Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Τρι 11 Φεβ 2025, 16:13
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 494285 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Anonymous

• Επισκέπτης
Στο 30, αποκλείεται να είναι από την Πάρνηθα?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Για τη Σύρο δεν ξέρω, αλλά έχω ακούσει, και μου φαίνεται λογικό, ότι στην Τήνο μπορούν να λάβουν από Υμηττό και μάλιστα στη δυτική πλευρά του νησιού καμπάνα!
Κανείς φίλος από Κυκλάδες θα μπορέσει να φτιάξει μια λίστα με το τι λαμβάνει,σε ποια συχνότητα ,από που και πως :?:
Δεν έχουμε καμία πλήρη αναφορά από εκεί και πιστεύω ότι θα έχει τρελλό ενδιαφέρον! :wink:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Δέν είμαι απο τις Κυκλάδες, άλλα πρίν μερικά χρόνια περάσα όμορφες διακοπές στην Μύκονο.  Το ξενοδοχείο ειταν στην πόλη της Μυκόνου σε ψυλό σημείο, και η τηλεόραση του δωματίου έπιανε όλα τα κανάλια του Υμηττού καμπάνα.

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
mcelliot_g Καλά που θυμάσαι και το STAR στα 38 Ήταν εκεί πριν το 2001! Μήπως πέρασες και απο τα Στουρναρείκα;;;; Γιατί την TEMPO εποχή 2001-2002 Summer που είχανε τα μηχανήματα στα νότια δλδ στο βουνό απέναντι απο το χωριό το είχαν στα 38 αλλά τάπωνε απο πάνω το Filmnet του Δορβούτσιου και πολλές φορές δεν είχαμε καλή εικόνα και ήχο ! Στην Tempo εποχή είχαμε και πιο βολεμένα τα πράγματα !
61 Tempo
51 ΑΝΤ-1
54 ALTER
63 Alpha (δεν θυμάμαι καλά)
65 ή 68 (αν θυμάμαι καλά σίγουρα στα 65 ήταν) STAR (το μετέφεραν λόγω Filmnet)
Έίχα πετύχει και το Mega νομίζω κιόλας στα 28

Με τα χρόνια έχω ξεχάσει λιγάκι (Γεράσαμε λές;;; η μήπως φταίει το TVSurfing και μέσω internet;;;)

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παράθεση από: "bill82"
Μήπως ξέρει κανείς από πού έρχεται στο 52 ο ΣΚΑΙ, 31 MEGA και 30 η ΝΕΤ, στην Αθήνα;
Μένω κέντρο και κάνουν γραμμές.

Η Νετ στα 30 είναι από Αίγινα αν δεν κάνω λάθος αλλά ΣΚΑΪ στα 52 και MEGA στα 31 είναι καινούρια φρούτα! Και έρχονται Αθήνα και κέντρο;  :shock: Τι σήμα μπορεί να έρθει στην Αθήνα εκτός από Υμηττού Πάρνηθας και Αίγινας ;

Υπάρχει περίπτωση να γίνονται παρεμβολές (από ενισχυτή/ καλώδιο με υγρασία) κλπ;

Αποσυνδεδεμένος xaros

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Παράθεση από: "sat4fun"
Στο 30, αποκλείεται να είναι από την Πάρνηθα?

Εκει που μενω ναι γιατι δεν πιανω τιποτε απο αθηνα, πιο πιθανο ειναι απο Ναξο, Παρο ή Σαντορινη που πιανω ηδη καποιες συχνοτητες.
Η πλακα ειναι οτι καποιοι γειτονες πιο πανω απο μενα καμια 50αρια μετρα πιανουν κατ' ευθειαν Αθηνα μεχρι και Filmnet που δεν εχουμε εδω στη Συρο.
Καποια στιγμη θα κανω μια λιστα με τις συχνοτητες που πιανω να ποσταρω, αλλα δεν μπορω να σας επιβεβαιωσω απο που εκπεμπονται...

Αποσυνδεδεμένος giannisg

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2005
  • Τόπος: Χιος
Στην Χιο στην περιοχη Θυμιανων ο Σκαι βγαινει στο καναλι 11.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
11 VHF? Ψιλοπαράνομο αλλά καλό ;)

Αποσυνδεδεμένος giannisg

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ειναι μικρης ισχυος εκμπομπη μονο γισ την συγκεκριμενη περιοχη απο τον ανοιστοιχο Δημο.Για την πολη της Χιου και Βρονταδου αναμενεται εκμπομπη στο καναλι 69.

Αποσυνδεδεμένος jinkostas

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
Τι θα γίνει με την Λάρισα....
Χάλια σήμα.......
Πείρα τηλέφωνο στον σκάι μίλησα με έναν τεχνικό και μου είπε οτι δεν έχουνε αναφερθεί προβλήματα στον Νομό Λάρισας.....

