Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Πεμ 13 Φεβ 2025, 00:56
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 494540 φορές)

0 μέλη και 49 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gefo

• Banned
  • Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
Παράθεση από: kgial
"Ελα μωρε,ποιος χρησιμοποιει σημερα Video? Aλλωστε δεν υπαρχει σπιτι που να μην εχει dvd..."

σας μεταφερω την αποψη ενος "τεχνικου" που ξεστομισε κατι τετοιο!!!  :?[/quote

στον Πυργο  Ηλειας το σήμα του ΣΚΑΙ απο Αινο ( 36)  είναι  ασθενές-κάκιστο

Ενώ του ΜΕΓΚΑ τέλειο
ΤΟ ΣΚΑΙ ερχεται καλύτερα απο Ζάτουνα Αρκαδίας (40) , οχι ομως ικανοποιητικά
[/list][/code][/b]

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Για Πήλιο δέστε και το 46 uhf.... Λαμβάνεται και στον Ν. Λαρίσης και η κεραία να κοιτάει Πήλιο. Μέτριο σήμα όπως και Βόλο(εγώ μόνο γιατί;;;) Όλη η πόλη σχεδόν στις πολυκατοικίες το πιάνουν τζάμι ενώ εγώ όχι καθαρά

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Τα 46 uhf δεν είναι από Πήλιο. Ο άνθρωπος μένει στην Εύβοια λέει, το Πήλιο είναι γνωστό για το ισχυρό του σήμα σε αντίθεση με τους πομπούς Βόλου Λάρισας Τρικάλων κ.ο.κ. . Ας κάνει φυσικά μια δοκιμή αλλά δε νομίζω να περνάει το σήμα τα βουνά και να φτάνει μέχρι την Εύβοια.

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA

ερωτηση θα γινει εκπομπη teletext ??

αν ναι ποτε??

Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Pilaganis μέσα στο Βόλο στο 46 δεν πιάνεις το MEGA από Σωρό; Πιάνεις και τον ΣΚΑΪ; Φίλος από Λάρισα μου είπε ότι πιάνει τζάμι το ΣΚΑΪ στο 46 αλλά με κεραία γυρισμένη μόνο στο Δοβρούτσι!
Όσο για τα δορυφορικά του Βόλου ανά τα έτη τι να σου πω συχνότητες δεν θυμάμαι σίγουρα, απλά μου έκανε εντύπωση κάθε χρόνο που πήγαινα η υπερπληθώρα των καναλιών που έπιαναν, και άλλαζαν συνέχεια! Θυμάμαι τα SAT1 (51), RTL7 (65), CMT (27), RAIDUE (43), SUPER RTL (40), MCM (30), ITALIA UNO (39), MTV (47), EURONEWS (53), CNN (26), TVE (54), BBC WORLD (52)! Αυτές τις συχνότητες τις θυμάμαι ανά καιρούς, αλλάζαν και συνεχώς, θυμάμαι είχα πετύχει το MTV και στο 54 και στο 42 και δεν θυμάμαι καθόλου παλιές συχνότητες στα EUROSPORT, TV5, RAIUNO, RTL, RTL2, RAITRE! Και για τις παραπάνω συχνότητες πάλι δεν είμαι για όλες σίγουρος, ήταν τόσα τα κανάλια που πέρασαν από το Βόλο, που έχω χάσει το μέτρημα! Πάντως ο θείος που έμενε Αλυκές έπιανε ακόμα και τα πιο ασθενικά κανάλια από Σωρό, ίσως γι αυτό να θυμάμαι και τόσα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
mcelliot_g ν σου πω.
το MEGA στα 46 είναι απο Σωρό. Πάντως απο ΣΚΑΙ κατεβαίνει κατά κάποιο τρόπο αν κοιτας Πήλιο. Όσο για τα δορυφορικά ισχύουν τα περισσότερα. εκτος απο RAITRE και κάποια ακόμη γιατί απ την περιοχή μου παλιά δεν έπιανα καμπάνα αν και έβλεπα Πήλιο μέχρι και το 95 περίπου γιατί ο Σωρός δεν βλεπόταν καν στην περιοχή μου λόγω χαμηλού σήματος που δινανε τα κανάλια. Φτού κακά! Έβλεπα TRT, ANT1,ET2,ET1,TOP Channel,κάπου κάπου φύτρωνε το TV Μαγνησία,Fun Channel(μουσικό του 90.7 DJ παλιά ως KISS fm). Ενα TV (με μια κάρτα μόνο και δε δούλεψε ποτέ). Μάρκετ TV, Ζέυς TV, Τα 2 τελευταία και το Fun Channel βάζανε και απο δορυφορικά το MTV,MCM,Viva και νομίζω κι ένα άλλο ακόμη.

