Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova
  • Τετ 13 Νοε 2024, 02:18
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova  (Αναγνώστηκε 239524 φορές)

0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος k0stas

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: KRHTH
to fox που λετε ειναι αυτο που παιζει τα prison break, house klp?  :shock:
K0STAS
Όσο ζω μαραίνω..

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Το fox life παίζει σειρες τυπου greys anatomy , desperate housewifes klp
Το fox crime παίζει σειρες δρασης.Αφου ήρθε το life πιστευω να μας έρθει όλη η οικογενεια.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος keltis

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Καλησπέρα και καλή σαρακοστή. Εδώ και τρεις μέρες ο πανασατ κάνει αναζήτηση σήματος το παράξενο είναι πως πιάνω το cinema 2 αλλά και αυτό με προβλήματα έχω ένταση απο 52% εως 62% και ακριβεια απο 0 εως 100% απο την νοβα λένε πως φταίει η κακοκαιρία και πως θα επανέλθει αλλα κακοκαιρία δεν υπάρχει ξέρεται τι μπορεί να συμβαίνει. Eυχαριστώ

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Κοιτα τα καλώδια στον δέκτη από πισω που κατεβαίνει από το πιάτο και στο lnb μην έχει βγει.Μετα συστήνω αλλαγή lnb.Αν δεν δεις βελτίωση θέλει ρυθμισμα το πιάτο.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Το πιο πιθανό είναι να έχει απορρυθμιστεί το κάτοπτρο. Κάνε έναν έλεγχο.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος Achillx

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Πάτρα
Γεια σας παιδιά!

Και εμένα μου το βγάζει στα ραδιόφωνα!
Έχω dreambox 500...πως μπορώ να το σβήσω από τα ραδιόφωνα και να το βάλω στα TV για να το προσθέσω στο μπουκέτο μου?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μα είναι πάναπλο!
Πατάς radio στο remote
Πατάς ΟΚ, εμφανίζεται ο πίνακας των ραδιοφώνων
Πράσινο κουμπί - δορυφόροι
Επιλογή Hotbird
Κάνεις highlight το Fox Life Greece χωρίς να πατήσεις ΟΚ για να ανοίξει
πατας menu στο remote
Επιλέγεις διαγραφή
Πατάς ΟΚ
μετά ξανασκανάρεις τη συχνότητα ή το δορυφόρο και θα το δεις κανονικά στη λίστα των καναλιών!
Οι Dreambox δεν κάνουν αυτόματες αλλαγές στις λίστες παρά μόνο αν έχει αλλάξει το όνομα του καναλιού!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος k0stas

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
  • Τόπος: KRHTH
Τελικα βρηκα και αυτο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει)

Τι κριμα να πηγαινουμε 2 επεισοδια πισω :/
K0STAS
Όσο ζω μαραίνω..

Αποσυνδεδεμένος Achillx

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Πάτρα
Ευχαριστώ mcelliot_g !!! :D  :D

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "Limsat"
Δεν νομίζω να γίνει αλλαγή ονόματος του FOXlife για την κύπρο.Ο Λόγος που το novacinema και το novasports υπάρχουν σε εκδόσεις <cyprus> είναι γιατί παίζουν αλλα προγράμματα σε άλλες ώρες..Δεν δείχνουν το ίδιο πρόγραμμα με τα ελληνικά novacinema  και novasports..Όλα τα υπόλοιπα κανάλια(μουσικά-Ντοκιμαντέρ-lifestyle-cartoons) είναι τα ίδια ακριβώς με ελλάδα.Ότι δείχνει ελλάδα το βλέπουμε κύπρο την ίδια ώρα.
Φυσικά ψιθυρίζεται έντομα ότι μετά από πιέσεις τον συνδρομητών η Νοva Cyprus σκέφτεται να ένταξη όλα τα μεγάλα Παγκύπρια κανάλια στο πακέτο της(όπως είναι και στην ελλάδα) όχι μονο γιατί υπάρχουν περιοχές που δεν τα λαμβάνουν όλα...αλλα γιατί σε ολόκληρη την κύπρο έχουμε

Ο λόγος Limsat του να υπάρχουν "διαφορετικές" εκδόσεις είναι μόνο τα δικαιώματα προβολής και η Ευρωπαική νομοθεσία. Αν θέλουν παίζουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα στις ίδιες ώρες Κύπρο και Ελλάδα.
Μην ξεχνάς ότι στην Κύπρο ξεκίνησε αργότερα η ΝΟVA από την Ελλάδα και ότι στην αντίστοιχη χρονική περίοδο στην Ελλάδα από το πρώτο ξεκίνημα της ΝΟVA (Eλλαδικό multiplex) τα κανάλια που είχαμε ήταν λιγότερα.

