Καλησπερα απο Θηβα.Εδω οταν πρωτοηρθε ο ΣΚΑΙ απο τον Χλωμο στο 39 παρολο που ειχε απο κατω τη ΝΕτ με χιονια απο που κι εγω δεν ξερω
(μη μου πειτε απο Θεσ/νικη-Φιλιππειο θα χασω τα μαλλια μου,μια και ξεστραβωθηκα να βρω το κεντρο εκπομης απο το γερμανικο site αλλα στο 39 Νετ καπου στα Τρικαλα κοντα υπαρχει και ετσι που εχω την κεραια αποκλειεται να ειναι το εν λογω κεντρο εκπομπης),
η εικονα ηταν πεντακαθαρη.Μετα χαλασε ο αναμεταδοτης κι οταν τον ξαναφτιαξανε υπαρχει οροζοντια κυματωση(λευκη),παραμορφωση και λιγο παρεμβολη απο τη Νετ.Ελπιζω να επισκευαστει ο αναμεταδοτης.Τωρα οσον αφορα την ΠΑΡΝΗΘΑ οταν ξεκινησε το καναλι η εικονα που ειχαμε απο Παρνηθα ηταν χαλια πολυ χιονι.Πριν απο μερικες μερες εφτασε στα επιπεδα της Νετ και του Αλφα,καμπανα δηλαδη στο 30.
Στο 39 η Νετ ρε παιδια απο πουνα ναι?
Ανακεφαλαιωνω:
ΣΚΑΙ 39 ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ,με κυματωση εντονο προβλημα
ΣΚΑΙ 30 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ,μεγαλη βελτιωση πεντακαθαρη εικονα.
'Οχι ρε παιδιά!!!!
ΝΕΤ στο 39 από Φιλίππειο να λαμβάνεται Βόρεια Εύβοια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!! Εδώ δεν λαμβάνεται Μηχανιώνα, τι λέμε τώρα;
Χθες δεν μπόρεσα να δω τον χάρτη, απόψε αν προλάβω θα κάνω ρυθμίσεις για μεγαλύτερη ευκρίνεια (έχει τέτοιες το site) και θα το εντοπίσουμε το σημείο εκπομπής, που θα μας πάει;;;;
Στο 30 υπάρχει τεράστια περίπτωση το σήμα να είναι από Χορτιάτη και μάλλον είναι! Σύμφωνα πάντα με το γερμανικό site, η ΝΕΤ από Χορτιάτη μαζί με το 23 από Θάσο είναι τα μόνα που παίζουν με megawatt eirp!!!!
Άραγε ο Αχιλλέας λαμβάνει και ψήγματα της ΕΤ3 στο 27;