Το Eurosport πριν γίνει και η σαλάτα με τη νόβα το χαν στα 26 προ του TOP Channel και μετά το πήγαν 39. To CNN έβγαινε 26 και αλλού μετά(?)
RTL, RTL2  στα 40,στα 30 πάνω κάτω τα πηγαίνανε μαζι και με το Super RTL. Το Raiuno δεν κουνήθηκε και πολύ... Απ τα 59 στα 51. BBC εκεί που είπες αλλα το χαμε και για πρίν και μετά tempo εποχή στα 29 και 30 αντίστοιχα. Euronews δεν θυμαμαι καν. MTV το ματιάσανε τη μια 54,την άλλη 53, την παράλλη τον αναμετέδιδαν στον fun Channel όπου ο Fun πήγαινε απο τα 52,53,57,66 όπου με την τελευταία ΕΚΛΕΙΣΕ! To TV Μαγνησία έιχε τις συχνότητες 48,57 κι έκλεισε.
Κάποιο διάστημα είχαμε και Δημοτικη TV Βόλου κι έκλεισε κ αυτό μετά ΖΕΥΣ tv.

• SatLeo Legend
ΟΚ για τις συχνότητες δεν ήμουν σίγουρος σε όλα, για τα κανάλια όμως τα θυμάμαι όλα κάποια από αυτά όπως τα Italia Uno & CMT ήταν τόσο παλιά, πριν το 95 που ήμουν (σχεδόν) μωρό!!!!!
Για το MTV όμως θυμάμαι πάρα πολύ καλά μία περίοδο που ήταν στο 47 και σχετικά καθαρά έβγαινε μόνο στις Αλυκές! Μέσα στο Βόλο το κάλυπτε το TV Μαγνησία από το 48 και μάλιστα όταν πήγαινα Ν. Ιωνία, ο ξάδελφός μου (που είχε ψύχωση με το κανάλι όπως εγώ) έπαιρνε τηλ στο Μαγνησία και τους έβριζε!!!!!
Σίγουρα αυτό γινόταν πριν το 95 γιατί στη Θεσσαλονίκη έπιανα τζάμι τότε το MTV από το Φιλίππειο στο 21 και μάλιστα μια φορά του έκανα και πλάκα, έγραψα μια κασέτα στο βίντεο και την έβαλα κρυφά στο δικό του λέγοντάς του πως το έπιασε επιτέλους! Δεν θα το ξεχάσω εκείνο το γέλιο (έρμα μου νιάτα)!
Αυτά όμως για τα του Βόλου, έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας που είναι ο ΣΚΑΪ!!!!
Αλήθεια στο Βόλο που είσαι και δεν πιάνεις καλά από Σωρό; Στη Νέα Ιωνία δεν έπιαναν όπως στην παραλία και τις Αλυκές, αλλά πιάνανε πολύ καλά!

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "autsi"

ερωτηση θα γινει εκπομπη teletext ??

αν ναι ποτε??

Εκείνο με τη Μαριορί και το φερετζέ το ξέρεις; Η ιστορία με το teletext στην Ελλάδα είναι λίγο πονεμένη (όπως άλλωστε με το στέρεο), η πρώτη μετάδοση teletext έγινε το 1992 και ήταν από το τότε TV Θεσσαλονίκη (προ Χρηστίδη) και μάλιστα μόνο με γραφικά αφού τότε οι τηλεοράσεις με ελληνική πλακέτα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (κυριολεκτικά)!!! Τότε έβγαινε και το crawler που ζητούσε άτομα για να εργαστούν στο χώρο του Teletext!
Μετά το πρώτο τεστ με ελληνικούς χαρακτήρες έγινε τον Μάρτιο του 1996 από το πρωτοπόρο τεχνολογικά (όπως και στο στέρεο) Star που κράτησε με τις ίδιες σελίδες περίπου ένα χρόνο και κάτι και μετά σταμάτησε! Το 1999 ξεκίνησε η ΕΤ1 και τα κρατικά και αμέσως μετά το Star που αυτή τη στιγμή έχει και το καλύτερο απ' όλα, ακολούθησε το Mega με κλώνο του text, ενώ  Alter και Alpha έχουν επίσης τον ίδιο κλώνο μεταξύ τους, διαφορετικό των Star, Mega! Ο ΑΝΤ1 φυσικά ουραγός! Κρίμα που δεν επενδύουν περισσότερο σ' αυτή την τεχνολογία ο καθένας με δικό του πρωτότυπο text και η κυριότερη του χρησιμότητα είναι για το στοίχημα! Δυστυχώς μετά το Star όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν τη μόδα, εξού και οι κλώνοι με διαφορά μόνο στις ειδήσεις και το πρόγραμμα κι αν! Μόνο στο Star βλέπω στις διαφημίσεις των ταινιών και των εκπομπών δίπλα και το σήμα με την αντίστοιχη σελίδα text, όπως και ήταν οι πρώτοι που έβγαλαν crawler με τη σελίδα του καιρού και μπράβο τους!
Για τον ΣΚΑΪ δεν νομίζω ότι προς το παρόν το χρειάζεται, μακάρι αν το κάνει να μην γίνει για να ακολουθήσει τη μόδα!

