Pilaganis μέσα στο Βόλο στο 46 δεν πιάνεις το MEGA από Σωρό; Πιάνεις και τον ΣΚΑΪ; Φίλος από Λάρισα μου είπε ότι πιάνει τζάμι το ΣΚΑΪ στο 46 αλλά με κεραία γυρισμένη μόνο στο Δοβρούτσι!
Όσο για τα δορυφορικά του Βόλου ανά τα έτη τι να σου πω συχνότητες δεν θυμάμαι σίγουρα, απλά μου έκανε εντύπωση κάθε χρόνο που πήγαινα η υπερπληθώρα των καναλιών που έπιαναν, και άλλαζαν συνέχεια! Θυμάμαι τα SAT1 (51), RTL7 (65), CMT (27), RAIDUE (43), SUPER RTL (40), MCM (30), ITALIA UNO (39), MTV (47), EURONEWS (53), CNN (26), TVE (54), BBC WORLD (52)! Αυτές τις συχνότητες τις θυμάμαι ανά καιρούς, αλλάζαν και συνεχώς, θυμάμαι είχα πετύχει το MTV και στο 54 και στο 42 και δεν θυμάμαι καθόλου παλιές συχνότητες στα EUROSPORT, TV5, RAIUNO, RTL, RTL2, RAITRE! Και για τις παραπάνω συχνότητες πάλι δεν είμαι για όλες σίγουρος, ήταν τόσα τα κανάλια που πέρασαν από το Βόλο, που έχω χάσει το μέτρημα! Πάντως ο θείος που έμενε Αλυκές έπιανε ακόμα και τα πιο ασθενικά κανάλια από Σωρό, ίσως γι αυτό να θυμάμαι και τόσα!