Για το Φιλίππειο μάλον θα λειτουργήσει μέχρη το τέλος της εβδομάδας, όσο για την ορεινή ’ρτα θέλω να μου πείτε την τοποθεσία ο Χλωμός υπήρχε ένα πρόβλημα με τον δορυφορικό δέκτη και αποκαταστάθκε η βλάβη. Όσο για το κανάλι εκπομπής στο Φιλίππειο μάλον βλέπουμε το 36 ελπίζω να μην ενοχλούμε το Λιτόχωρο γιατί το TILT που θα δώσουμε θα είναι μικρό για της Δυτικές
Πολύ ωραία, ευχαριστούμε πολύ κύριε Τσακίρη για την ενημέρωση και συγνώμη αν σας "ζαλίζουμε" με τον καταιγισμό ερωτήσεων και προτάσεων!
Να ξέρετε πάντως ότι αυτό που κάνετε εσείς εδώ αν το έκαναν οι αντίστοιχοι συνάδελφοί σας από άλλα κανάλια, τότε η Ελλάδα θα ήταν η χώρα της ουτοπίας στα ραδιοτηλεοπτικά και όχι η χώρα του χάους!
Όσον αφορά το Φιλίππειο μη σας απασχολεί η λήψη του στην Πιερία, έτσι κι αλλιώς το σήμα που φτάνει εκεί είναι ασθενές κατά γενική ομολογία και προβλήματα δημιουργούν μόνο οι αναμεταδότες που ταπώνουν συχνότητες του Χορτιάτη (όπως η TV100 όπως προείπα)! Εκεί έχουν εξάλλου μεγαλύτερο πρόβλημα με τη Χαλκιδική!
Είμαι σίγουρος ότι ούτε και στην ΕΤ1 στο 37 θα δημιουργήσετε πρόβλημα στην περιοχή εδώ στις δυτικές αν όντως "μαζέψετε" τον πομπό σωστά (τι είναι το TILT btw?)
Και επειδή το θέμα των κέντρων εκπομπής ανά την Ελλάδα το έχω πάρει προσωπικά, θα σας στείλω αύριο με pm μια μικρή λίστα με περιοχές που απ' όσο γνωρίζω δεν λαμβάνουν το σταθμό σας για να κατατοπιστείτε πλήρως!
Μία τελευταία ερώτηση μόνο:
Υπάρχει κάποιος επίσημος χάρτης με τα Κ.Ε.ανά την Ελλάδα που γνωρίζουν οι τεχνικοί των καναλιών και τα μαζεύουν όλα στο ίδιο μέρος ανά περιοχή; Πώς ξέρατε παράδειγμα ότι στη Θεσσαλονίκη υπήρχαν κάποτε εκπομπές από το Καλοχώρι και βάλατε αρχικά τον πομπό για τις δυτικές εκεί?