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
mcelliot_g

Επειδή δεν κατέχω "γρι" απο τεχνολογία Τeletext , για γίνε λίγο πιο αναλυτικός!
Τι είναι το crawler, οι κλώνοι txt, και ποιό είναι το πρώτυπο μετάδωσης του teletext ?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παράθεση
Ο ΑΝΤ1 φυσικά ουραγός!

O αντ1 δεν μεταδιδε τελετεξτ γιατί αντι αυτου χρησιμοποιουσε τον αντιστοιχο "χωρο" μες το τηλεοπτικό σήμα για να μεταδιδει, συνδρομητικά, υπηρεσίες χρηματιστηρίου σε πραγματικό χρόνο (συνεργασία με την Καπατελ, νομίζω.)

Πολλά τα λεφτά για να τα αγνοήσει ο κυριακού.

Ηταν όμως ο πρώτος που το... υποσχέθηκε, απο το μακρινό 1991(!), καθώς μετάδιδε με ελληνικό encoding αλλα... στο ιδιο το βιντεο σήμα την έξοδο του encoder για ολο το βράδυ και πριν ανοιξει το πρόγραμμα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Πρέβεζα
α)Πιο οπισθοδρομικό κανάλι στην τεχνολογία από τον Αντένα δεν υπάρχει.Μόνο αν θα βγάλουν λεφτά (90) θα το χρησιμοποιήσουν
β)Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το τεχνικό τμήμα του ΣΚΑΪ ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αναμεταδότη στα Ακαρνανικα."Καιει" τα πολύ ευκά πλάνα από υπερδιαμόρφωση στο σήμα είσοδου (με παρατήρηση συγχρόνως με το δορυφορικό σήμα αποδικνύει ότι το πρόβλημα είναι καθαρα του αναμεταδότη)
Δέκτες:Dm800,Comag portyI,Skystar2
Κάτοπτρα: 1,25*1,40 κινητό, 75 cm @ Astra2
LNB: 3x digiality 0.3 db, 1x sharp 0.4
VboxII,superjack actuator 24\'\'
Triax Disecq 4 in 1 (και μια παρατημενη σχεδον επίγεια εγκατάσταση-στο σερβις πλέον)

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
προς mcelliot_g σχτικά με τον Σωρό ...αστα άστα... Δεν τον έχω τζάμι όλον 100% όπως όταν είσαι σε παραλία ή και σε πολυκατοικίες εδώ γύρω... Θα βγάλω φωτος σύντομα απο τα κανάλια πως τα πιάνω. Απο Πήλιο κατεβαζω καθαρά μιας και τον έχω μπροστά μου και χωρίς κεραία VHF κατεβάζω καμπάνα το ET-1. Στα UHF πάντα καθαρά τζάμι M,TRT,ASTRA,ANT-1,ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Όσο για τα άλλα είναι γύρω το 65-70% θα λεγα. Τωρα τελευταία χαλιότατα τα δορυφορικά εκτος του Raiuno που έχει δυναμώσει καλά. Απ οτι καταλαβα τα χουν μαζί με ΕΤ-1,ΝΕΤ,ΕΤ3 στον Σωρό γιατί δεν παίζανε αυτά σήμερα.
Η ΝΕΤ έχει και στα 60 απο Πήλιο ισχυρο και βλέπω μια παρεμβολή απο Σωρό. Τι να ναι? Στα 50 που ήταν το ΚΟΣΜΟΣ TV TOY MR X. απο Πήλιο παίζει 090 με κότες "έτοιμες για όλα" εδώ στον Βόλο μέσα έχει ενα μάυρο(πιθανόν απο ΕΡΤ)

