Παντως χωρις να εχω στοιχεια για αυτό συντομα πιστευω ότι θα δουμε το σημα να ξανα επιστρεφει αριστερα.Οταν ειχε αλλαξει logo πριν 9 χρονια ή όταν ειχε πρωτοξεκινησει η δευτερη περιοδος του σταθμου ηταν παλι δεξια επανω αλλα μετα το επανεφεραν και παλι αριστερα. Γενικα ο ΣΚΑΙ κανει κατι τετοια από παλια. Οποιος θυμαται λιγο πριν την αλλαγη ΣΚΑΙ σε
ΑΛΦΑ-ΣΚΑΙ το ειχε κατω δεξια.
Ως προς το σχεδιασμο είναι πολύ καλο απλο λιτο χωρις φρου φρου και αρωματα και τα τρειλερ και σηματα εξισου καλα.
Επισης πρεπει να γινει ένα ρετουσάρισμα σε σηματα εκπομπών δελτιων γιατι ακομα υπαρχει το παλιο logo και η ποιοτητα καποιων σηματων εκπομπών χανει.
Kαι ο Ant1 το ειχε παει δεξια το λογοτυπο ενα φεγγαρι,πριν καμια 10αρια χρονια περιπου.Το κρατησε ετσι για κανενα 3μηνο και μετα το ξαναπηγε αριστερα.Ολα ειναι θεμα συνηθειας πιστευω.Εχωντας συνηθισει τοσα χρονια τα λογοτυπα παντα απο αριστερα,μας ξενιζει να το βλεπουμε απο δεξια.Εγω προσωπικα το λογοτυπο δεξια το εχω συνδεσει στο μυαλο μου με ποδοσφαιρικους αγωνες γιατι απο παλια τα καναλια το πηγαιναν δεξια μονο οταν μετεδιδαν αγωνες για να μην καλυπτει το σκορ πανω αριστερα.