0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: "nikolakis"Παράθεση από: "nektarios 1451"Παράθεση από: "nikolakis"Παράθεση από: "bill82"καλημερα και χρονια πολλα! ανακαλυψα 2η συχνοτητα του σκαι απο αιγινα στο 36...Νομιζα οτι δεν επιτρεπεται( και δευτερη και στο 36)Ωστε απο εκει εκπεμπει ο ΣΚΑΙ στο 36????Και'γω που νομιζα πως βγαζω Αινο!!!!!!Στα 36 έχω σχετικά καλή λήψη από Αίνο του σκάι και μάλιστα από Αίνο δεν έχουμε οπτική επαφή οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει και από που.Οταν εννοω Μενιδι εννοω Αχαρνες... Σόρρυ φίλε παρεξήγηση. Αν έπιανε ο Αίνος Αθήνα θα πιάναμε και στην Αρτα πάρνηθα και Χορτιάτη
Παράθεση από: "nektarios 1451"Παράθεση από: "nikolakis"Παράθεση από: "bill82"καλημερα και χρονια πολλα! ανακαλυψα 2η συχνοτητα του σκαι απο αιγινα στο 36...Νομιζα οτι δεν επιτρεπεται( και δευτερη και στο 36)Ωστε απο εκει εκπεμπει ο ΣΚΑΙ στο 36????Και'γω που νομιζα πως βγαζω Αινο!!!!!!Στα 36 έχω σχετικά καλή λήψη από Αίνο του σκάι και μάλιστα από Αίνο δεν έχουμε οπτική επαφή οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει και από που.Οταν εννοω Μενιδι εννοω Αχαρνες...
Παράθεση από: "nikolakis"Παράθεση από: "bill82"καλημερα και χρονια πολλα! ανακαλυψα 2η συχνοτητα του σκαι απο αιγινα στο 36...Νομιζα οτι δεν επιτρεπεται( και δευτερη και στο 36)Ωστε απο εκει εκπεμπει ο ΣΚΑΙ στο 36????Και'γω που νομιζα πως βγαζω Αινο!!!!!!Στα 36 έχω σχετικά καλή λήψη από Αίνο του σκάι και μάλιστα από Αίνο δεν έχουμε οπτική επαφή οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει και από που.
Παράθεση από: "bill82"καλημερα και χρονια πολλα! ανακαλυψα 2η συχνοτητα του σκαι απο αιγινα στο 36...Νομιζα οτι δεν επιτρεπεται( και δευτερη και στο 36)Ωστε απο εκει εκπεμπει ο ΣΚΑΙ στο 36????Και'γω που νομιζα πως βγαζω Αινο!!!!!!
καλημερα και χρονια πολλα! ανακαλυψα 2η συχνοτητα του σκαι απο αιγινα στο 36...Νομιζα οτι δεν επιτρεπεται( και δευτερη και στο 36)