Του λέω... πλάκα κάνεις..... κανένας δεν το πιάνει καλά....
μου είπε θα το κοιτάξει.....
Για να δούμε....

Αποσυνδεδεμένος lefme

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2006
Έλεος!! :evil: Δε λέω ,καλό κανάλι ο ΣΚΑΙ αλλά ας σεβόντουσαν και τους τηλεθεατές που βλέπουν βίντεο στο 36...απ όσα γνωρίζω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εκπομπή στον δίαυλο 36...Για τον ΣΚΑΙ δέν ισχύει η παγκόσμια αυτή σταθερα???

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Tο Θέμα του lefme συνενώθηκε με αυτό το θέμα που υπάρχει ήδη ανοικτό.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παράθεση από: "lefme"
Έλεος!! :evil: Δε λέω ,καλό κανάλι ο ΣΚΑΙ αλλά ας σεβόντουσαν και τους τηλεθεατές που βλέπουν βίντεο στο 36...απ όσα γνωρίζω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εκπομπή στον δίαυλο 36...Για τον ΣΚΑΙ δέν ισχύει η παγκόσμια αυτή σταθερα???

Μήν ανησυχείς φίλε μου !
Σε λίγο ψηφίζετε το νομοσχέδιο που θα του επιτρέπει να εκπέμπει απο οποιαδήπτε (αδήλωτη έως τώρα ) συχνότητα Θέλει , οπότε θα λυθούν άμεσα τέτοια μικροπροβλήματα ! :lol:

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Παράθεση από: "lefme"

Ούτε για την ΕΡΤ φαίνεται να ισχύει...εκπέμπει στον δίαυλο 36 στις Κυκλάδες και σε κάποιες άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Αποσυνδεδεμένος giannisg

• Τακτικό Μέλος
  • **
Και στην Χιο η ΕΤ-1 ειναι στο 36 καναλι ενω ταυτοχρονα για να μη λεμε μονο για την Ελλαδα υπαρχει στο ιδιο καναλι ψηφιακο πακετο απο την Τουρκια κανοντας σε καποιες περιοχες της Χιου προβληματικη την ληψη της ΕΤ-1.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Για να επανέλθουμε στο 59UHF του ΣΚΑΙ, στην εφημερίδα METROPOLIS του ομίλου που διαφήμιζε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Γαλλία όταν το έδειξε ο ΣΚΑΙ τον Νοέμβριο είχε χάρτη της Ελλάδας με τους πομπούς του ΣΚΑΙ ανά την επικράτεια. Λοιπόν έδεινε στο 59 UHF πομπός ΣΚΑΙ στην ΗΜΑΘΙΑ.

Η Βέροια βλέπει ΣΚΑΙ από Χορτιάτη κρύσταλλο στο 35 UHF. Και η Νάουσα. ’ρα μήπως μιλάμε Βέρμιο γιατί κοντά στην Καστανιά (Παναγία Σουμελά) κάτι βγαίνει στο 59. Με εντελώς ερασιτεχνική εγκατάσταση η λήψη και παλιά κεραία.

• SatLeo Legend
Ο ΣΚΑΪ στο 59 ξέρω να σου πω με σιγουριά εκπέμπει για την Αριδαία από Εξαπλάτανο! Το σήμα του είναι υπερβολικά δυνατό σε σημείο να φτάνει μέχρι και στις δυτικές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη και να δημιουργεί γραμμές στο Star από Φιλίππειο!
Όταν βρέθηκα νομό Πέλλας τα Χριστούγεννα δοκίμασα να λάβω από Αριδαία και ερχόταν καλό σήμα (μαζί με ΑΝΤ1 στα 49)!
’ρα μάλλον από εκεί εκπέμπει, τωρα δεν ξέρω αν έβαλαν κι άλλο τοπικό πομπό στην Καστανιά, δεν θα μου ακουγόταν όμως περίεργο εκεί πάνω να περνάει η Αριδαία!
Και για του λόγου το αληθές όταν ξεκίνησε να εκπέμπει στο 59 υπέθεσα ότι είχαν βάλει πομπό στην Κάτω Κορυφή Φλώρινας (από εκεί λαμβάνω τον ΑΝΤ1 στο 44 και την ΕΤ3 στο 40 όταν έχει διακοπή από Χορτιάτη και Φιλίππειο), αλλά τελικά είναι από Αριδαία!
Παρεμπιντόντως από Χορτιάτη λαμβάνεις καθαρά στην Παναγία Σουμελά;

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Με την γωνία σκόπευσης της κεραίας που δεν την έχω κεντράρει Χορτιάτη ούτε γνωρίζω άν είναι σωστά τοποθετημένη και άν δεν έχει γυρίσει με τον καιρό και τον αέρα και τα χιόνια τα μεγάλα κανάλια βγαίνουν ικανοποιητικά. Σε σπίτι φίλων ήτανε. Με ενισχυτή. Εσύ μπορείς να το μετρήσεις επαγγελματικά?

