Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova
  • Δευ 17 Φεβ 2025, 00:39
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova  (Αναγνώστηκε 245638 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
το χω δοκιμασει νεκταριε εχω σημα με τον αλλο δεκτη!την αναβαθμιση την ειχα καταφερει με την πρωτη!το θεμα ειναι πως δεν γινεται ξανα μ αυτο τον τροπο!

Συγχώνευση: Πεμ 16 Ιουλ 2015, 18:19
δοκιμασε να ξανακανεις εκ νεου την αναβαθμιση στο δικο σου δεκτη μ αυτο τον τροπο.δεν θα μπορεσεις!!!εγω παντως εχω μεινει χωρις τηλεοραση!!!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αμαν τι ειναι αυτο που βγαινει τωρα στους αγωνες? το μηνυμα με τα γραμματα εγινε ποιο παχυ και αλλαξε η γραμματοσειρα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
και εγώ με startpack το ίδιο. 0% στην αναζήτηση καναλιών. Τίποτα δεν βρίσκει!   Αναμένω τη Δευτέρα να δώ τι θα μου πουνε απο το support.

Ε.Π.Π .......

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
αν καπιοι δεν μπωρουν να κανουν αναβαθμιση με το reset, (την διαδικασια την γραψει) η θα περιμενουν να ερθει από μόνη της η αναβαθμιση η να την κανετε από το Nova My Account

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
εγώ την έκανα απο το My account, αλλά δεν βρίσκει κανάλια  :devil  τον ήπιε κοινώς. 

Συγχώνευση: Κυρ 19 Ιουλ 2015, 12:16
εγώ την έκανα απο το My account, αλλά δεν βρίσκει κανάλια  :devil  τον ήπιε κοινώς.
θα έρθει τεχνικός στο σπίτι να το δει ... απο Βδομάδα
Ε.Π.Π .......

• Satleo Maniac
φιλε και συμπασχων andriant...εκανα τα παντα αλλα δεν εγινε τιποτα...κι εγω αναμενω τον τεχνικο στο σπιτι μου!ενημερωτικα προς ολους...καταφερα να ξανακανω την αναβαθμιση να τρεχει με τον εξης τροπο...οσοι εχετε ηδη κατεβασει το νεο λογισμικο μονο ετσι θα μπορεσετε να ξανακατεβασετε την αναβαθμιση-με το reset δεν γινεται τιποτα- (δοκιμασε το κι εσυ andriant) βγαζεις και ξαναβαζεις το δεκτη στη πριζα,μολις το πορτοκαλι γινει πρασινο και διπλα του αναψει το κοκκινο,παταμε και κραταμε πατημενο για 1 sec το power,το αφηνουμε και μετα παταμε στιγμιαια με τη σειρα το πανω βελακι,το κατω βελακι και παλι το power.η αναβαθμιση θα αρχισει να τρεχει.ομως σε μενα μολις η μπαρα εφτασε περιπου στο 1/4 μου εγραψε download error please report your operator.your system will reboot at 5 seconds.δεν χωραει αμφιβολια πως η νεα αναβαθμιση νεκρωσε το tuner του δεκτη μου αλλα και του φιλου andriant και δεν μπορει να ολοκληρωθει διοτι ο δεκτης δεν βλεπει σημα απο το πιατο!...μαλλον παμε για αντικατασταση εξοπλισμου...!!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
το κακο με την νεα αναβαθμηση ειναι οτι δεν μπορεις να ορισεις την συχνοτητα για να κατεβασει τα καναλια και ισως εκει να ειναι το προβλημα με καποιες αναβαθμησεις να μην εχει σωστα την συχνοτητα και ετσι ο δεκτης να μην μπορει να ξεκινησει την σαρωση.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Και πριν που είχε ορισμό συχνότητας, πάλι διακοσμητικός ήταν. Γιατί αν δεν ήταν διακοσμητικός, τότε θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε χειροκίνητα όποια συχνότητα θέλαμε.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μπορουσες να βαλεις οτι θες εκει απλα δεν θα εβλεπες νοβα. ειχα βαλει την 11747Η και κατεβασε τα καναλια του dubai αλλα χαθηκαν ολα τα αλλα. Αυτοι οι δεκτες δουλευουν με μια συχνοτητα η οποια εχει πανω της μεσω ΝΙΤ και τις αλλες του πακετου και οσες συχνοτητες εχουν τα ελευθερα καναλια που βαζει η νοβα στις λιστες της. με την 11823Η ξεκιναει παντα ο δεκτης της νοβα και κατεβαζει τα υπολοιπα καναλια. Ισως με την νεα αναβαθμηση καποιες αναβαθμησεις να εχουν καποιο λαθος στην συχνοτητα και ετσι δεν ξεκιναει ο δεκτης
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Εμένα ποτέ δε μου κατέβασε κανένα κανάλι χειροκίνητα...