Το πρόγραμμα είναι κατά βάση το ίδιο στα cinema. Στα αθλητικά είναι αυτονόητο γιατί δεν είναι ίδια. Υπάρχει και η Κυπριακή αθλητική δραστηριότητα και τα δικαιώματα που μπορεί να τα έχουν άλλα κανάλια.   8)

Το να αλλάζουμε λίγο τα slot στις ώρες μετάδοσεις δεν σημαίνει ότι έχουμε και διαφορετικό πρόγραμμα.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος akis95_

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2008
  • Τόπος: Φλώρινα
Γιατί δε βλέπω το κανάλι σε dreambox 7020; Σε επικοινωνία με nova μου δώσανε συχνότητα 12245/27500 Η αλλά και πάλι δεν το κατεβάζει.

• SatLeo Legend
Έχεις δει τη λίστα των ραδιοφώνων αν είναι εκεί?
Αν είναι εκεί πιο πάνω γράφω τον τρόπο για να μεταφέρεις το κανάλι στη λίστα των καναλιών!
Κατά δεύτερο, καλωσόρισες, πέρνα να πεις και ένα γεια από Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε:)

Αποσυνδεδεμένος MPOMPIO

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
Ρε παιδες, εχω το φουλ πακετο της Νοβα και ΔΕΝ βλεπω πουθενα το Fox Life.  Nαι τον Panasat εχω αρκετα χρονια τωρα. Να περιμενω μηπως ερθει, ή να τους παρω τηλεφωνο;;;

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Έχεις κάνει μόνος σου λίστα καναλιών στον PANASAT?

Πήγαινε στα κανάλια που βρίσκονται στην κατηγορία Encrypted Services και θα το βρείς εκεί μέσα ίσως με το προηγούμενο του όνομα. Εκεί έχει η ΝΟVA κάποια κανάλια που τα είχε στις λίστες στο παρελθόν (όπως των Ολυμπιακών Αγώνων) και τώρα τα έχει περάσει εκεί ώς ανενεργά.

Βλέπε τα ένα ένα τα κανάλια στη λίστα αυτή μέχρι να το πετύχεις. Μετά μετακίνησε το στο δική σου λίστα.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Ποιό κανάλι σου εμφανίζεται στην Θέση 205 ?

Αποσυνδεδεμένος parapente

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
Εγώ έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το foxlife

Εχώ κάνει σάρωση  στον Hotbird 8 το transponder12245 H, SR 27500, FEC 3/4 και το κανάλι FoxLife εμφανίζετε στο δέκτη μου (Χ-cruiser XDSR-200 firmware 9.88 ),ωστόσο η κάρτα; μου δεν δίνει τα σωστά κλ**** για να ανοίξει το κανάλι. Το κανάλι ανοίγει μόνο μία φορά αμέσως μετά από διαγραφή του καναλιού και νέα σάρωση του transponder. Στην πρώτη αλλαγή καναλιού το foxlife κλειδώνει και δεν ανοίγει.

Είμαι συνδρομητής στο FULL pack και έχω μια Ζeta κάρτα πρόσβασης

Συνέβει αυτό σε κάποιον άλλον;

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
κι εγώ τα ίδια. Έχω φουλ πακέτο νόβα αλλά δεν ανοίγει με τίποτα στη συχνότητα αυτή παρά μόνο το Mezzo

Αποσυνδεδεμένος MPOMPIO

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "anastazio"
Ποιό κανάλι σου εμφανίζεται στην Θέση 205 ?
Λοιπον στο 205 δε βλεπω τιποτα. Ειναι ανενεργο. Στα Encrypted Services  απλα δεν υπαρχει... Λιστα δεν εχω κανει εγω. Ειναι ολα οπως τα στελνει η νοβα πανω απο 10 χρονια τωρα... Εχω βεβαια κανει τα δικια μου μπουκετα, αλλα αυτο δε νομιζω να παιζει ρολο. Ουτε στα ραδιοφωνα το βλεπω. Και εχω την τελευταια αναβαθμιση L:42 αν θυμαμαι καλα...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Κανε μια ολική σάρωση δικτύων μπάς και στο περάσει έτσι.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος MPOMPIO

• Νέο Μέλος
  • *
Αν το κανω αυτο θα χασω ολα τα μπουκετα μου και τα καναλια που εχω κατεβασει. Κι ολα αυτα για ενα καναλι με σειρες που δε βλεπω. Μαλλον θα τους παρω ενα τηλ καποια στιγμη...

