Από Θεσσαλονίκη εγώ δεν έχω δει κάτι άλλο, ούτε την TV100. Η TV100 έβαζε πολλά προγράμματα του NEW Channel.
Η ΕΤ3 στην Αθήνα πρέπει να ξεκίνησε εκπομπή τέλος 1990 ή το 1991. Είχαμε το τότε Αγγλικό SUPER Channel στα 39 + 56 UHF και ξαφνικά ένα σάββατο είχε κόψει την μετάδοση η ΕΡΤ και είχε στην θέση του την ΕΤ3. Με κάρτα τότε γιατί ξεκινούσε πρόγραμμα από το απόγευμα. Δεν είχε 24ωρη μετάδοση όπως τώρα.
Το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξεκίνησε το 1994 με 1995 στην Αθήνα.
Το TRT είχε εκπέμψει για λίγες ώρες κάποια στιγμή πάνω στο μεγάλο ξεφύτρωμα των καναλιών, από τις συχνότητες του NEW Channel.
Να θυμήσω πως το ΚΑΝΑΛΙ 29 στις αρχές του έτρωγε πολλές παρεμβολές στο λινκ του Υμηττού. Έως ότου που βρέθηκε ο εξοπλισμός που έκανε τα παράσιτα και ξηλώθηκε. Για λίγο καιρό γινόταν το ίδιο και στον ΑΝΤ1.
Ο ΑΝΤ1 είχε κάνει και μια πατάτα μία φορά όταν έβαζε πομπό σε μια περιοχή και αντί να κάνει μετάδοση του ΑΝΤ1, από λάθος έκανε αναμετάδοση Αλβανικού καναλιού. Το είχε αναφέρει και στο δελτίο ειδήσεων του τότε, ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση.
Το MAX TV ήταν Αθηναϊκό και νομίζω από τον Πειραιά.
Υπήρχαν πολλά κανάλια που βγαίναν στις περίεργες συχνότητες από το 231MHz (13 VHF) και μετά. Τώρα είναι μόνο κανάλια του τύπου "ΣΚΙΣΕ ΜΕ, ΠΑΡΕ ΜΕ" κτλ κτλ