Συνδεδεμένος brekastro

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Τήνος
Παράθεση
Εκει που μενω ναι γιατι δεν πιανω τιποτε απο αθηνα, πιο πιθανο ειναι απο Ναξο, Παρο ή Σαντορινη που πιανω ηδη καποιες συχνοτητες.
Η πλακα ειναι οτι καποιοι γειτονες πιο πανω απο μενα καμια 50αρια μετρα πιανουν κατ' ευθειαν Αθηνα μεχρι και Filmnet που δεν εχουμε εδω στη Συρο.
Καποια στιγμη θα κανω μια λιστα με τις συχνοτητες που πιανω να ποσταρω, αλλα δεν μπορω να σας επιβεβαιωσω απο που εκπεμπονται...

Μάλλον φίλε από Πάρνηθα είναι. Ούτε από Νάξο είναι ούτε από κανένα άλλο μέρος στις Κυκλάδες. Πήρα τηλ. στο ΣΚΑΙ και ρώτησα για Κυκλάδες αν προβλέπετε να μπει αναμεταδότης και μου απάντησαν ότι θα μπει στην Πάρο αλλά δεν ξέρουν πότε.
Στην Τήνο έχουμε σήμα από Πάρνηθα στο 30 με παρεμβολές από το Τηλέ Αστυ  από την Πάρο και στο 49 από Υμηττό με παρεμβολές του ΑΛΦΑ από κάπου προς τη Σύρο (δεν ξέρω ακριβώς από που).
Στη Σύρο που μένεις;
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Αποσυνδεδεμένος yiwrgos

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Σκαϊ ανεβασε την ισχυ του στην Κοζανη σημερα με πολυ καλη ποιοτητα εικονας απο 51 UHF!!!

Αποσυνδεδεμένος xaros

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "brekastro"
Παράθεση

Μάλλον φίλε από Πάρνηθα είναι. Ούτε από Νάξο είναι ούτε από κανένα άλλο μέρος στις Κυκλάδες. Πήρα τηλ. στο ΣΚΑΙ και ρώτησα για Κυκλάδες αν προβλέπετε να μπει αναμεταδότης και μου απάντησαν ότι θα μπει στην Πάρο αλλά δεν ξέρουν πότε.
Στην Τήνο έχουμε σήμα από Πάρνηθα στο 30 με παρεμβολές από το Τηλέ Αστυ  από την Πάρο και στο 49 από Υμηττό με παρεμβολές του ΑΛΦΑ από κάπου προς τη Σύρο (δεν ξέρω ακριβώς από που).
Στη Σύρο που μένεις;

Στα Χρουσσα ειναι η ληψη που λεω και δεν πιανω τιποτε απο αθηνα, ειμαι γουβα και μονη διεξοδο προς Ν/Δ. Πιανω Παρο,Ναξο και θυμαμαι παλια στα VHF oταν ειχα κεραια, Σαντορινη.

Αποσυνδεδεμένος jinkostas

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
Στην Λάρισα συνεχίζει τα ίδια ΧΑΛΙΑ......

Τι να πω.....

Συνδεδεμένος brekastro

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Τήνος
Παράθεση από: "xaros"
Παράθεση

Στη Σύρο που μένεις;

Στα Χρουσσα ειναι η ληψη που λεω και δεν πιανω τιποτε απο αθηνα, ειμαι γουβα και μονη διεξοδο προς Ν/Δ. Πιανω Παρο,Ναξο και θυμαμαι παλια στα VHF oταν ειχα κεραια, Σαντορινη.

Μήπως είναι καμιά αναμετάδωση μέσω του ΑΙΓΑΙΟ TV; Από ότι ξέρω έχει κάτι πομπουδάκια μέσα στη Σύρο για περιοχές εκτός Ερμούπολης.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Αποσυνδεδεμένος xaros

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "xaros"
Παράθεση

Στη Σύρο που μένεις;

Μήπως είναι καμιά αναμετάδωση μέσω του ΑΙΓΑΙΟ TV; Από ότι ξέρω έχει κάτι πομπουδάκια μέσα στη Σύρο για περιοχές εκτός Ερμούπολης.