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
φιλε μου MΡΟMΡΙΟ: αν κανεις επαναφορα αρχικων παραμετρων λογικα θα λυθει το προβλημα σου, και μετα ξανα φτιαχνεις τα μπουκετα σου

Αποσυνδεδεμένος NightwishGST

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
Με ολική σαρωση δεν χάνει τα μπουκετα αλλά με επαναφορά...καντο και θα δείς

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "MPOMPIO"
Στα Encrypted Services  απλα δεν υπαρχει... Λιστα δεν εχω κανει εγω. Ειναι ολα οπως τα στελνει η νοβα πανω απο 10 χρονια τωρα... Εχω βεβαια κανει τα δικια μου μπουκετα, αλλα αυτο δε νομιζω να παιζει ρολο. Ουτε στα ραδιοφωνα το βλεπω. Και εχω την τελευταια αναβαθμιση L:42 αν θυμαμαι καλα...

Υπάρχει περίπτωση να στο έχει στα Encrypted με το προηγούμενο όνομα. Μην περιμένεις απαραίτητα να δεις το όνομα FOXLife στο EPG.

Αποσυνδεδεμένος akis95_

• Αρχάριο μέλος
τελικα ρε παιδες ασχολουμε εδω και μια 10ετια με τα δορυφορικα και πρωτη μου φορα δεν μου κατεβαζει καναλι και ιδιως σε κλειστο πακετο.εχω δοκιμασει τα παντα,αλλα τιποτα μου βγαζει την (12243/27501) ,μπορει καποιος να πει μονο πως να βαζω το pid.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Τo εχομε πει πολλές φορες και άλλη μια δεν πειραζει
Πήγαινε στα ραδιόφωνα στην 12245Η πιθανόν να στο έχει σαν ραδιόφωνο το fox life greece.To διαγραφεις και μετα ξανακατεβάζεις την συχνότητα.Ολα αυτα σε δεκτη του εμπορίου.Σε πανασατ τι να πω καν του επαναφορα μπας και συνέλθει.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Άκη (αυτό νομιζω είναι το όνομά σου), μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο να μη σου κατεβαίνει καν το κανάλι!
Αυτό ελπίζω να σε βοηθήσει φίλε μου!

Τώρα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει το κανάλι αλλά με άλλο όνομα (αν έχεις απενεργοποιήσει τη λειτουργία auto name update)!
Αυτό που σου προτείνω να κάνεις πριν βάλεις τα pids είναι να δεις μέσα στις λίστες των δορυφόρων και τη λίστα "current transponder" ή τρέχων αναμεταδότης (αν έχεις βάλει τη δικιά μου μετάφραση) που είναι μετά τον δορυφόρο Sirius (αν έχεις κινητό ή multifeed) αφού έχεις συντονιστεί πρώτα στο Mezzo που είναι στην ίδια συχνότητα με το Fox Life!
Αν κάποιο από τα κανάλια είναι το Fox Life με άλλο όνομα, απλά μετονόμασέ το!
Ελπίζω να σε βοήθησα!
Χαιρετίσματα στην πανέμορφη Φλώρινα και ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!
Μας λείπουν πραγματικά φίλοι από την πόλη σου! Ελπίζω κάποια στιγμή να θέλεις να μας δώσεις αναφορές και από το επίγειο και από το δορυφορικό τοπίο!

Αποσυνδεδεμένος akis95_

• Αρχάριο μέλος
τελικα παιδες το βρηκα με το pid.ευχαριστω πολυ,οσο για την φλωρινα και το περιβαλλον σε επιγεια ειναι χαλια,για αυτο ολο και περισσοτεροι καταληγουν σε δορυφορικα συστηματα.και παλι ευχαριστω    8)  :roll:

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
και EPG στο fox life
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Μα απ'την πρωτη μερα ειχε EPG το FoxLife!

• SatLeo Legend
Άκη χαρά μας να βοηθάμε!
Για την επίγεια λήψη στη Φλώρινα, θα σου είμαι πραγματικά ευγνώμων αν τελικά μας στείλεις αναφορά των συχνοτήτων των καναλιών που λαμβάνεις στην πόλη από την Κέλλη και αλλού, για να συμπληρώσουμε το κομμάτι αυτό της Ελλάδας που μας λείπει, έστω και αν είναι η λήψη χάλια!

* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (21:09)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: angelalex Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (20:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (20:56)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 12/11/2024 (20:45)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (18:51)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 12/11/2024 (18:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (18:28)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (17:45)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (17:13)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (16:47)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (16:43)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/11/2024 (15:22)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:19)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:14)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (15:00)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (14:20)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: angelalex Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (13:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (13:12)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (13:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:32)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (11:29)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/11/2024 (11:14)