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
μπορουσες να βαλεις οτι θες εκει απλα δεν θα εβλεπες νοβα. ειχα βαλει την 11747Η και κατεβασε τα καναλια του dubai αλλα χαθηκαν ολα τα αλλα. Αυτοι οι δεκτες δουλευουν με μια συχνοτητα η οποια εχει πανω της μεσω ΝΙΤ και τις αλλες του πακετου και οσες συχνοτητες εχουν τα ελευθερα καναλια που βαζει η νοβα στις λιστες της. με την 11823Η ξεκιναει παντα ο δεκτης της νοβα και κατεβαζει τα υπολοιπα καναλια. Ισως με την νεα αναβαθμηση καποιες αναβαθμησεις να εχουν καποιο λαθος στην συχνοτητα και ετσι δεν ξεκιναει ο δεκτης
Ότι συχνότητα του έβαζες ξεκινούσε να ψάχνει απο εκεί. Είχα κατεβάσει έξτρα κανάλια κάτι περσικά, κάτι ιταλικά, μαζί και της Νόβα. 
Τώρα ξεκινάει με συχνότητα 12169 Η !! και οχι 11823. την άλλαξα στην αρχή μήπως και  . .αλλά τίποτα !

Και τι γίνεται εάν δεν είναι στην εγγύηση πια ;; Δεν είμαι σίγουρος οτι έχει λήξει ακόμα αλλά λέμε τώρα.
Αφού ούτως η άλλως θα την έπαιρνε την αναβάθμιση και θα ξανακολούσε.......
Δεν νομίζω οτι είχα στο σχέδιο     ααα να παω να δώσω 99 ευρώ να πάρω ένα άλλο stb γιατί βαρέθηκα αυτό :P
Ε.Π.Π .......

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον υπήρχε κάποιο bug σε εμένα και δε μου κατέβαζε χειροκίνητα τα κανάλια...

Αποσυνδεδεμένος galactica

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: Aθηνα
Για σας  πριν 4 μερες  κατεβασα την νεα εκδοση με το γνωστο τροπο ειδα οτι δεν εχει πλεον την (multiview ) επιλογη αλλα το πο κουφο ειναι οτι εχω 2 κουτια   1τις Νοβα στο σκαρτ (EXT2)  και ενα Ντριμ σε HDMI (HDMI2)  απο τοτε που εκανα την ενημερωση  οταν βλεπω
απο Ντριμ καθε περιπου 10 λεπτα αυτοματα με παει στη Νοβα.  Μολις εβγαλα το σκαρτ απο το κουτι τις Νοβα ολα καλα.

Θα κανω κανα 2 ακομη αλλαγες  με το κουτι τις Νοβα  για τεκμηριωση  του προβληματος απο τη νεα εκδοση  και θα επανελθω. (αλλαζοντας το σκαρτ στο ΕΧΤ1 τις ΤV αλλα και βαζοντας και το HDMI καλωδιο).
Τροχιακές θέσεις: 4.8E , 7 , 9/10 , 13 , 16 , 19.2 , 25.5/26  , 28.2/28 , 39 , 42E  με 1.40cm .   0.8/1W , 7W  με Televes 1.00cm ,  30W με  1.00cm.
Δέκτης: Ηumax 5400 & Dreambox 500 & DM800.  Κατοπτρα: 3 σταθερα . Diseqc:  2-> 4x1 + 1->8x1.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον υπήρχε κάποιο bug σε εμένα και δε μου κατέβαζε χειροκίνητα τα κανάλια...

Τα παιδιά παραπάνω λογικά αναφέρονται στους panasat δέκτες. Οι pace κατέβαζαν ανέκαθεν συγκεκριμένα κανάλια χωρίς δυνατότητα παρέμβασης του χρήστη.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ναι, όπως τα λες για τον pace, αφού έχω τον hd 831...

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
Στους δέκτες της Nova Κύπρου πάντως, δεν υπάρχει ακόμη καμία διαθέσιμη αναβάθμιση.

