0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπόψη: Κυρίου ΤσακίρηΠρόβλημα με τον ΣΚΑΪ στο 35 UHF του ΧορτιάτηΠέλλα , Πέλλα , Γιαννιτσά .στο κανάλι 35 UHF υπάρχει κάποια παρεμβολή Γραμμές από κάτω προς τα πάνω και από δεξιά προς τα αριστερά Και αχνά φαίνετε logo.
Σας ενημερώνω ότι το πρόβλημα στο 35 απο τον Χορτιάτη το ξέρουμε για της περιοχές Κατερίνης Πέλλας Ημαθίας επειδή άλαξε το κεραιοσύστημα ο ΑΝΤ1 και ενύσχησε τον λοβό ακτινοβολίας προς τα βόρεια όσο για το Φιλείππιο ο αναμεταδότης θα λειτουργήση σήμερα ή αύριο περιμένω να μου πείτε DX απο της περιοχές που θα το κάνετε λήψηΕυχαριστώ,
Αυτό το φαινόμενο με το Πήλιο έχει καταντήσει αηδία πια τόσα χρόνια!Μα τόσο δύσκολο είναι πια να κοπεί μαχαίρι το TILT (καλά το λέω?) και να σταματάει το σήμα στα Τέμπη?Για το Φιλίππειο ούτε λόγος να μη γίνει DX, άλλες 50 σελίδες θα γεμίσει εδώ!Στις Σέρρες τελικά θα γίνει αλλαγή συχνότητας? Όπως διαβάσατε κύριε Τσακίρη τα προβλήματα στο 37 παραμένουν και η αλλαγή με ταυτόχρονη άυξηση της ισχύος είναι επιβεβλημένη!
Το Πήλιο εξυπηρετεί και Χαλκιδική...
Για τα Φιλαδελφεια έχω πάρει και τον Δήμο Σόχου όπου με παραπέψαν στον Δήμο Αρεθούσας για τον αναμεταδότη αλλά και αυτοί μου λένε ότι δεν έχουν αναμεταδότη σαν δήμος και βλέπουν απο Χορτιάτη εαν ξέρετε τίποτα ώστε να βοηθήση να βρώ κάποια άκρη πέστετο
Παράθεση από: "lamtsak"Για τα Φιλαδελφεια έχω πάρει και τον Δήμο Σόχου όπου με παραπέψαν στον Δήμο Αρεθούσας για τον αναμεταδότη αλλά και αυτοί μου λένε ότι δεν έχουν αναμεταδότη σαν δήμος και βλέπουν απο Χορτιάτη εαν ξέρετε τίποτα ώστε να βοηθήση να βρώ κάποια άκρη πέστετοΓια τα Φιλαδελφειανά το μόνο κανάλι που έχει επίσημα δηλωμένη τη συχνότητα του από εκείνο το Κ.Ε. είναι ο ΑΝΤ1!Λογικά λοιπόν το δικό τους τεχνικό τμήμα θα γνωρίζει το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό τον αναμεταδότη!Πάντως αυτό που έκαναν από το δήμο Σοχού, να σας παραπέμψουν στο δήμο Αρεθούσας ήταν όντως πολύ κουφό! Όντως ο δήμος Αρεθούσαας δεν έχει σχέση με τον αναμεταδότη καθώς βλέπει από Χορτιάτη! Περίεργο και ελληνικό!
Παράθεση από: "mcelliot_g"Παράθεση από: "lamtsak"Για τα Φιλαδελφεια έχω πάρει και τον Δήμο Σόχου όπου με παραπέψαν στον Δήμο Αρεθούσας για τον αναμεταδότη αλλά και αυτοί μου λένε ότι δεν έχουν αναμεταδότη σαν δήμος και βλέπουν απο Χορτιάτη εαν ξέρετε τίποτα ώστε να βοηθήση να βρώ κάποια άκρη πέστετοΓια τα Φιλαδελφειανά το μόνο κανάλι που έχει επίσημα δηλωμένη τη συχνότητα του από εκείνο το Κ.Ε. είναι ο ΑΝΤ1!Λογικά λοιπόν το δικό τους τεχνικό τμήμα θα γνωρίζει το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό τον αναμεταδότη!Πάντως αυτό που έκαναν από το δήμο Σοχού, να σας παραπέμψουν στο δήμο Αρεθούσας ήταν όντως πολύ κουφό! Όντως ο δήμος Αρεθούσαας δεν έχει σχέση με τον αναμεταδότη καθώς βλέπει από Χορτιάτη! Περίεργο και ελληνικό! Καλά όλα αυτά φίλε mcelliot, αλλά δεν μας είπες τι LNB χρησιμοποιείς και βγάζεις τόξο από 75E έως 45W.
Τα Φιλαδελφιανά είναι εντάξει γιατί κάποια άκρη βρήκαμε?