Εκει που μενω ναι γιατι δεν πιανω τιποτε απο αθηνα, πιο πιθανο ειναι απο Ναξο, Παρο ή Σαντορινη που πιανω ηδη καποιες συχνοτητες.
Η πλακα ειναι οτι καποιοι γειτονες πιο πανω απο μενα καμια 50αρια μετρα πιανουν κατ' ευθειαν Αθηνα μεχρι και Filmnet που δεν εχουμε εδω στη Συρο.
Καποια στιγμη θα κανω μια λιστα με τις συχνοτητες που πιανω να ποσταρω, αλλα δεν μπορω να σας επιβεβαιωσω απο που εκπεμπονται...
Μάλλον φίλε από Πάρνηθα είναι. Ούτε από Νάξο είναι ούτε από κανένα άλλο μέρος στις Κυκλάδες. Πήρα τηλ. στο ΣΚΑΙ και ρώτησα για Κυκλάδες αν προβλέπετε να μπει αναμεταδότης και μου απάντησαν ότι θα μπει στην Πάρο αλλά δεν ξέρουν πότε.
Στην Τήνο έχουμε σήμα από Πάρνηθα στο 30 με παρεμβολές από το Τηλέ Αστυ από την Πάρο και στο 49 από Υμηττό με παρεμβολές του ΑΛΦΑ από κάπου προς τη Σύρο (δεν ξέρω ακριβώς από που).
Στη Σύρο που μένεις;
Στα Χρουσσα ειναι η ληψη που λεω και δεν πιανω τιποτε απο αθηνα, ειμαι γουβα και μονη διεξοδο προς Ν/Δ. Πιανω Παρο,Ναξο και θυμαμαι παλια στα VHF oταν ειχα κεραια, Σαντορινη.
Μήπως είναι καμιά αναμετάδωση μέσω του ΑΙΓΑΙΟ TV; Από ότι ξέρω έχει κάτι πομπουδάκια μέσα στη Σύρο για περιοχές εκτός Ερμούπολης.