0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κλεισιμο της ημερας με συνδεση στον ΣΚΑΙ 100.4 οπως εκαναν τοτε τα καναλια.
Τοπικός αναμεταδότης Αγ. Αθανάσιος Λήμνος, 38 UHF. Για τις παρεμβολές θα σε γελάσω πάντως τότε έμενα σε σημείο που περνούσε μόνο η Θάσος. Ωστόσο πριν τη digea εκείνο το κέντρο δεν ήταν επίσημο αλλά του δήμου, η λήψη δεν γινόταν με λινκ αλλά από uhf. Μπορεί τις παρεμβολές αυτές να τις μάζευε η κεραία στο βουνό μαζί με το mega από τη συχνότητα που το έπαιρνε, και όχι η δικιά μου.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω και εγώ μιαν απορία, το αρχείο του Seven (X) που μετονομάστηκε σε ΣΚΑΪ και των αλήστων μνήμης Tempo και Alter τι απέγινε?
Πεταχτηκαν στα σκουπιδια,αφου κανεις δεν ενδιαφερθηκε να αγορασει τα αρχεια των συγκεκρειμενων καναλιων αφοτου εκλεισαν
όσο αναφορά αυτό που είπες Ηλία,δηλαδή η εικονα του mega απο πήλιο ήταν πολύ καλύτερη απο χορτιάτη;μου κάνει εντύπωση αυτό.
Mαλλον ειμαι πολυ νεος με αυτα που διαβαζω για ξεχωριστα control και τις τοπικες διαφημισεις.Γινοταν μονο στον ΣΚΑΙ ή και στους αλλους ιδιωτικους??Νομιζω οτι αυτα αν γινοντουσαν ηταν επι καλων εποχων που ειχαν απο 15 δημοσιογραφους καιτριπλασιους τεχνικους καθε καναλι μονο για την Θεσσαλονικη και απο 1-2 ανταποκριτες σε καθε νομο παλι του καναλιου.Οχι τωρα που βγαζουν με 2 δημοσιογραφους ολη την Βορεια Ελλαδα. Επισης επι αναλογικης εποχης εχω την εντυπωση οτι καθε σταθμος ειχε δικους του εναεριτες.Οπου ειμαι λαθος διορθωστε με.