πετυχει ηδη τα ραδιόφωνα και δή στην Αττική, οπου και η μεγάλη σφαγή.

Άσε που δεν πολυπαιρνουν και οι θεατές πολύ στα σοβαρά τετοιες προσπάθειες, ειναι ηδη πολυ ζαλισμένοι με τις επλογές που εχουν, αντε να καταλάβουν τις συγχρήσεις συχνότητας..
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Παράθεση από: "culturetv"
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ POST ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ»

ευχαριστώ
Θα το θέσω στο Section των διαχειριστών και συντονιστών και αν εγκριθεί τότε πολύ ευχαρίστως.

Αποσυνδεδεμένος quality

• Νέο Μέλος
  • *
Απο τα λεγομενα σου ειμεθα ακομη στο μηδεν οσο αναφορα το Χορτιατη!

• Satleo Maniac
Έμαθα ότι ο ΣΚΑΪ περιμένει να παραλάβει νέο τεχνολογικό εξοπλισμό μέχρι τα τέλη Ιουνίου!

• Satleo Maniac
Μέσα στο πακέτο του νέου τεχνολογικού εξοπλισμού συμπεριλαμβάνονται και καινούργιοι πομποί!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Παιδιά τι γίνεται με το ΣΚΑΙ στα 61 εδώ στον Βόλο? Έσκασε βόμβα? Εδώ και 4 μέρες δεν υπάρχει κανάλι στην συχότητα αυτή....
Απο Πήλιο απ ότι βλέπω ψιλοπαρεμβολές στο 54 του Μακεδονία και απο άλλον πληροφορία παίζει ΟΚ.

Επίσης παρατήρησα εξαφανίστηκε το Κ (δορυφορικής αναμετάδοσης) γνωστό ως MARKET TV απο τα 57 UHF. Μέχρι σήμερα είχε την ταμπέλα απ το δέκτη του:
ΛΥΠΑΜΑΙ!  Δεν υπάρχει επαρκές σήμα

Στα 27 UHF το Κ άλλαξε σε Cosmos TV όπως το 23 απο Πήλιο κ παραπέρα Δορβούτσι αν και ο αναμεταδότης του Σωρού έχει ένα πρόβλημα: Παρεμβολές απ το κανάλι της Βουλής! (29 UHF, Βόλος) με φοβερούς κρότους!

Τι τρέχει ???? Πάλι Χρηστιδης Digital ή  Undigital??

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (17:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (16:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (16:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (15:53)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (14:54)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (13:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (13:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (10:57)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (10:11)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/02/2025 (10:10)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 01/02/2025 (03:11)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:35)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:04)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (21:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (20:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (19:58)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (14:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (11:31)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (09:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (07:04)