Η 37UHF είναι ΣΚΑΙ από Σέρρες! Μήπως περνάει αυτό έστω και με την κεραία αντίστροφα?
Βρε Τάκη πόσες φορές θα το πούμε ότι ΔΕΝ βγαίνουν οι Σέρρες πέραν του νομού τους!
![Μεγάλο χαμόγελο :D](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_e_biggrin.gif)
Ο ’γιος Ιωάννης έχει πολύ μικρή κάλυψη!
...χμμμ αλλά τώρα που το βλέπω είχα γράψει ότι στο 37 παρεμβάλλει ο ΣΚΑΪ την ΕΤ1 με κεραία ανατολικότερα του Χορτιάτη, αυτό έγινε εκ παραδρομής, ήθελα να γράψω δυτικότερα! Η παρεμβολή βγαίνει όταν η κεραία κοιτάει τον απόλυτο νότο προς το Θερμαϊκό! Μαζί του βγαίνουν η ΕΤ3 στο 34 και η ΝΕΤ στο 55! Υποψιάζομαι ότι το Κ.Ε. πρέπει να βρίσκεται κάπου στο δήμο Καλλιθέας καθώς δυτικά του χωριού Μεσαίο βρίσκεται ένα κεραιοσύστημα που φαίνεται από την παλαιά εθνική οδό, αλλά και οι κεραίες στο χωριό είναι γυρισμένες δυτικά!
Να γιατί γ....το θα έπρεπε να έχω μία φορητή TV μαζί μου, αλλά θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία σίγουρα κάποια στιγμή!
Πρέπει επίσης να πω ότι και στο σπίτι στη Σταυρούπολη έχω τελευταία και κάτι γραμμές στο Τηλεάστυ και αυτές προέρχονται επίσης από την ΕΤ3, αλλά και στο Βεργίνα, μάλλον πάλι από ΝΕΤ, αλλά τίποτα στην ΕΤ1! Μάλλον πάλι μιλάμε για το ίδιο Κ.Ε., καθώς και στο Κιλκίς, η παρεμβολή στην ΕΤ1 είναι και η πιο αδύναμη, αλλά έτσι κι αλλιώς όλες εξαφανίζονται τελείως μόλις η κεραία στοχεύσει τέλεια το Χορτιάτη!