Το ξερω φιλε μου, το πιανω και απο ΑΙΓΑΙΟ αλλα το βαζουν οποτε γουσταρουν και με κοβουν στο καλυτερο. Εγω μιλαω για σκετο ΣΚΑΪ οχι αναμεταδωση.

Αποσυνδεδεμένος Στάθης

• Αρχάριο μέλος
  • Τόπος: Αργολίδα
Από την Παρασκευή 19/1 ο ΣΚΑΙ εκπέμπει καμπάνα σε όλο τον αργολικό κάμπο καί όχι μόνο στο Ναύπλιο όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Με ευχαρίστηση

Στάθης

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "Στάθης"
Από την Παρασκευή 19/1 ο ΣΚΑΙ εκπέμπει καμπάνα σε όλο τον αργολικό κάμπο καί όχι μόνο στο Ναύπλιο όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Σε ποια συχνότητα και από ποιο κέντρο εκπομπής; Δίδυμα;
Θέλω τα στοιχεία για να αρχίσω να τα συμμαζεύω!
Παρεμπιπτόντως προχθές συντόνισα μία νέα τηλεόραση για ένα φίλο που μένει σε μία άκρως προβληματική περιοχή της Πολίχνης (που δεν πιάνει Χορτιάτη ούτε για αστείο και σχεδόν ούτε Φιλίππειο) και ανακάλυψα ότι ο ΣΚΑΪ όντως συνεχίζει στο 50 μάλιστα στο φίλο ερχόταν σφήνα με πολύ δυνατό σήμα μέσα στο 4Ε αλλά αποκλείεται να είναι από Καλοχώρι γιατί στο δικό μου σημείο που είναι μάλιστα σχετικά κοντά δεν βγαίνει ίχνος από ΣΚΑΪ στο 50 και μάλιστα το διαπίστωσα όταν πέτυχα σε διακοπή το 4Ε έβγαινε αρκετά καθαρά το ΡΤΒ!
Το περίεργο είναι ότι σε φίλο που μένει Αντιγονιδών (κέντρο) με πολύ κατευθυντική κεραία (βγάζει απειροελάχιστα Φιλίππειο) στο ΡΤΒ έχει λίγες παρεμβολές και ήχο από ΣΚΑΪ!
Τι να έχει γίνει;
Πάντως είχε δίκιο ο ntwrk ότι λαμβάνει ακόμα στο 50!

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Όντως, υπάρχουν έντονες γραμμές πάνω στο 4Ε στο 50 από τον ΣΚΑΪ!

Αποσυνδεδεμένος Στάθης

• Αρχάριο μέλος
Ναι, από τα Δίδυμα εκπέμπει στην 39 συχνότητα. Το ξέρω γιατί είχα στείλει πριν καιρό e-mail στον υπεύθυνο του σκαι για τους πομπούς και μου είχε πεί ότι μόνο το Ναύπλιο έπιανε καλά γιατι είχαν βάλει αναμεταδότη με δέσμη να κοιτά μόνο προς αυτό. Όλοι οι υπόλοιποι το λαμβάναμε ασθενώς από τα Δίδυμα.
Τώρα το σήμα ενισχύθηκε και το κανάλι δείχνει καμπάνα.
Με ευχαρίστηση

Στάθης

Αποσυνδεδεμένος pan.nl

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: Amsterdam, NL
Παράθεση από: "Στάθης"
Ναι, από τα Δίδυμα εκπέμπει στην 39 συχνότητα. Το ξέρω γιατί είχα στείλει πριν καιρό e-mail στον υπεύθυνο του σκαι για τους πομπούς και μου είχε πεί ότι μόνο το Ναύπλιο έπιανε καλά γιατι είχαν βάλει αναμεταδότη με δέσμη να κοιτά μόνο προς αυτό. Όλοι οι υπόλοιποι το λαμβάναμε ασθενώς από τα Δίδυμα.
Τώρα το σήμα ενισχύθηκε και το κανάλι δείχνει καμπάνα.

Από τα Δίδυμα έρχεται καλούτσικα (πολύ λίγα χιόνια, αλλά αρκετές παχιές γραμμές) και στο χωριό μου, Αγία Ελένη Τροιζηνίας, που μάλιστα δεν έχουμε και οπτική επαφή με τον αναμεταδότη. Έτσι ενημερωτικά...

Αποσυνδεδεμένος Στάθης

• Αρχάριο μέλος
Τι εννοείς παχές γραμμές;
Με ευχαρίστηση

Στάθης

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (12:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (11:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (10:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:41)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 11/02/2025 (00:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (22:49)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (22:34)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (16:19)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:53)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:50)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:12)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (13:45)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (10:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (09:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 10/02/2025 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (07:44)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/02/2025 (00:21)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: troulis Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/02/2025 (11:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:09)