Αγαπητέ φίλε δεν εννοώ ντοκιμαντέρ από εφημερίδες , αλλά Ελληνικές παραγωγές που μας έχει ευγενικά δοθεί το δικαίωμα μετάδοσής τους.
Υπάρχουν πολλοί παραγωγοί που βοηθούν αγνές προσπάθειες….και αυτή η προσπάθεια είναι πραγματικά αγνή… Culture tv
Επειδή είμαι άτομο του "χώρου" δουλεύοντας τόσα χρόνια και γνωρίζοντας πάρα πολύ κόσμο... δεν έχω δει κανέναν παραγωγό να θέλει να "χαρίσει" πνευματικά δικαίωματα. Μπράβο σου που το κατάφερες!
Όσον αφορά ταινίες , στα φεστιβάλ παρακαλάνε να τις μεταδώσεις οι νέοι δημιουργοί. …. Φυσικά πρέπει να γίνει καλή επιλογή γιατί πολλές από αυτές είναι πολύ άγουρες. Culture tv
Στα φεστιβάλ πράγματι παρακαλάνε όπως λες...! Στα κανάλια δεν ισχύει το ίδιο. Οι περισσότεροι έλληνες "μικρομηκάδες" έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να προβάλει το Κανάλι της Βουλής τις ταινίες τους (και εννοείται επί πληρωμής).
Τέλος σου τονίζω ότι αν πολλοί από εμάς που πειραματιζόμαστε (υπάρχουν πάρα πολλοί) είχαμε ενωθεί και κάναμε μια κοινή προσπάθεια ερασιτεχνικής εκπομπής με σοβαρό περιεχόμενο …..όχι μόνο θα μας άφηναν και θα μας έδιναν και συχνότητα αλλά εγώ θα μπορούσα να εξασφαλίσω και επαγγελματικό εξοπλισμό από δωρεές μεγάλων καναλιών…..
Πιστεύεις ότι το κράτος το συμφέρει να μπορεί ο κάθε ένας (σαν κι εσένα) να εκπέμπει το δικό του πρόγραμμα με τον δικό του σταθμό; Θα σου θυμίσω κάτι. Ο δικός σου σταθμός, πιθανόν απασχολεί 1 ή 2 άτομα. 'Οταν ένας τηλεοπτικός σταθμός πρέπει να συντηρήσει όλο το προσωπικό του (κοινώς... να ταίσει 500 άτομα), είναι λογικό το κράτος αλλά και ο καναλάρχης να είναι αντίθετο/ος με την λειτουργία του πειραματικού σου σταθμού. Ακόμα και αν δεν παίζεις διαφημίσεις. Και αυτό... μόνο και μόνο επειδή του κλέβεις "πίτα τηλεθέασης".