Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Παρ 14 Φεβ 2025, 13:10
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 495183 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Ενδιαφερον φιλτατε...

πρεπει να ξερεις απ'αυτο το καναλι... Παντως ετυχε να πεσω σε ρεπορταζ του εν λογω καναλιου. Ηταν μια κοπελα (καλογρια πρεπει να ηταν) που μας πηρε με την καμερα (ημουν μεσα σε αγημα αποδοσης τιμων  :P  ). Μια αλλη κρατουσε το μικροφωνο με το logo 4E.
Παντως εχει τεχνολογια...ισως και τεχνογνωσια!  :roll:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Έχει τύχει να τους δούμε μαζί με τεχνικούς απο ιδιωτικά συνεργεία που κάλυπταν τη γιορτή απο μια εκκλησία - να βάζουνε link οι του 4Ε και μας έκανε εντύπωση γιατί ενώ τα πιάτα των ιδιωτικών σταθμών επάνω σε ταράτσες τοποθετημένα προσπαθούσανε να βρουν ελεύθερο σημείο να σκοπεύσουνε Χορτιάτη, αυτός ο παππούς γύριζε το πιατάκι του 4Ε όχι προς το Χορτιάτη αλλά προς ένα άλλο σημείο-πλαγιά αντίθετο όπου όμως είχε το 4Ε τοποθετημένο μεγάλο κάτοπτρο που έβλεπε Χορτιάτη.

.......

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παράθεση από: "ntwrk24"
... Το 4Ε είτε το πιστεύετε είτε όχι έχει εγκατεστημένα κάτοπτρα σε βουνά σε όλη σχεδόν τη Βόρεια Ελλάδα και όταν για παράδειγμα θέλει να δώσει LIVE έναν εσπερινό για παράδειγμα ή μια εκδήλωση ενός πολιούχου απο Καβάλα ή απο Βέροια, ή απο Σέρρες έχουνε ένα αγροτικό - μια καρότσα με έναν τεχνικό ο οποίος βάζει ένα πιάτο στην εκεί εκκλησία το οποίο "βλέπει" το ΜΕΓΑΛΟ κάτοπτρο που έχουνε τοποθετήσει κάπου στις παρυφες του Βερμίου για παράδειγμα ή στις παρυφές του Παγγαίου και εκείνο στέλνει το σήμα στο Χορτιάτη (χωρίς παρεμβολλές). Έτσι δεν είναι ανάγκη το σημείο που βρίσκεται η εκκλησία να "βλέπει" το Χορτιάτη απο μεγάλη απόσταση. Γι'αυτό βγάζουνε LIVE και από τα πιο περίεργα σημεία που βρίσκονται για παράδειγμα μοναστήρια.  

Είπατε τίποτα?
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Καλά φίλε μου αυτή η περιγραφή είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Κοιτα να δείς πρόοδος η Εκκλησία Της Ελλάδας  !!!!:idea:  :idea:
Φόρεσε τα γυαλια σε πολλούς Ιδιώτες  :roll:

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Φίλε την έννοια joint venture τη γνωρίζεις;
Λύδια + ΙΜΘ = συμμαχία!
Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο! Όπως και η πανίσχυρη εκπομπή του 4Ε που γίνεται στην περιοχή της Ασπροβάλτας (όχι στη Μάδυτο) στο κανάλι 44 από....
το μοναστήρι της Λυδίας!!!!!!
Και για να ακροβολογώ! Η Λυδία εκτός από μοναστήρι είναι και μία άκρως δραστήρια και ενεργή ορθόδοξη θρησκευτική οργάνωση! Στις δραστηριότητές της συγκαταλέγονται έντυπο υλικό ευρείας κυκλοφορίας, σεμινάρια διάφορα, όπως ξένων γλωσσών και αρχαίας ελληνικής, κατηχητικά, εκδρομές σε ιερούς τόπους και πολυάριθμα μέλη που συνδράμουν....
Ανάμεσα στις δραστηριότητες βρίσκονται και ο ραδιοφωνικός σταθμός Λυδία η Φιλιππισία που εκπέμπει με άριστη ποιότητα ήχου στους 94.0 FM στη Θεσσαλονίκη και ήταν μάλιστα από τα πρώτα ραδιόφωνα που είχε εγγενώς RDS!!!!
Η επέκταση λοιπόν στο χώρο της τηλεόρασης ήταν μονόδρομος!
Και επειδή η Λυδία στη Θεσσαλονίκη υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη, η συνεργασία δεν άρχισε να ευοδώσει!
Η ΙΜΘ έγινε το νομικό πρόσωπο του 4Ε (Ελληνική Ενημερωτική Εκκλησιαστική Εκπομπή) και η Λυδία ο άμεσος και αποκλειστικός πάροχος του προγράμματος! Βλέπετε σαν ΙΜΘ θα είχαν και άλλο πρόσωπο στο ΕΣΡ, όπου και υποβάλλοντας αίτηση θεωρούνται ως νομίμως λειτουργώντες (ιδιοκτησία ΙΜΘ), και άλλο πρόσωπο έχουν απέναντι στη γραφειοκρατία, όπου πολλές συνοπτικές διαδικασίες μπόρεσα να παραλειφθούν... Θεία Χάρη!!!!! :D
Έτσι η δικτύωση είναι γεγονός! Εξάλλου και για τη Δράμα και την Καβάλα το 4Ε πάλι αναμεταδίδεται με το διακριτικό της Λυδίας να το καλύπτει!
Και ναι έχουν κάνει απίστευτη δικτύωση, χωρίς κανένα ουσιαστικά νομικό στήριγμα! Γιατί όπως και να το κάνουμε η Εκκλησία είναι μία ήρεμη δύναμη! Αλλά τι δύναμη... ανίκητη!!!!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Nαι,μονο που ειμαστε εκτος θεματος...  :P
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "kgial"
Nαι,μονο που ειμαστε εκτος θεματος...  :P
Ναι σωστά, ίσως πρέπει να ανοίξει νέο thread!
Αχ θέλω να γράψω την ιστορία της ΕΡΤ, αλλά τι να κάνουμε που έχω και δουλειά!
Μέσα στη μέρα ελπίζω....
Και για να γυρίσουμε στο θέμα, χθες που παρατήρησα τη νέα εκπομπή στο 50 δεν είδα να επέστρεψε ο ΣΚΑΪ! Σε ποιο νέο σημείο εκπομπής αναφέρθηκε;

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Ο ΣΚΑΙ βγήκε χτες μεσημέρι πρώτος στο 50 UHF (Φιλίππειο?) και μετά απο 2 ώρες το staff της 4Ε (αποκλείεται να είναι πάντως εκείνες οι γυναίκες με τους κότσους με το VAN των εξωτερικών μεταδόσεων του 4Ε - κάτι απο ελληνικό Charlie's Angel ε!) άνοιξε πάνω στο ΣΚΑΙ στο 50 με πολύ μεγαλύτερη ισχύς.

Τί τραβάει ο ΣΚΑΙ απο το 4Ε πάντως στά Βόρεια δεν λέγεται. Μη βρει συχνότητα να εκπέμψει, μετά απο λίγο την καταλαμβάνει το 4Ε!

Αυτό το τελευταίο πάει στο τεχνικό τμήμα του ΣΚΑΙ στο Φάληρο μιας και δεν έχουνε email στο skai.gr να επικοινωνούμε.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Ο ΣΚΑΙ στο 50 UHF από Φιλίππειο συνεχίζει την εκπομπή του κάτω απο τις παρεμβολλές του 4Ε. (από πού?)

