Στην Καβαλα το 1995 με 1997 (αν θυμαμαι καλα) εκπεμπψε ενα καναλι με τιτλο "KABAΛΑ TV" ή "ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ TV" στην συχνοτητα 31 UHF (διπλα απο το καναλι 30 που εκπεμπει και σημερα το καβαλιωτικο καναλι CENTER TV).
Θυμαμαι,μαλιστα πως εκπεμπε την δοκιμαστικη καρτα "KABAΛΑ TV- Συντομα δυναμικα κοντα σας".
Εκπεμπψε τοσο δυναμικα ενα απογευμα (μεταδιδοντας καμια 10αρια βιντεοκλιπς) και εκλεισε μια για παντα!
Να θυμισω πως τα τοπικα καναλια της περιοχης ειναι τα εξης:
ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ:
CENTER TV (UHF 30 απο Θασο-UHF 45 απο Βασιλακι Καβαλας)
ΕΝΑ CHANNEL (UHF 49 απο Θασο)
ΠΡΩΙΝΗ TV (UHF 44 απο Θασο-UHF 41 απο Βασιλακι Καβαλας)
ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ:
XANTHI CHANNEL (UHF 24 απο Ξανθη-Στην περιοχη μου,αν και δεν εχω τελεια οπτικη επαφη με Ξανθη,λαμβανεται)
EGNATIA TV (UHF 29 απο Ξανθη-Στην περιοχη μου,αν και δεν εχω τελεια οπτικη επαφη με Ξανθη,λαμβανεται)
ΚΑΝΑΛΙ 6 (UHF 60 απο Θασο-UHF 37 απο Ξανθη) [το καλυτερο ιδιωτικο καναλι σε ολη την περιοχη]
ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ:
DCI (UHF 58 απο Δραμα-Ληψη μονο σε περιοχες της πολης της Καβαλας.Αδιαφορο καναλι)
ΑΛΦΑ TV (UHF 67 απο Δραμα. Καποτε εκπεμπε με ασθενη σημα στην περιοχη μου. Το καπαρωσε το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ)
ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ:
TVS (UHF 58 απο Βασιλακι Καβαλας. Σταματησε την μεταδοση του εδω και 8-10 χρονια)
ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ:
R CHANNEL (UHF 63 απο Θασο) Αν και αδιαφορο καναλι,εκπεμπει με στερεοφωνικο ηχο!!!
ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (UHF 61 απο Θασο) Καποτε ηταν ενδιαφερον καναλι και με τελεια εικονα. Τα τελευταια 3 χρονια χαλασε
ΕΡΤΑ ΤV (UHF 52 απο Θασο. Σταματησε την μεταδοση του εδω και 8-10 χρονια)
Μεσω δορυφορου ερχονται τα καναλια:
902 TV (UHF 52 απο Θασο)
ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (UHF 67 απο Θασο)
Ηolidays in GR (UHF 68 απο αγνωστο σημειο. Εκπεμπει αναρχα μαζι με το GR SAT)
MAKEΔΟΝΙΑ ΤV (UHF 27 απο Θασο. Για μεγαλο διαστημα εκπεμπε με δυνατο θορυβο στον ηχο και με αθλια εικονα. Απο τοτε που αλλαξε χερια (Κυριακου/ΑΝΤ1) και μπηκε στην ΝΟVA εκπεμπει δυνατα και καθαρα.
ΝΕΤ (UHF 23 απο Θασο) Εδω και 3,5 χρονια περιπου καθαρισε το σημα της μετα απο εντονες αρμονικες στον διαυλο (το καναλι "μπουκωνε" εχωντας 2 κολωνες μεσα και δεν εβλεπες τιποτα!!!
