Για Βόλο μέσα:
27 Cosmos και μαζί Μακεδόνια (Το ένα πάνω στο άλλο) Απο που βγάζουν το Cosmos τελικά;; Πήλιο η Σωρό; Πιο δυνατός σε σήμα είναι το Μακεδονία.
54 ΣΚΑΙ μόνο απο Πήλιο. Το φουλάρανε καλά!
61 Χαμηλή ισχύς απο ΣΚΑΙ (Ανεβάστε ρε ρημάδια λίγο!)
Για Ν. Λαρίσης
54 ΣΚΑΙ με παρεμβολές απο το MEGA (Απο Πήλιο μεριά)
46 ΣΚΑΙ απο Δορβούτσι !
Έλα φίλε Βολιώτη και χρόνια πολλά! Πότε έγιναν όλα αυτά και δεν το πήρα χαμπάρι; Αν έχεις καιρό να ταξιδέψεις αυτά παθαίνεις!!!!
Το Μακεδονία αν δεν κάνω λάθος είχε αρχίσει από το 27 στο Σωρό και μετά πήγε στο 54, και μετά την πίεση του ΣΚΑΪ επέστρεψε στο 27!
Τώρα αυτό που θέλω να σε ρωτήσω, το MEGA στο 54, πως γίνεται να εκπέμπει από Πήλιο και να μην το λαμβάνεις από εκεί και στο Βόλο;
Γενικά όμως βλέπω ότι τους τελευταίους μήνες στην περιοχή σου γίνεται ένα μπάχαλο! Και να φανταστείς ότι κάθε φορά που ερχόμουν Βόλο ζήλευα που έβλεπα τα κανάλια να είναι τόσο τακτοποιημένα και καθαρά σε σχέση τουλάχιστον με το μπάχαλο της Θεσσαλονίκης!
Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που άρχισαν να ενεργοποιούνται περισσότερες συχνότητες από Πήλιο με αποτέλεσμα να ταπώνονται κανάλια που εκπέμπουν από πιο τοπικής εμβέλειας αναμεταδότες (Σωρός, Δοβρούτσι)! Γενικά είμαι της άποψης ότι από τα μεγάλα υψώματα (Χορτιάτης, Πήλιο) πρέπει να εκπέμπουν λίγα κανάλια, αυτά δηλαδή που έχουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και τα υπόλοιπα από τοπικά Κ.Ε! Αυτό θα έλυνε πολλά προβλήματα λήψης και ζητημάτα νομιμότητας εκπομπής καναλιών σε άλλους νομούς (π.χ λήψη TRT, Astra & Θεσσαλία στη Χαλκιδική)!!!
Και μου κάνει ακόμα τρομερή εντύπωση στο σημείο που μένεις που γυρίζοντας την κεραία προς Πήλιο περνάει στο Βόλο και το Δοβρούτσι! Είσαι άτυχος ίσως γιατί έχεις πολλές παρεμβολές αλλά και τυχερός από πλευράς Dxing που είσαι σε θεση να μας προσφέρεις τις τρομερές αναφορές σου!
![Μεγάλο χαμόγελο :D](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_e_biggrin.gif)