Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Σαβ 8 Φεβ 2025, 11:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 493473 φορές)

0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Τωρα πηγε παλι δεξια και επανηρθε στο κανονικο μεγεθος.Τι στο καλο,πειραματα κανουν?

Συνδεδεμένος VasilisSat

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
απλά μόνταρε ο Μπλέτσας την εκπομπή με το λογότυπο αριστερά όπως το κάνει στο youtube.Λάθος βίντεο έστειλε στο κανάλι.Δεν θα γίνουν αλλαγές.
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
πριν απο 26 χρονια.Αν κρινουν οι διαχειριστες οτι ειναι off topic  ας αφαιρεσουν το  σχολιο.

Συγχώνευση: Τετ 17 Ιουν 2020, 00:15
Κλεισιμο της ημερας με συνδεση στον ΣΚΑΙ 100.4 οπως εκαναν τοτε τα καναλια.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
καλα εκανες και τα εβαλες εχει πολλα βιντεο αυτος απο ελλαδα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
Καλημέρα!! Ναι το ειδα και το εντυπωσιακο ειναι οτι με εξαιρεση ΣΚΑΙ-STAR  εχει πολλα απο περιφερειακα καναλια.Kαι ειναι το πρωτο μετα απο αρκετα χρονια βιντεο με καθαρο σε εικονα και ηχο το παλιο σημα δελτιου ειδησεων που κατα την γνωμη μου ειναι  πολυ πιο ωραιο απο το σημερινο.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Απλά για νόμο Δράμας όπου υποτίθεται ότι είχε κάνει τότε τις λήψεις οι συχνότητες που δίνει καμία σχέση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Satleo Maniac
 Κλεισιμο της ημερας με συνδεση στον ΣΚΑΙ 100.4 οπως εκαναν τοτε τα καναλια.
Ως ποτε το εκαναν αυτο τα καναλια(να "κλείνει" το πρόγραμμα τις νυχτερινές ώρες)?.Στα τέλη της δεκαετίας του '90 θυμάμαι ότι σχεδόν όλα τα κανάλια είχαν 24ωρο πρόγραμμα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τα τοπικα δεν ειχαν προβγαμμα το βραδυ μεχρι κοντα το 2010

καποια απο αυτα συνδεονταν τα βραδια με μουσικα καναλια δορυφορικα πχ onyx, MTV2 pop που εβγαινε τιτε ελευθερο στις 19.2Ε και οσοι ειχαν πειραγμενους δεκτες με eμu παιζανε το ΤΜF
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Απο τα "μεγαλα" καναλια εννοω(ant1,mega,σκαϊ κτλ)

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αυτοι μεχρι το 2000 γινανε ολοι 24ωροι νομιζω τελευταια εγιναν τα κρατικα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
O ANT1 με σχετικη σιγουρια ηταν 24ωρος απο το 1991 συμφωνα με ενα βιντεο στο youtube και μετα απο λιγο καιρο ακολουθησε και το Μega.Ο ΣΚΑΙ με καποια επιφυλαξη νομιζω οτι εγινε 24 ωρος 1-2 χρονια πριν πουληθει απο τον ομιλο Αλαφουζου.Οπως ειπε ο Νεκταριος για πολλοστη φορα ουραγος ηταν τα δημοσια καναλια για να μην θυμηθουν και τις καρτες στις απεργιες.Αλλα ας μην ξεφυγουμε.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Το mega μέχρι και το 1996 τουλάχιστον δεν ήταν 24ωρο.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Τέλειο βίντεο! Ενημερωτικά, θυμάσαι μήπως από ποια συχνότητα έκανες την εγγραφή και από πού ήταν οι παρεμβολές?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τοπικός αναμεταδότης Αγ. Αθανάσιος Λήμνος, 38 UHF. Για τις παρεμβολές θα σε γελάσω πάντως τότε έμενα σε σημείο που περνούσε μόνο η Θάσος. Ωστόσο πριν τη digea εκείνο το κέντρο δεν ήταν επίσημο αλλά του δήμου, η λήψη δεν γινόταν με λινκ αλλά από uhf. Μπορεί τις παρεμβολές αυτές να τις μάζευε η κεραία στο βουνό μαζί με το mega από τη συχνότητα που το έπαιρνε, και όχι η δικιά μου.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
παιδιά μία απορία.το αρχείο του ΣΚΑΙ που μετονομάστηκε σε alpha τί απέγινε;ανήκει κανονικά στον τωρινό ΣΚΑΙ;άν όχι ο ΣΚΑΙ έχει το δικαίωμα να ξαναπάρει το αρχείο απο τον alpha;
 :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Έχω και εγώ μιαν απορία, το αρχείο του Seven (X) που μετονομάστηκε σε ΣΚΑΪ και των αλήστων μνήμης Tempo και Alter τι απέγινε?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Το αρχείο του παλιού ΣΚΑΪ το έχει ο Alpha.. Είχε κάνει αφιέρωμα σε παλιά λατινοαμερικάνικα η Μενεγάκη πριν λίγα χρόνια και έδειχνε πολύ παλιές σειρές που είχαν παίξει στον ΣΚΑΪ ως το 1997 με ελληνικούς υπότιτλους, χωρίς λογότυπο, σειρες που δεν υπάρχουν στο YouTube.