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "ntwrk24"
Ο ΣΚΑΙ στο 50 UHF από Φιλίππειο συνεχίζει την εκπομπή του κάτω απο τις παρεμβολλές του 4Ε. (από πού?)
Φίλε μου, έχω ελέγξει σε 4 σημεία της πόλης (Σταυρούπολη, Βαρδάρη, Συκιές,  Αγ. Σοφίας) τη λήψη αλλά ΣΚΑΪ στο 50 και από Φιλίππειο δεν είδα ακόμη! Ειδικά εγώ που μένω στα όρια Σταυρούπολης-Πολίχνης, βλέπω το 4Ε και από κάτω ισχυρή παρεμβολή του ΡΤΒ από Χορτιάτη, και αποκλείεται να μην έπιανα και το ΣΚΑΪ! Το ίδιο περίπου και στα υπόλοιπα σημεία με το ένα ή το άλλο να υπερισχύει!
Δεν μας είπες από ποια περιοχή κάνεις λήψη για να το διασταυρώσουμε, μάλλον είσαι και εσύ ΔΣ (Δυτικές Συνοικίες)! Αυτό που βλέπεις κατά πάσα πιθανότητα κάτω από το 4Ε στο 50 είναι το ΡΤΒ!
Channelos εσύ πιάνεις στο 50 και το ΣΚΑΪ; Έχει μέρες να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη συχνότητα!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι Κατερίνη έξω απο την πόλη.

Το ΣΚΑΙ πρόλαβα και το είδα στο 50 κάτω απο τις μπάρες οπότε ξέρω ότι εκπέμπει. Και τώρα που σου μιλάω φαίνονται οι ρίγες του ΣΚΑΙ κάτω απο αυτόν τον θόρυβο του 4Ε. Είναι πιό λεπτές. Το Φιλλίπειο είναι ερωτιματικό αλλά εσύ ξέρεις μπορείς να μας πείς απο πού αλλού πιθανά βγαίνει.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Όχι mcelliot_g ούτε κι εγώ πιάνω ΣΚΑΪ στο 50!
Και σ' εμένα υπερισχύει το 4Ε και από κάτω υπάρχει ισχυρή παρεμβολή του ΡΤΒ!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Εδώ συνεχίζουν να φαίνονται και αυτή τη στιγμή που μιλάμε απο κάτω οι λεπτές ρίγες του ΣΚΑΙ. Δεν ξέρω αν βγάζει "μαύρο" πλέον ο ΣΚΑΙ αλλά υπάρχουν. Απο ότι κατάλαβα αυτός ο θόρυβος του 4Ε είναι πολύ ισχυρός μέσα στην Θεσσαλονίκη.

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
καλημερα σε ολους
για να επανερλθω στην αναφορα ληψεως του ΣΚΑΙ,εχουμε αισθητη ανοδο του σηματος στο νομο σερρων μειωνοντας κατα πολυ το προβλημα ληψης του
παραμενει ομως το προβλημα στην ποιοτητα της εικονας καθως σε σημεια της οθονης με λευκο χρωμα εμφανιζονται γραμμες σαν να μην βγαινει σωστα η διαμορφωση του
μαλλον ειναι προβλημα του πομπου καθως το σημα το παιρνουν απο τον δορυφορο
Δέκτες:Edision OSmio 4K, Edision nino pro
LNB:Edision TL-2 swin se
Κάτοπτρο:Gibertini 1,50
Τόξο:34W - 75E

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *
Ρε εσείς , εγώ γιατί βλέπω ΣΚΑΙ στο 35 ?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Ελα μου ντε... προφανως εχει ενα πομπο βαλει στη γειτονια σου.

που βρισκεσαι, παρεπιπτώντος?
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *
20 χμ νότια της Θεσσαλονίκης, και η κεραία είναι στραμμένη προς το Χορτιάτη

Επίσης έχω πρόβλημα με ΕΤ1 και με τις 2 κεραίες ( 15 ετίας και 2ετίας σε διαφορετικές τηλεοράσεις ) Κανείς άλλος;

Αποσυνδεδεμένος pstratos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2005
’ντε σε λίγο να δούμε και τη Λυδία δορυφορική......   8)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Ηρακλειο στο 61UHF - κεντρο εκπομπής Ρογδιά Ηρακλείου

Ο Σκαι Δεν λειτουργει.

Μαυρο sync + ηχος κανονικά. μάλλον τα επαιξε ο δεκτης εκει πανω.

να ανεβει καποιοθ να του κανει κανα reθet μπαθ και δουμε φωθ.
.

Αποσυνδεδεμένος NRG_RADIO

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: HRAKLEIO
Με τοσα μποφορια σημερα και ηδικα πανω στην Ροδια μπορει να το ξυλοσε το πιατο τι restart στον δεκτη μου λετε ........

