Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το χάνεις με τον τρόπο που το εκφράζεις. Και εγώ είμαι απαιτητικός τηλεθεατής και ζητώ τη καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Για δες τι έγινε και στο τόπικ των επίγειων λήψεων του Star, όπου οι τεχνικοί του έφαγαν προκαταβολικά κράξιμο για ένα πρόβλημα στην αναμετάδοσή του στη Κρήτη, και τελικά σε λιγότερο από μία εβδομάδα το πρόβλημα διορθώθηκε και έσπευσε ο φίλος anastasio να θυμίσει την άποψη του satleo forum για τους τεχνικούς ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χαρακτηριστεί το φόρουμ εξαιτίας αυθόρμητων σχολίων μελών του, που όπως αποδεικνύεται κακώς είχαν τόσο σκληρή κριτική ματιά;
Κοίτα Αντώνη μου, καταρχάς να πω ότι δεν είχα σκοπό να σε θίξω σε καμία περίπτωση, ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα και στο έχω δείξει άπειρες φορές!
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται, αυτό που διαφοροποιεί όμως τον έναν από τον άλλο δεν είναι μόνο ο τρόπος αλλά και το μέτρο!
Αν κάποιος με γνωρίσει προσωπικά θα δει ότι σε σχέση με όσους έχω γύρω μου πάντα μιλάω με το "σεις και με το σας"!
Θεωρώ όμως από εκεί και πέρα ότι όποια κριτική κάνω, όσο σκληρή κι αν είναι δεν είναι ποτέ άδικη! Και αν φτάνω σε σημείο να αδικήσω κάποιον, το κάνω μόνο και μόνο για να προκαλέσω αυτό που είναι και ο σκοπός μου....
ο αντίλογοςΑν είμαι σκληρός φίλε μου είναι γιατί δυστυχώς είμαι ακόμα ουτοπιστής! Ακόμα ονειρεύομαι ότι θα ανοίξω μια μέρα την τηλεόρασή μου και δεν θα νιώθω πολίτης β και γ κατηγορίας!
Και κάτι άλλο!
Ο καθένας που κάνει μία δουλειά, δέχεται καθημερινά κριτική!
Ο Γιάννης είναι τεχνικός, ο τάδε είναι γιατρός, εγώ είμαι μακιγιέρ!
Σε κάθε περίπτωση όταν η δουλειά σου ειδικά είναι τέτοια που έχει αποδέκτες τρίτους δεν μπορείς να αποφύγεις να ακούσεις το μακρύ και το κοντό του καθενός!
Για το λόγο αυτό μαθαίνεις ένα πράγμα:
Το να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν σωστότερα!Και αυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να την υπερασπιστείς και να απαντήσεις
και να δώσεις λόγο για αυτήν!
Αν εγώ σε μία φωτογράφηση δεν κάνω τη δουλειά μου καλά ή βάψω μία πελάτισσα και δεν κατορθώσω να της περάσω αυτό που κάνω γιατί δεν θα μπορώ να της εξηγήσω το είναι αυτό που κάνω, την επόμενη φορά δεν θα δουλέψω!
Έτσι λοιπόν έμαθα να δουλεύω με κάποια στάνταρ και να τα κρατάω ψηλά και να μην πέφτω κάτω από αυτά, αν και μου είναι πολύ εύκολο να πέσω!
Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο με ενοχλεί και με πονάει να βλέπω ανθρώπους που
ενώ θεωρώ ότι γνωρίζουν τη δουλειά τους εντούτοις το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει σύμφωνα με αυτό που θα μπορούσαν να βγάλουν!
Εκεί επειδή είμαι αποδέκτης του αποτελέσματος θα ασκήσω κριτική και μάλιστα ανελέητη!
Βλέπεις, από αυτό περιμένω κάτι: να προκαλέσω το κοινό αίσθημα αυτού που αν είναι επαγγελματίας θα μπορέσει να με αντικρούσει!
Θεωρώ λοιπόν ότι οι τεχνικοί των καναλιών είναι επαγγελματίες και ακριβώς επειδή είναι επαγγελματίες θα μπορέσουν να απαντήσουν και στη στην αδικία και στην υπερβολή!
Έχω πει πολλές φορές εξάλλου:
"Εδώ είμαστε, σας δίνουμε βήμα και λόγο, απαντήστε μας!!!"Και να είστε σίγουροι ότι όσο θα με αγνοούν, τόσο πιο σκληρός θα γίνομαι! Σκληρός όμως, όχι άδικος! Αυτό δεν το δέχομαι! Ας μου απαντήσει κανείς και ας μου αποδείξει χειροπιαστά ότι τον αδικώ και ξέρω πολύ καλά πώς να επανορθώσω!
Αλλά, όποια παρατήρηση έχω να κάνω θα την κάνω γράφοντας με ακρίβεια το πρόβλημα που εντόπισα (και όχι προσθέτοντας δικά μου πχ "εικόνα 3gp") και προτείνοντας μία λύση.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι πέφτεις σε μία μικρή πλάνη! Αν διάβασεις πιο προσεκτικά το τι λέω θα καταλάβεις πού πάει η σύγκριση και πιο είναι μέτρο της! Προφανώς δεν θα κατάλαβες την παρομοίωση με το 3gp, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για κυριολεξία, αλλά και κυριολεκτικά να το πάρουμε, μπορώ να σου συμπιέσω βιντεάκι 3gp με καλύτερη ποιότητα από το κάκιστο mpeg2 του MTVGR αυτή τη στιγμή! Σου είπα αν θες τα ανεβάζω προς σύγκριση!
Αυτά για απόψε!
Να ζητήσω συγνώμη για αυτή τη μεγάλη παρένθεση, και να παρακαλέσω να γυρίσουμε στο θέμα μας!
Φιλικά
Ηλίας!