Ελληνικές σειρές του ΣΚΑΙ τύπου "Υπεράνω όλων η Πατρίς" (1998) δεν έχουν παίξει ποτέ σε επανάληψη από τον Alpha και μάλλον δεν υπάρχει πρόθεση.. Οι επαναλήψεις ξεκινάνε από το "Μη μαδας τη Μαργαρίτα" και μετά που ήταν η πρώτη σειρά του Alpha (1999).

Δεν έχει δικαιώματα ο ΣΚΑΪ στην παλιά του ταινιοθήκη, αφού πούλησε την εταιρεία τοτε πούλησε και την ταινιοθήκη μαζί.

• SatLeo Legend
Τοπικός αναμεταδότης Αγ. Αθανάσιος Λήμνος, 38 UHF. Για τις παρεμβολές θα σε γελάσω πάντως τότε έμενα σε σημείο που περνούσε μόνο η Θάσος. Ωστόσο πριν τη digea εκείνο το κέντρο δεν ήταν επίσημο αλλά του δήμου, η λήψη δεν γινόταν με λινκ αλλά από uhf. Μπορεί τις παρεμβολές αυτές να τις μάζευε η κεραία στο βουνό μαζί με το mega από τη συχνότητα που το έπαιρνε, και όχι η δικιά μου.

Ευχαριστώ πολύ. Άρα το ερώτημα είναι αν ο αναμεταδότης μάζευε παρεμβολές μέσα από την 31 του Πηλίου ή την 51 της Θάσου. Ποιο από τα δύο ήταν το πιθανότερο να μετέδιδε?

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Από Θάσο δεν ήταν σίγουρα, γιατί η Θάσος έδειχνε τις τοπικές διαφημίσεις της Θεσσαλονίκης και ο αναμεταδότης μας όχι. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έπαιρνε από Μούδρο! Η εικόνα του Mega από τον τοπικό αναμεταδότη πάντως δεν μου θύμισε ποτέ την καθαρότητα της εικόνας του Mega Πηλίου, σε αντίθεση από τους αντίστοιχους του Star, New και Σκάι που αναμεταδίδονταν ξεκάθαρα από το Πήλιο στην προ nova εποχή.

• SatLeo Legend
Θυμάμαι μια χρονιά στο κέντρο του Βόλου είχα δει MEGA στην 31 και είχα πάθει σοκ από το πόσο τέλεια ήταν η εικόνα σε σχέση με την αηδία που βλέπαμε επί χρόνια από το Χορτιάτη!
Στο Μούδρο τότε στην 57 πολύ πιθανό να παρέμβαλλε Τούρκος!

• Satleo Maniac
Μπορεί να πω βλακεία άλλα τις παλιές σειρές που αναφέρετε παιδιά υποψιάζομαι ότι τέλειωσαν τα δικαιώματα για επανάληψης τους.
Το δικαίωμα να πάρει το αρχείο του υποθέτω ότι το έχει φυσικά έναντι οικονομικού αντιτίμου. Υποθέτω ότι το αρχείο του πρώτου ΣΚΑΙ  το έχουν άλλα δεν μπορούν  να μεταδώσουν γιατί τα δικαιώματα τα έχει ο σημερινός ALPHA.

• Satleo Maniac
Έχω και εγώ μιαν απορία, το αρχείο του Seven (X) που μετονομάστηκε σε ΣΚΑΪ και των αλήστων μνήμης Tempo και Alter τι απέγινε?
Πεταχτηκαν στα σκουπιδια,αφου κανεις δεν ενδιαφερθηκε να αγορασει τα αρχεια των συγκεκρειμενων καναλιων αφοτου εκλεισαν

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Χαθηκε να παιρνε τις σειρες του σεφερλη που ειχε το Αλτερ ο Αντ1 (κοριτσια ο μαρκουλης,σοβαροτης μηδεν κλπ.)