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Επανήλθε ο SKAI Στο 61 UHF στο Ηράκλειο.
.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Παράθεση από: Jos3ph
20 χμ νότια της Θεσσαλονίκης, και η κεραία είναι στραμμένη προς το Χορτιάτη

Επίσης έχω πρόβλημα με ΕΤ1 και με τις 2 κεραίες ( 15 ετίας και 2ετίας σε διαφορετικές τηλεοράσεις ) Κανείς άλλος;

Η ΕΤ1 στο 37 από Χορτιάτη από το πρωί του Σαββάτου έπαιζε με μειωμένη ισχύ με αποτέλεσμα να έχει γραμμές μέσα στην εικόνα της, το πρόβλημα διορθώθηκε χθες το βράδυ! Γι' αυτό στις Σέρρες ο φίλος μας έβλεπε ΣΚΑΪ στην ίδια συχνότητα καθαρά και χωρίς παρεμβολές!
Τώρα όμως που επανήλθε η ισχύς της στα κανονικά επίπεδα λογικά θα βγάζει πάλι τον ΣΚΑΪ χάλια, αφού στην περιοχή περνάει αρκετά καλά ο Χορτιάτης!

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
οντως η ληψη του ΣΚΑΙ στις σερρες επανηλθε στα προηγουμε χαλια της !!!
κριμα πανω που χαρηκαμε οτι στρωσανε την κατασταση

• SatLeo Legend
Ε τι τα παιδιά, να μην πάνε διακοπές; Τι κι αν μείναμε με 10W ΕΤ1 χριστουγεννιάτικα, οι τεχνικοί έχουν τζάμπα NOVA και βλέπουν ΕΤ1 τζάμι!!!
Σταθείτε και σας ετοιμάζω το δεύτερο μέρος από τα άπλυτα της ΕΡΤ....
Μια απορία έχω όμως από όλη αυτή την κατάσταση! Κρατήσαν που κρατήσαν την αναστημένη 26, τι την έχουν να εκπέμπει με υποτυπώδη ισχύ; Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν κανά Euronews; Και κανά Eurosport στη 49;
Aααα χτύπησε το ξυπνητήρι! Φτου γαμ&το πάλι όνειρο έβλεπα!!!!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:
Ο ΣΚΑΪ στα 37 από Σέρρες έκανε πολύ κακή επιλογή συχνότητας! Η 34 που έβγαινε αρχικά ήταν πολύ καλύτερη!
Ευτυχώς σταμάτησε από το Καλοχώρι, ελπίζω πλέον να κατάλαβαν ότι πρέπει να πάει στο Φιλίππειο!
Ακόμα όμως προσπαθώ να καταλάβω από που βγαίνει στο 39!
Τα Χριστούγεννα βρέθηκα νομό Πέλλας και δεν έβγαινε ούτε ένα ψήγμα από Ξάφη, πάλι η ΝΕΤ με χιονάκι ήταν! Αντίθετα αν γύριζα τη κεραία Αριδαία χτυπούσε κόκκινο στο 59!!!
Μάλλον αρχίζω να προσανατολίζομαι ότι έβαλαν αναμεταδότη στο Βέρμιο! Γιατί αν βγαίνει από Κέλλα Φλώρινας θα έχουμε κάτι πολύ καινούριο! Από Κάτω Κορυφή Φλώρινας αποκλείεται, εκεί στο 39 βγαίνει το MEGA!

Anonymous

• Επισκέπτης
Στείλτους e-mail ή πάρτους τηλέφωνο  :wink:

• SatLeo Legend
Ποιους βρε τρελέ, τον ΣΚΑΪ ή την ΕΡΤ???? :D
Με τον ΣΚΑΪ θα συννενοηθώ σίγουρα, με τους άλλους θα βριστώ σίγουρα! Και αλοίμονο, σάμπως πρώτη φορά θα είναι;
Με έχουνε μάθει..... :lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Ο ΣΚΑΪ στα 37 από Σέρρες έκανε πολύ κακή επιλογή συχνότητας! Η 34 που έβγαινε αρχικά ήταν πολύ καλύτερη!

