Τώρα εξηγείται η παρεμβολή του MEGA στα 54 του ΣΚΑΙ απο Πήλιο!
Παρατήρησα σε σημερινό μου ταξίδι το γύρο της Θεσσαλίας Τρίκαλα-Καρδίτσα οτι ο ΣΚΑΙ εκπέμπει απο Πήλιο σε ΟΛΗ την Θεσσαλία απ τα 54. με ίχνη παρεμβολών του MEGA. Απο το Δορβούτσι εκπέμπει απ τα 46.
Επίσης το ΕΣΤΙΑ που πιάνουμε απο τον Σωρό στα 60 εκπέμπει με μικρή ισχύ απο το Δορβούτσι στα 54 ! Το έπιασα στον δρόμο ακριβώς κάτω απο το Δορβούτσι ! Παρατήρησα και 2 τσοντοκάναλα με ροζ γραμμές στα 50 απο Πήλιο και στα 65 απο Δορβούτσι !
Να σηεμιώσω και το Κ (Πήλιο 63) επανήλθε και στα 51 απο Δορβούτσι με ΙΣΧΥΡΟ σήμα !
Καλή χρονιά !
Ξέχασα να σας πώ. Στον δρόμο για Τρίκαλα λίγο μετά το Δορβούτσι στην Φαρκαδόνα κοντά παρατήρησα ότι βγαίνει η ΝΕΤ που λέτε;;;;;;;
ΣΤΑ 36 ! με ένα σήμα.....και μετά ΧΑΛΑΣΕ !
Α ρε φίλε PilGa αθάνατε!!!!! (πες μας ρε συ το μικρό σου, μη σε λέω συνέχεια Βολιώτη)!
Αυτή η αναφορά είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που λέει κι ο Τάσος!!!!
Μου θυμίζεις πολύ τον εαυτό μου που την περίοδο 96-98 με τη μικρή μου CASIO (στην πραγματικότητα ήταν δανεική) έπαιρνα μέχρι και το ΚΤΕΛ, όταν δεν έιχα σχολείο και ταξίδευα μόνος μου για να δω τι πιάνει που! Σε όλους τους γειτονικούς νομούς γύρισα! Τρέλλαααα!!!!!!!:lol:
Μη μου πεις οτι έχεις τηλεόραση στο αμάξι; Εσύ είσαι πιο τρελός κι από εμένα!
Καλά η περιοχή προς Πηνειάδα, Φαρκαδώνα είναι όλα τα λεφτά! Όλο το Δοβρούτσι στα πόδια σου (εσύ μάλλον στα πόδια του Δοβρουτσίου)!
Πάντως το MEGA από Μεταξάδες για να πιάνει σε όλη τη Θεσσαλία θα έχει και γ... το πεδίο! Και μάλλον τώρα τελευταία θα πρέπει να αυξήσαν το σήμα ή να έστειλαν κανά πάνελ νότια, γιατί καθώς είπε και ο ant21 Πήλιο λαμβάνουν και μέσα στην Κοζάνη!
Πριν δε θυμάμαι να έπιανε τίποτα στο 46, πέραν από το ρώσικο στη Λάρισα!
Τώρα για αυτό που αναφέρθηκε περί τοπικών πομπών στο Πράκτικερ, προς τα που βρίσκεται αυτό στη Λάρισα; Είναι προς το Δοβρούτσι? Γιατί όταν είχα βάλει κεραία στην αδελφή μου όταν σπούδαζε εκεί, μόνο Δοβρούτσι έστρεψα και έβγαιναν τέλεια! Μιλάμε για κέντρο Λάρισας (Παναγούλη)! Και όταν ταξιδεύοντας για Κέρκυρα το 2003 κάναμε στάση σ'ενα εστιατόριο πριν τα Τρίκαλα (Κοτρότσιος αν δεν κάνω λάθος) ζήτησα να κάνω ζάπινγκ στην τηλεόρασή τους και με κεραία στο Δοβρούτσι έπιαναν CNN στο 40 αλλά χάλια!
Ταυτόχρονα έπιαναν και άλλα κανάλια από αλλού όπως τη ΝΕΤ στο 57, μάλλον από Κορομηλιά που καλύπτει την Καλαμπάκα!
Πάντως κάτι που έχω να σου προτείνω και θα έχει ΤΡΕΛΟ ενδιαφέρον είναι αν κάποια στιγμη ταξιδέψεις προς Ελασσόνα και σύνορα με νομό Κοζάνης να καταγράψεις τι βγαίνει και από εκεί! Αν πλησιάζοντας προς Μεταξάδες και πριν μπεις στο νομό Κοζάνης υπερισχύσει κατά πολύ το MEGA στο 54, θα μιλάμε για 100% σίγουρη εκπομπή από Μεταξάδες! Και αν στο ανάποδο προς Λάρισα βγαίνοντας κάπου ανοικτά στον κάμπο ξαναέλθει το Δοβρούτσι, θα βγουν τρελά συμπεράσματα!
Είσαι ωραίος!!!!
![lol :lol:](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_lol.gif)