Φίλε Jos3ph αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχες κάνει παλιότερα ένα post ρωτώντας για τη λήψη του MAD στην περιοχή σου! Είχα αμελήσει να σου απαντήσω τότε θα πω όμως το εξής: στη γύρω περιοχή όπου μένεις (αν έχω καταλάβει καλά) έχω κάνει εγκαταστάσεις κεραιών, πιο συγκεκριμένα σε Ραιδεστό και λίγο πιο νότια από τη Θέρμη! Σε πληροφορώ ότι τέτοια εικόνα από το Χορτιάτη δεν ξανάδα στη ζωή μου! Το b νόμιζες πως είσαι μέσα, τo ΓΝΩΜΗ τέλειο μέχρι και το ΡΙΚ είχε απίστευτη εικόνα! Από Πήλιο είχα πιάσει κάτι γραμμές στο 24 (TRT), στο 31 (MEGA) και στο 58 (STAR) και μόνο όταν η κεραία κοιτούσε Πήλιο, σε οποιοδήποτε άλλο σημείο το σήμα του Χορτιάτη υπερκάλυπτε τα πάντα, ακόμα και τον πανίσχυρο πομπό της ΝΕΤ στο 41! Μήπως πρέπει να ξαναδείς την εγκατάστασή σου; Εκτός πια κι αν είσαι πολύ πιο κοντά στη Γαλάτιστα! Εκεί (δηλαδή από τα Λουτρά της Θέρμης και ανατολικότερα) μπορείς να δεις τέλεια την κορυφή του Χορτιάτη με τα ραντάρ, αλλά όσον αφορά το πάρκο κεραιών που έχει κατηφορική διεύθυνση, ή χάνεται πίσω από το Μαυροβούνι ή έρχεται πολύ βόρεια και μπαίνει μπροστά η κορυφή με τα ραντάρ! Εκεί είναι λογικό να έχεις πολλά είδωλα, γιατί ενώ έχεις οπτική επαφή με το Χορτιάτη, δεν βλέπεις το πάρκο κεραιών! Στα πιο ψηλά σημεία βλέπεις και λίγο Πήλιο αλλά και αρκετή Βάβδο! Θέλω να τσεκάρεις τις συχνότητες 21, 22, 23, 46, 48 & 49 και να μου πεις ακριβώς τι βλέπεις για να καταλάβω που ακριβώς είσαι και να σου πω τι συμβαίνει με ακρίβεια!