το προβλημα με τις σερρες και τον ΣΚΑΙ ειναι μαλλον στον πομπο τους
χρησιμοποιουν εναν παλιο πομπο του NEW CHANNEL το οποιο οταν παλια εβγαινε στο 34 ειχε τα ιδια προβληματα ληψης (πολυ μικρη ισχυς)
εχοντας το προβλημα στο 34  τρωγανε ταπα απο τις πολυ δυνατες αναμεταδωσεις την ετ1 (33 απο αγιο ιωαννη) και ετ3 (35 αποπ αγιο ιωαννη)
γι αυτο σκεφτηκανε να πανε στην 37 αλλα δεν σκεφτηκαν την δυνατη ετ1 απο χορτατη

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "hell00"
το προβλημα με τις σερρες και τον ΣΚΑΙ ειναι μαλλον στον πομπο τους
χρησιμοποιουν εναν παλιο πομπο του NEW CHANNEL το οποιο οταν παλια εβγαινε στο 34 ειχε τα ιδια προβληματα ληψης (πολυ μικρη ισχυς)
εχοντας το προβλημα στο 34  τρωγανε ταπα απο τις πολυ δυνατες αναμεταδωσεις την ετ1 (33 απο αγιο ιωαννη) και ετ3 (35 αποπ αγιο ιωαννη)
γι αυτο σκεφτηκανε να πανε στην 37 αλλα δεν σκεφτηκαν την δυνατη ετ1 απο χορτατη

Αυτό παιδιά δεν το έχω καταλάβει! όποιος θέλει χρησιμοποιεί τους πομπούς του New Channel???

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
σε αυτο θα πρεπει να απαντησουν οι κυριοι που βαλανε την αναμεταδοση,δυστυχως

• SatLeo Legend
Νομίζω ότι ο φίλος μάλλον εννοεί ότι σ' εκείνη τη συχνότητα υπήρχε παλιά το New Channel! Μου φαίνεται λίγο απίθανο να ξέχασαν τα μηχανήματα στον Αγ. Ιωάννη!
Αν και πάλι τώρα που το θυμάμαι, κάτι παρόμοιο είχε γίνει στο Πήλιο, όπου είχε ξεχαστεί το link και το πήρε ο Χρηστίδης για να δώσει σήμα στην κεντρική Ελλάδα από Χορτιάτη!
Πάντως γενικά πολλά κανάλια έσπευσαν να καπαρώσουν τις συχνότητες του New Channel μετά το κλείσιμό του! Ο Χρηστίδης πρώτος και καλύτερος!
Τώρα όσον αφορά τον ΣΚΑΪ, στο 34 τις τάπες τις έτρωγε επειδή το σήμα του ήταν πολύ χαμηλό! Με μία καλή αύξηση της ισχύος θα ήταν καμπάνα! Η 34 είναι σχετικά καθαρή στο νομό Σερρών και το Τηλεάστυ δεν φτάνει ως εκεί από Χορτιάτη!
Το New Channel όμως εγώ το θυμάμαι στο 46, όχι στο 34!

Αποσυνδεδεμένος dr_virus

• Satleo Maniac
καλημερα φιλε μου
ειμαι σχεδος σιγουρος για την συχνοτητα διοτι στη μια τηλεοραση ειχα ακομη αποθηκευμενη την συχνοτητα του και ειχα βαλει εγω το λογοτυπο του NEW
αλλα και παλι λεω οτι ειμαι σχεδος σιγουρος,ανθρωποι ειμαστε μπορει να κανω και λαθος

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (13:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (13:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (12:54)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/02/2025 (11:03)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/02/2025 (11:01)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (09:55)
* PONTOS TV  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (22:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (20:19)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (17:02)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/02/2025 (16:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (15:50)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/02/2025 (12:58)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/02/2025 (12:03)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/02/2025 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (11:38)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (11:10)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (10:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (10:53)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/02/2025 (09:44)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/02/2025 (08:33)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 13/02/2025 (03:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (03:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (01:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 13/02/2025 (01:06)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (22:09)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (21:55)
* Απ: Ψηφιακά ραδιοφωνικά νέα & τεχνολογία ανά τον κόσμο  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/02/2025 (20:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/02/2025 (19:34)