Προς το παρόν αυτά...Απο ΣΚΑΙ χάλια το πιάνω... Μέχρι τον Ιούνιο το χαν καμπάνα και έπιανε τέλεια. Τώρα τι το κάνανε; Αεροπειρατία;;;; η απο ΕΣΡ καμία m@l@k!@ που λέγανε πρόσφατα περί προστίμου.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Παράθεση
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το τεχνικό τμήμα του ΣΚΑΪ ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αναμεταδότη στα Ακαρνανικα."Καιει" τα πολύ ευκά πλάνα από υπερδιαμόρφωση στο σήμα είσοδου (με παρατήρηση συγχρόνως με το δορυφορικό σήμα αποδικνύει ότι το πρόβλημα είναι καθαρα του αναμεταδότη)
Βασίλη, κι εμένα η συχνότητα 35 δε μου βγαίνει καλά. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Πρέβεζα
To "ευκά πλάνα" που γράφω παραπάνω είναι Λευκά Πλάνα
Δέκτες:Dm800,Comag portyI,Skystar2
Κάτοπτρα: 1,25*1,40 κινητό, 75 cm @ Astra2
LNB: 3x digiality 0.3 db, 1x sharp 0.4
VboxII,superjack actuator 24\'\'
Triax Disecq 4 in 1 (και μια παρατημενη σχεδον επίγεια εγκατάσταση-στο σερβις πλέον)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
.

Αποσυνδεδεμένος ant21

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: KOZANH
ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (4/10/2006) Ο ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ.
http]

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Exθές το βράδυ κατά τις 03:00 έκανα ένα τελευταίο zapping πριν κοιμηθώ, προγραμμάτισα το βίντεο να γράψει μια εκπομπή που ήθελα το πρωί και με το που πατάω το StandBy για να κλείσω το βίντεο μου εμφανίζεται ο ΣΚΑΪ με χαμηλή ισχύ στα 36 uhf. Μιλάω για Αθήνα, κέντρο, και λήψη με εσωτερική κεραία. Σήμερα το πρωί που το ξαναέψαξα δεν υπήρχε ΣΚΑΪ στα 36.

Anonymous

• Επισκέπτης
Και εγώ έκανα λήψη αυτής της εκπομπής!
Υπέθεσα ότι είναι απο Αίγινα...

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ελατε τωρα... ολα τα νεα vcr επιλεγουν οποιο καναλι θελουν για τα modulator τους. μόνο κάτι παλαιολιθικά αλλάζουν ακόμα με βιδα - αλλά εξακολουθούν να αλλάζουν! fixed στο 36  συσκευή δεν εχω δεί ποτέ μου.

Πολύ κακό για το τπτ....
.

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "nrg_tv"
ελατε τωρα... ολα τα νεα vcr επιλεγουν οποιο καναλι θελουν για τα modulator τους. μόνο κάτι παλαιολιθικά αλλάζουν ακόμα με βιδα - αλλά εξακολουθούν να αλλάζουν! fixed στο 36  συσκευή δεν εχω δεί ποτέ μου.

Πολύ κακό για το τπτ....

Το θέμα δεν είναι αν αλλάζουν, αλλά γιατί να χρησιμοποιήτε αυτή η συχνότητα για εκπομπή στα UHF.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Το θέμα είναι ότι στο λεκανοπέδιο δεν υπάρχει ελεύθερη συχνότητα ούτε για δείγμα  :lol:  :lol:  Στα 48 μόνο μπορώ να βάλω το βίντεο όπου χάνω τα ψηφιακά! Γιατί συνδέω κεραία > βίντεο > ψηφιακή > τηλεόραση.

Η μόνη λύση είναι το scart αλλά και πάλι.. ΓΙΑΤΙ να πρέπει να χρησιμοποιηθεί scart.

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Το θέμα είναι ότι στο λεκανοπέδιο δεν υπάρχει ελεύθερη συχνότητα ούτε για δείγμα  :lol:  :lol:  Στα 48 μόνο μπορώ να βάλω το βίντεο όπου χάνω τα ψηφιακά! Γιατί συνδέω κεραία > βίντεο > ψηφιακή > τηλεόραση.

Η μόνη λύση είναι το scart αλλά και πάλι.. ΓΙΑΤΙ να πρέπει να χρησιμοποιηθεί scart.