Αποσυνδεδεμένος galactica

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: Aθηνα
Για σας  πριν 4 μερες  κατεβασα την νεα εκδοση με το γνωστο τροπο ειδα οτι δεν εχει πλεον την (multiview ) επιλογη αλλα το πο κουφο ειναι οτι εχω 2 κουτια   1τις Νοβα στο σκαρτ (EXT2)  και ενα Ντριμ σε HDMI (HDMI2)  απο τοτε που εκανα την ενημερωση  οταν βλεπω
απο Ντριμ καθε περιπου 10 λεπτα αυτοματα με παει στη Νοβα.  Μολις εβγαλα το σκαρτ απο το κουτι τις Νοβα ολα καλα.

Θα κανω κανα 2 ακομη αλλαγες  με το κουτι τις Νοβα  για τεκμηριωση  του προβληματος απο τη νεα εκδοση  και θα επανελθω. (αλλαζοντας το σκαρτ στο ΕΧΤ1 τις ΤV αλλα και βαζοντας και το HDMI καλωδιο).

Τελειωσα με τις δοκιμες  οταν ειναι ο δεκτης Νοβα  σε σκαρτ (εχτ1.εχτ2) τοτε υπαρχει το προβλημα  με το HDMI καλωδιο ολα ενταξει.
Τροχιακές θέσεις: 4.8E , 7 , 9/10 , 13 , 16 , 19.2 , 25.5/26  , 28.2/28 , 39 , 42E  με 1.40cm .   0.8/1W , 7W  με Televes 1.00cm ,  30W με  1.00cm.
Δέκτης: Ηumax 5400 & Dreambox 500 & DM800.  Κατοπτρα: 3 σταθερα . Diseqc:  2-> 4x1 + 1->8x1.

• Satleo Maniac
λοιπον...σημερα ηρθε ο τεχνικος της nova στο σπιτι μου...το προβλημα μου λυθηκε αλλα εν μερει!ειναι τρελο μου ειπε αυτο που συμβαινει αλλα με τη νεα αναβαθμιση ολα τα κακορρυθμισμενα πιατα και τα παλια lnb μολις δεχτουν τη νεα αναβαθμιση χανουν το σημα!εγω προσωπικα ειχα ενα διπλο lnb και ειχα πριν την αναβαθμιση ενταση 88-90% και ποιοτητα 90 -100% και μολις εγινε η αναβαθμιση πηγε 0%!μου αλλαξε το lnb μου εκανε και αντικατασταση δεκτη για καλο και για κακο γιατι ειδε λεει μια περιεργη συμπεριφορα του δεκτη μου... ομως τωρα εχω σημα ενταση 58% και ποιοτητα 46%!ο τεχνικος μου ειπε πως εχει δει σε καινουργιες εγκαταστασεις περιπτωσεις οπου ενταση και ποιοτητα με τη νεα αναβαθμιση παντα εχουν και οι δυο 100% ομως αυτο ειναι λαθος αλλα και περιπτωσεις οπου το σημα σε νεα εγκατασταση δεν υπερεβαινε το 60%!!!κανονικα δηλαδη το προβλημα το εχει η ιδια η αναβαθμιση και οχι τα lnbs!απλα η νεα αναβαθμιση θελει lnb στην εντελεια!φευγοντας μου ειπε πως πολυ συντομα να περιμενουμε κι αλλη αναβαθμιση διοτι αυτη εχει θεματακια οπως διαπιστωσαν τις τελευταιες μερες!!!φανταστειτε τι εχει να γινει αν γινει η αναβαθμιση σε σπιτια που εχουν ηδη χαμηλο σημα με την παλια... :morons :hammer

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
to 60αρι πιατο εχεις? μαλλον δεν ξεκιναει με την 11823Η τωρα ο δεκτης και για αυτο τρωνε κολληματα, οι αλλες ειναι dvb s2 και θελουν καλο σημα για να παιξουν εν μερη εχει δικιο ο τεχνικος
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
90αρι edision εχω νεκταριε...μια χαρα σημα ειχα...η αναβαθμιση βγηκε μουφα...

• SatLeo Legend
ειναι τρελο μου ειπε αυτο που συμβαινει αλλα με τη νεα αναβαθμιση ολα τα κακορρυθμισμενα πιατα και τα παλια lnb μολις δεχτουν τη νεα αναβαθμιση χανουν το σημα!