Ο Χρηστιδης καταλαμβανει τις συχνοτητες:
20 UHF GRsat και Ροζ γραμμες
25 UHF Καποτε εκπεμπε το SEVEN (Iσως απο εδω εκπεμπψει και το ΣΚΑΙ...προβλεπω εγω τωρα...)!
53 UHF Ringtones (παλια συχνοτητα του ΝEW CHANNEL)
57 UHF Ringtones (κι αυτη ανηκε στο ΝΕW CHANNEL και αργοτερα το Θεσσαλονικιωτικο καναλι ΕUROPE ONE)
68 UHF Ringtones/Ροζ γραμμες (Καποτε εδω εκπεμπαν τα καναλια LIVE CHANNEL-BEST CHANNEL-EΓΝΑΤΙΑ και )
69 UHF Ροζ γραμμες (Τις νυχτερινες ωρες αναμεταδιδει το δορυφορικο SEXY SAT 1)
41 S-UHF Μουσικο και ροζ γραμμες
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ:
Η τηλεοραση της ΠΡΩΙΝΗΣ αναμεταδιδει μερος του ΜΑD τις απογευματινες ωρες και τις βραδινες ωρες το EXTRA 3.
Tο CENTER TV τις μεσημβρινες ωρες αναμεταδιδει το GBC (ΝΟVA) [το ιδιο κανει και η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!] και εχω τυχει και αναμεταδοση του ΚΑΝΑΛΙΟΥ 10 (Tραγκας).
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΡΤ (
):
Κι εδω υποθεση θα κανω,αλλα πιστευω πως η επιγεια ψηφιακη της ΕΡΤ θα διατεθει μεσω της συχνοτητας 39 UHF απ'οπου βγαινει αναλογικα (δυνατα και πεντακαθαρα) η ΕΤ1. Στρατηγικο σημειο το Υψαριο Θασου,που δινει καλυψη στην περιφερεια Αν. Μακεδονιας/Θρακης και Βορ. νησων Αιγαιου πολυ ανετα!
ET1: UHF 39 (απο Θασο) VHF 7 (απο Παγγαιο)
NET: UHF 23 (απο Θασο) UHF 59 (απο Παγγαιο-δυνατο κοντραστ στην μεταδοση και ταλαιπωρημενη εικονα)
ET3: UHF 26 (απο Θασο) UHF 64 (απο Θασο-προφανως κατευθυντικα πανελ προς Καβαλα-Δραμα-Σερρες)
FILMNET (Επιγειο): UHF 38 (απο Θασο)
JETIX/SSPORT (Επιγειο): UHF 56 (απο Θασο)
Τα δορυφορικα που μας εδινε η ΕΡΤ λιγο πριν την ελευση της ιδιωτικης σκουπιδοτηλεορασης:
ΜΤV UHF 29
RTL PLUS UHF 48
RAI UNO UHF 46 (Μεσω του δημου Καβαλας και με περιορισμενη ληψη μονο εντος της πολης)
EUROSPORT UHF 55 (Εκπεμπε μεχρι το τελος της αναλογικης του εκπομπης απο τους ΗΒ)
SUPER CHANNEL/NBC UHF 55 (Eκπεμπε τις πρωινες ωρες πριν το EUROSPORT και μαλιστα για 1 χρονο περιπου)
SCREENSPORT UHF 55 (Eκπεμπψε κι αυτο για ενα διαστημα)
EURONEWS UHF 33 (Eκπεμπψε κι αυτο για μικρο διαστημα)
SAT 1 UHF 37
CNN INT'L UHF 46 (Eκπεμπψε για λιγο διαστημα,την εποχη που οι "σταυροφοροι του πετρελαιου" χτυπουσαν το Ιρακ το 93)
ORT 1 UHF 34 [νομιζω...] (Μια προσφορα του δημου Καβαλας για τους παλλινοστουντες!
[ολα τα δορυφορικα καναλια εβγαιναν απο το Βασιλακι Καβαλας. Σημερα το μινι παρκο κεραιων στο Βασιλακι φιλοξενει conteiner ραδιοφωνικων σταθμων της Καβαλας,κεραιες κινητης και αναμεταδοτες των καναλιων CENTER/ENA CHANNEL/ΠΡΩΙΝΗ]. 8)
That's all folks!!!