Το θέμα είναι η ΕΤ1 στο 37 UHF!
Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που έχει μείνει κενή τόσα χρόνια - ανέκαθεν - η 36 UHF στην Θεσσαλονίκη.
Και άλλες φορές άλλοι είχαν επιχειρήσει το ίδιο για την 36 UHF αλλά λόγω ΕΡΤ έμειναν στα πλάνα. Και το ότι είναι κενή από πάσης φύσεως κανάλι (πανελλαδικό, τοπικό ή 9011) είναι οφείλεται και στην ΕΕΤΤ αλλά και στην ΕΡΤ.
Ωχ θέε μου θέε μου!!!!!!!!!
(το γνωστό μοτό της Δαμανάκη έναντι Παπακώστα)
Κοίτα Τάκη μου μιλάω τρεις γλώσσες και μεταξύ αυτών καλύτερα την ελληνική!
Νομίζω ότι ήμουν απόλυτα σαφής σε όσα είπα!
Μία εκπομπή από το Φιλίππειο δεν μπορεί να επηρεάσει την ΕΤ1 και καμία ΕΤ1 στο 37 από το Χορτιάτη!
Ο λόγος που μέχρι τώρα κανείς δεν εξέπεμψε στο 36
δεν είναι η ΕΡΤ, αλλά το γεγονός ότι:
1. Μέχρι τώρα δεν το επιχείρησε κανείς μεγάλος, και όσοι το έκαναν έπαιζαν απλώς τσόντες (το 1999 έπαιζε τα βράδια πολύ σκληρό πορνό)!
2. Όλες οι εκπομπές που έγιναν στο 36 ήταν από το Χορτιάτη πλην μίας ερασιτεχνικής και στερεοφωνικής
![Exclaim :!:](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_exclaim.gif)
μετάδοσης από κάποιο σημείο δυτικά της Θεσσαλονίκης με πολύ περιορισμένη εμβέλεια!
Και ξέρεις πόσο σε εκτιμάω αλλά το συγκεκριμένο επιχείρημα δηλαδή ότι κανείς νόμιμος δεν εκπέμπει από το 36 λόγω ΕΡΤ είναι απλά αβάσιμο!
Αν ήταν έτσι κανείς δεν θα έβγαινε και στο 38! Δεν βγήκε κανείς με προοπτικές νόμιμης & σταθερής εκπομπής στο 36 για λόγους διευκόλυνσης των κατόχων VHS και
μόνο! Αν όμως δεν υπήρχε άλλη λύση σίγουρα κάποιος θα το έκανε νωρίτερα! Και η ΕΕΤΤ έκλεινε τα 36 ανά την Ελλάδα όταν οι δίαυλοι δεν δηλώνονταν ως βασικοί και όταν οι εκπομπές ήταν παράνομες και περιστασιακές! Ήδη είπαμε ότι σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα εκπέμπει η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ, που όπως διατύπωσε ήδη ο κύριος Τσακίρης δεν το απαγορεύει η ITU!
Μία εκπομπή λοιπόν στο 36 από το Φιλίππειο - αν γίνει φυσικά - δεν θα επηρεάσει κανένα κανάλι από το Χορτιάτη στις περιοχές κάλυψής του! Τώρα αν ταπώσει την ΕΤ1 στις προβληματικές περιοχές... αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο! Ας μαζέψει πρώτα τον κωλοπομπό της η TV100 και ας φτιάξει η ΝΕΤ το δικό της και μετά ας πουν ό,τι θέλουν! Εξάλλου όποιος θέλει ΕΤ1 εδώ στην περιοχή μου καθαρά θα βάλει VHF για το 5 ή το 12! Η λήψη στο 37 δεν ενδείκνυται για βασική σε καμία περίπτωση!
Λοιπόν
ΘΕΜΑ ΣΚΑΪ ΣΤΟ 36
τοσαύτα μη ειρήσθω!!!!