Δε μου φαίνεται να τα λέει καλά ο τεχνικός... Με το σήμα που είχες δε διαπιστώνω κακορυθμισμένο κάτοπτρο, κάθε άλλο. Μπορεί να έχει bugs το νέο λογισμικό αλλά δε νομίζω η αναβάθμιση να πραγματοποιεί και τεστς εγκαταστάσεων! Απλά ο δέκτης έφαγε κόλλημα και θεωρώ πως ο νέος μια χαρά θα δούλευε με το lnb που είχες.
Φιλικά, Άκης

• Satleo Maniac
πρωτα αλλαξε δεκτη εκανε την αναβαθμιση και διαπιστωσε ιδοιοις ομμασι αυτο που επαθα εγω και μετα προχωρησε σε αλλαγη lnb!!!το κουλο στην υποθεση ειναι οπως μου ειπε οτι τα σηματα και στο παλιο και στο νεο lnb ηταν ολοιδια!!!στο δεκτη ομως η κατασταση ηταν τελειως διαφορετικη με το παλιο και το νεο lnb..

Συγχώνευση: Τετ 22 Ιουλ 2015, 08:25
 δηλαδη οταν συνδεσε τον δευτερο δεκτη δεν ειχε ουτε αυτος σημα μετα την αναβαθμιση που του εκανε!και προχωρησε σε αλλαγη lnb...edision ηταν το παλιο edision εβαλε παλι αλλα διαφορετικο μοντελο. 0.1 db

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
Νομίζω πρέπει να κοιτάξουν το firmware και να αφήσουν τα πιατα και τα Lnb. Απο τη στιγμή που παιζει με το παλιό δεν  βλέπω το λόγο να ξηλωθούν ολα ! (νομίζω)
Ε.Π.Π .......

• SatLeo Legend
Επιμένω πως δεν είναι θέμα εγκατάστασης, lnb ή οτιδήποτε. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και κακώς κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη αναβάθμιση.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ήρθε ο τεχνικός εντοπίζει σήμα με το πεδιόμετρο αλλά κανάλια τπτ .
μου είπε και το πήγα για έλεγχο στο κατάστημα της 4νετ οπου εκεί βρήκε κανάλια αλλά με ισχύς σήματος 70% ενώ το δικό τους με το παλιό λογισμικό βρίσκει 100!!! 
Το φέρνω πάλι πίσω τίποτα. Τελικά δουλειά δεν έγινε!!!!!

Σε ένα μήνα που λήγει το συμβόλαιο αμα δεν βγάλουν καινούρια αναβάθμιση να φτιάξει αυτό πάω στον Οτε.

Ε.Π.Π .......

• Satleo Maniac
παρτους τηλεφωνο και απαιτησε να σου κανουν swap τον δεκτη με καινουργιο χωρις τη νεα αναβαθμιση για να βλεπεις τουλαχιστον...

Συγχώνευση: Πεμ 23 Ιουλ 2015, 00:43
δεν υπαρχει περιπτωση να δεις διαφορετικα...θα πρεπει να βαλεις το πιατο της nova...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
οι μετρησεις σηματος μετα απο την αναβαθμηση ειναι αντικειμενικες. εχουμε βρει τον δεκτη που παιζει με 0% σημα. πριν κανα μεσαωρο ειχαμε εντονη βροχη στην Αρτα και τα σηματα πεσανε οποτε βλεπω σε καποια στιγμη σπασιματα στην εικονα και κοιταω να δω που ηταν οι ενδειξεις και γραφανε ποιοτητα και ισχυ στο 0% αλλα εκαναν και μαι εμφανιση στο 10% η ποιοτητα και 20 η ενταση
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
εν τέλει έβαλα μόνος του το πιάτο στο μπαλκόνι σύνδεσα και παίζει.  :D
Ε.Π.Π .......

• Satleo Maniac
θυμηθειτε το...που να αρχισουν και επισημα οι αναβαθμισεις...θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

Στάλθηκε από το Vodafone 785 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το δεύτερο πρόγραμμα δεν το εχει στη Νοβα ε ; Η εμένα δεν το πιάνει ;
Ε.Π.Π .......

* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 17/02/2025 (00:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (23:29)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 16/02/2025 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (20:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (20:03)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (19:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mpamps Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (19:43)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 16/02/2025 (19:15)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (19:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (18:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 16/02/2025 (17:11)
* Απ: Astra 1KR/L/M/Ν/P στις 19.2°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 16/02/2025 (15:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (15:41)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 16/02/2025 (14:15)
* Απ: Astra 3C @ 23.5E (ex.5B @ 31.5E)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra 3B (23.5° Εast) 16/02/2025 (13:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (12:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (12:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (12:08)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/02/2025 (10:56)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/02/2025 (10:46)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: athmich Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 16/02/2025 (10:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (10:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mpamps Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (00:39)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (00:02)