Δεν τα χάνεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να βάλεις κανένα σήμα πάνω στο 48. Εγώ το δοκίμασα και τα ψηφιακά παρεμβάλαν τη συσκευή που έβαλα!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Πραγματικά το δοκίμασα και τα χάνω. Όσο είχα το βίντεο στα 48 σε standby όλα καλά. Όταν άνοιγα το βίντεο η εικόνα στα ψηφιακά πάγωνε στο σημείο που άνοιξα το βίντεο!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"

Βάλε τα Κεραια > Ψηφιακή > Βιντεο > Τηλεόραση να γράφεις και πρ'άμα απο την Ψηφιακή (αν βρεις και κατι που να αξιζει (!))
.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Τον αποκωδικοποιητή τον έχω συνδέσει στο βίντεο με Scart, αλλά για την ώρα δεν μου έχει χρησιμεύσει  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
:wink: τσαμπα γκρινιαζεις δλδ(!)  :lol:
.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δεν με διάβασες σωστά.
Είπα ότι έχω τον αποκωδικοποιητή με σκαρτ στο βίντεο, όχι το βίντεο στη τηλεόραση με σκαρτ,
παρόλα αυτά δεν ήρθα για να παραπονεθώ για τον ΣΚΑΪ στα 36 αλλά μετέφερα απλά το γεγονός που δεν συνοδεύτηκε με κάποιο σχόλιο. Ούτως ή άλλως ήταν τόσο μικρή η ισχύς του ΣΚΑΪ που δεν με επηρέασε καθόλου, το βίντεο το έβλεπα γυαλί.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
κι εγω σε αγαπω πολυ.

Αν την δηλώσει και την πάρει τελικά δεν φταιει ο σκαι αλλα το εσρ.
.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Σήμερα πρέπει να μπήκε καινούριος, πανίσχυρος αναμεταδότης για τον ΣΚΑΙ στη συχνότητα 54 uhf από Πήλιο -που είχε όλο το καλοκαίρι-. Εκπέμπει πεντακάθαρα και το σήμα φτάνει "γυαλί" μέχρι και τη Λήμνο. Με τον προηγούμενο αναμεταδότη σε εμάς ερχόταν μόνο μια σκιά, ίσα ίσα για να καταλαβαίνεις μέσα στο "χιόνι" ότι σε αυτή τη συχνότητα εκπέμπει ο ΣΚΑΪ. Από σήμερα με το νέο αναμεταδότη ο ΣΚΑΪ καλύπτει εντελώς τον ALPHA από τη Θάσο και είναι τόσο ισχυρός που δεν υπάρχει καμία παρεμβολή. Όλα αυτά με κεραία στραμμένη προς Πήλιο, αναρωτιέμαι όμως αν με το νέο σκηνικό δημιουργήθηκε πονοκέφαλος σε όσους εξυπηρετούνται από Θάσο...

• SatLeo Legend
Το σ/κ βρέθηκα στα όρια των νομών Σερρών-Δράμας και είχα την ευκαιρία να καταγράψω την κατάσταση και από τα δύο κεντρικά σημεία εκπομπής (Άγιος Ιωάννης Σερρών - Κορύλοβος Δράμας)!
Στις Σέρρες ο ΣΚΑΪ μεταφέρθηκε στο 37 από το 34 όπου ξεκίνησε! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο 37 τρώει πολύ τάπα από μία μαύρη οθόνη! Δεν ξέρω αν  είναι κάποια τοπική παρεμβολή (η λήψη έγινε στην Πρώτη Σερρών), αν μπορεί κανείς από μέσα από Σέρρες να επιβεβαιώσει! Ακουγόταν ο ήχος του TVS!
Από Δράμα ο ΣΚΑΪ δεν ξεκίνησε ακόμα!
Επίσης κατέγραψα ακριβώς το τι συμβαίνει στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα)! Εκεί ο ΣΚΑΪ ενώ βγαίνει με δυνατό σήμα από Χορτιάτη στο 35, δέχεται αρκετές παρεμβολές από το 4Ε μάλλον από Θάσο!
Αυτό το 4Ε ρε παιδιά όπου και να πήγα έπιανε κρύσταλλο! Και πολύ δίκτυο οι παπάδες, πανίσχυροι οι πομποί τους! Και στέρεο παρακαλώ....

* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (22:09)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (21:55)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (20:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:00)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/02/2025 (18:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (18:14)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/02/2025 (15:17)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 12/02/2025 (14:22)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 12/02/2025 (14:11)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/02/2025 (13:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/02/2025 (11:32)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/02/2025 (11:27)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/02/2025 (00:47)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/02/2025 (00:00)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/02/2025 (23:39)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/02/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (17:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (12:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (11:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (10:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:41)