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Πεταχτηκαν στα σκουπιδια,αφου κανεις δεν ενδιαφερθηκε να αγορασει τα αρχεια των συγκεκρειμενων καναλιων αφοτου εκλεισαν
Εγώ άκουσα για το Tempo ότι μπήκε σε ειδική εν λειτουργία εκκαθάριση (πολύ πριν το ΔΟΛ και την Τηλέτυπος του Mega), η οποία για κάποιο λόγο δεν προχώρησε. Κανονικά ότι έχει σχέση με το Tempo και το πτωχευμένο Alter δεν έχει ενεχυριαστεί λόγω των χρεών από τις τράπεζες? Επίσης ο Αλαφούζος δεν αγόρασε όλο το Seven?

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
άν τα δικαιώματα ξαναπληρωθούν μπορούν βέβαια να μεταδωθούν.πιθανών να είναι ασύμφορο τώρα αυτό.
όσο αναφορά αυτό που είπες Ηλία,δηλαδή η εικονα του mega απο πήλιο ήταν πολύ καλύτερη απο χορτιάτη;μου κάνει εντύπωση αυτό.
 :smile: :smile: :smile: :smile:

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα

όσο αναφορά αυτό που είπες Ηλία,δηλαδή η εικονα του mega απο πήλιο ήταν πολύ καλύτερη απο χορτιάτη;μου κάνει εντύπωση αυτό.

Λογικά το Πήλιο έπαιρνε κατευθείαν από δορυφόρο το σήμα, ενώ για τη Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά υπήρχε ξεχωριστή πηγή, για να μπαίνουν οι τοπικές διαφημίσεις. Ίσως κάνω και λάθος.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Εγώ στα στα παλαιά γραμμένα του φόρουμ έχω δει πως το 31 του Πηλίου ήταν από ΟΤΕ κύκλωμα (μιας και στην κορφή υπάρχει πύργος του ΟΤΕ) ή κάτι τέτοιο και back up από Νόβα, μπορεί και από λινκ. Όσο για τον Χορτιάτη, έχω την εντύπωση πως υπήρχε ξεχωριστό κοντρόλ για να περνάνε οι διαφημίσεις (ίσως και να υπάρχει ακόμα αυτή η τακτική).

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Satleo Maniac
Mαλλον ειμαι πολυ νεος  με αυτα που διαβαζω για ξεχωριστα control και τις τοπικες διαφημισεις.Γινοταν μονο στον ΣΚΑΙ ή και στους αλλους ιδιωτικους??Νομιζω οτι αυτα αν γινοντουσαν ηταν  επι καλων εποχων που ειχαν  απο 15 δημοσιογραφους καιτριπλασιους τεχνικους  καθε καναλι μονο για την Θεσσαλονικη και απο 1-2 ανταποκριτες σε καθε νομο παλι του καναλιου.Οχι τωρα που βγαζουν με 2 δημοσιογραφους ολη την Βορεια Ελλαδα. Επισης επι αναλογικης εποχης εχω την εντυπωση οτι καθε σταθμος ειχε δικους του εναεριτες.Οπου ειμαι λαθος διορθωστε με.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Το Mega από Πήλιο ξεπερνούσε κατά πολύ και την εικόνα της Νόβα. Ήταν λινκ. Για αυτό και πήγαινε και πιο γρήγορα χρονικά από τη μετάδοση της Nova. Μόνο με Υμηττό μπορώ να το συγκρίνω και πάλι το Πήλιο μου φαινόταν πιο καθαρό!

• Satleo Maniac
Mαλλον ειμαι πολυ νεος  με αυτα που διαβαζω για ξεχωριστα control και τις τοπικες διαφημισεις.Γινοταν μονο στον ΣΚΑΙ ή και στους αλλους ιδιωτικους??Νομιζω οτι αυτα αν γινοντουσαν ηταν  επι καλων εποχων που ειχαν  απο 15 δημοσιογραφους καιτριπλασιους τεχνικους  καθε καναλι μονο για την Θεσσαλονικη και απο 1-2 ανταποκριτες σε καθε νομο παλι του καναλιου.Οχι τωρα που βγαζουν με 2 δημοσιογραφους ολη την Βορεια Ελλαδα. Επισης επι αναλογικης εποχης εχω την εντυπωση οτι καθε σταθμος ειχε δικους του εναεριτες.Οπου ειμαι λαθος διορθωστε με.

Υπαρχουν ακομα τοπικες διαφημισεις στην βορεια Ελλαδα ?

* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (09:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (09:12)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (22:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (21:19)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:46)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: athmich Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:37)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:33)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:21)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (17:49)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/02/2025 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (15:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (13:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (13:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/02/2025 (10:35)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/02/2025 (10:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (07:23)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (01:49)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (22:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/02/2025 (18:45)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: listarxos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 06/02/2025 (18:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (17:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 06/02/2025 (17:28)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (16:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (14:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:55)