μα το καναλι που παρεμβαλει τον ΣΚΑΙ ειναι η ΕΤ1 απο θεσ/νικη,λιγο δυσκολο μου φαινεται αυτο
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειχαν "δωσει" στην ισχυ του πομπου μονο για την ομιλια
τρομερη λυση !!!!!
κυριοι του ΣΚΑΙ αληθεια θα κανετε κατι για την πολη των σερρων ?ηδη εχει συμπληρωθει σχεδον ενας χρονος με τα ιδια προβληματα
Χμμμμ.......
Πόσο σίγουρο είναι όμως τελικά ότι το κανάλι που κάνει τις παρεμβολές στον ΣΚΑΪ στις Σέρρες είναι η ΕΤ1 του Χορτιάτη;
Στην πόλη των Σερρών απ΄όσο γνωρίζω αν θα περάσει ο Χορτιάτης, αυτό θα γίνει με πολύ μεγάλη δυσκολία (καθότι παρεμβάλλεται το Κερδύλλιο όρος και τα όρη Βόλβης μπροστά) και με κεραία αφιερωμένη αποκλειστικά προς τα ΝΑ και όχι στα ΒΔ που βρίσκεται ο ’γιος Ιωάννης, αντίθετα ο Χορτιάτης περνάει καμπάνα από το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στα όρη Βόλβης και το Δύσωρον, δηλαδή λίγο βορειότερα των Σερρών και πριν το Σιδηρόκαστρο, όπου πάλι κόβεται για να ξαναβγεί προς Στρυμωνικό και Προμαχώνα, με ασθενέστερο όμως σήμα (στο τελωνείο ακούν Θεσσαλονίκη καμπάνα)! Θέλω να θυμηθείς αν όντως έπιανες την ΕΤ1 στο 37 πριν βγει ο ΣΚΑΪ και με την κεραία σου στραμένη πάντα στον ’γιο Ιωάννη και αν όντως βγάζεις το MEGA στο 24 και τον ΑΝΤ1 στο 32, που έχουν παρασάγκας ισχυρότερο πεδίο από αυτό της ΕΤ1! Εκτός πια και αν οι Σέρρες πέφτουν στην περίπτωση ανάκλασης δηλαδή το σήμα της ΕΤ1 λόγω ιδιομορφίας εκπομπής να ανακλάται στη βραχώδη επιφάνεια του Μενοίκιου και να γυρίζει προς Σέρρες!
Είτε όμως παρεμβάλλει η ΕΤ1, είτε κάποιος άλλος, η 37 είναι η πιο απαράδεκτη συχνότητα για εκπομπή! Τόσο πια δεν τους άρεσε η 34; Και να θυμίσω ότι όντως ο ΣΚΑΪ εκπέμπει με αρκετά χαμηλή ισχύ (στη Ροδόπολη μηδέν σήμα) και ότι στα ΝΔ του νομού
τρώει ισχυρότατη τάπα από το TVS Life που δεν έχω ιδέα από που βγαίνει (υπερισχύει μάλιστα αν η κεραία στρίψει βόρεια προς Μενοίκιο)!
Από το ίδιο κέντρο εκπομπής βγαίνουν τα εξής:
22 Alpha
28 ET3
37 TVS
40 NETΑν μπορεί λοιπόν κανείς να εντοπίσει ποιο είναι αυτό το κέντρο εκπομπής (που
δεν είναι ο Λιθότοπος) θα του είμαι ευγνώμων!