Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova
  • Τετ 29 Ιαν 2025, 00:52
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova  (Αναγνώστηκε 243713 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rethimno01

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: στη disco "τσουτσούνι"
Αυτές οι δουλείες γίνονται με συμβόλαια. Όσο αυτά τα συμβόλαια είναι σε ισχύ το όλο πράγμα παραμένει ως έχει.

Όταν κάποιο συμβόλαιο λήξει η διοίκηση έχει την ευκαιρία να διαλέξει.

Έτσι απλά.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Έχουμε μήπως καμία πληροφορία αν τα "ολυμπιακά" κανάλια της ΕΡΤ θα είναι μόνο για όσους έχουν το αθλητικό πακέτο της NOVA, ή για όλους τους συνδρομητές;

Αποσυνδεδεμένος rethimno01

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: στη disco "τσουτσούνι"
Δεν έχω υπόψην μου κάποια ανακοίνωση.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
ανοιξε το mad greek στην nova αλλα προς το παρων δειχνει το λογοτυπο θα ξεκεινησει στις 12/9

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πάντα μέσα από την ακατανόμαστη, δεν ήμουν στις 12 ακριβώς στο σπίτι για να δω την αλλαγή αλλά μόνο ένα έχω να πω ή μάλλον να δείξω!

Τέτοια HD ποιότητα εικόνας που την βρήκαν?
Δεν είναι φαίνεται καλή η UHF από Υμηττό που τους τροφοδοτεί!
Με ανάλυση 544Χ576 και bitrate 2,5Mbps μόνο το 16:9 τους μάρανε!
Κρίμα......είχα βλέπετε μία ελπίδα (λέγε με FTA από Hellassat)
 :twisted:  :cry:  :twisted:  :cry:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος papi1

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
και το mtv euro σε 554*576 επαιζε εξίσου, όπως ακόμα παίζει το ίδιο στις 19ο

Αποσυνδεδεμένος andreas88

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
  • Τόπος: Πάτρα
Ναι ρε παιδια αλλα περα απο την αναλυση, η ποιοτητα εικονας του ελληνικου ειναι αθλια!!!Χάλια!!!Τωρα αυτο βλεπω και ενταξει μπορει να μ αρεσει το αφιερωμα στη μαντονα που εχουν αλλα απο εικονα βραστα!!!Καλυτερη εικονα εχει αναλογικα...(σπουδαζω εκει) και χθες που ημουν Αθηνα το εβλεπα και η ποιοτητα εικονας ειναι κλασεις ανωτερη απο αυτη την αηδια!!!!!!!!!!Ουστ, που μου θελετε και ελληνικο MTV...κομπογιανιτες!!!Καντε κατι να διορθωσετε την εικονα!!!

Anastazio: Ποιό ήπιες εκφράσεις παρακαλώ !
Κάθε αρχή και δύσκολη ... ας τους δώσουμε λίγο χρόνο...
Digimax MX Series Combo, DM500s, DM7020si....Πιάτο 1m Tecatel, DiSeCq rotor Μoteck SG2100A (αθάνατο)....30W - 42E..

Αποσυνδεδεμένος GAZZA

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
Συμφωνω με τον φιλο

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "papi1"
και το mtv euro σε 554*576 επαιζε εξίσου, όπως ακόμα παίζει το ίδιο στις 19ο
Δεν αναφερόμουν στην ανάλυση, που έτσι κι αλλιώς αφού το γύρισαν σε 16:9 θα μπορούσαν να την αυξήσουν, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, αλλά στο link που φέρνει το MTVGR στην Κάντζα!
Είναι τρισχειρότερο ακόμα και του Star!
Έγραψα ένα λεπτό για να το δω στο pc και έφριξα!
Ένα απλό MPEG1 βιντεάκι παίζει πολύ καλύτερα! Μα σε τι φορμά εκπέμπει, 3gp???
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Και άντε καλά, να το καταπιούμε (που δεν καταπίνεται) ότι να το δούμε από αυτόνομο δορυφορικό feed παρόμοιας ποιότητας ήχου και εικόνας με τα MTV Adria, Turkey & Italia είναι όνειρο χειμερινής νυκτός, αλλά πείτε μου το εξής:
Η ψηφιακή επίγεια αναμετάδοση του καναλιού θα τροφοδοτείται από ΑΥΤΟ?????
Έλεος!!!!!
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Παιδιά, με όλη τη καλή διάθεση, μήπως είστε λιγάκι υπερβολικοί;

• Έμπειρο Μέλος
Φίλε μου ενταξει, αλλα για ποιο λογο να εχει καλύτερη εικονα, απο αποψη ευκρινειας και οχι αναλυσης του feed το mtv arabia και οχι το ελληνικο? Εχουμε απλά μάθει με τις προχειροδουλειες εμεις οι ελληνες..εγω βλεπω και χαιρομαι καναλια όπως τα Premiere Crime, Premiere Start κλπ, Sky News και αλλα και την ποιοτητα στην εικονα τους, που ακόμη και εγω που εχω dreambox 500 που δεν φημιζεται για την εξαιρετικη ποιοτητα εικονας του βλέπω διαφορα τεράστια προς το καλύτερο! Γιατι και η NOVA λοιπον να μην βελτιώσει την εικονα της???Ζηταμε πολλα?
Digimax MX Series Combo, DM500s, DM7020si....Πιάτο 1m Tecatel, DiSeCq rotor Μoteck SG2100A (αθάνατο)....30W - 42E..

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Δεν αντιλέγω! Ναι να φτιάξουν την εικόνα και να γίνει η καλύτερη δυνατή! Αλλά με φωνές και υπερβολές δεν κατάφερε ποτέ κανείς τίποτα.

Προσωπικά δεν την βρίσκω τόσο τραγική την εικόνα ώστε να φτάσουμε στο σημείο να λέμε

Παράθεση
Είναι τρισχειρότερο ακόμα και του Star!
Έγραψα ένα λεπτό για να το δω στο pc και έφριξα!
Ένα απλό MPEG1 βιντεάκι παίζει πολύ καλύτερα! Μα σε τι φορμά εκπέμπει, 3gp???
και
Παράθεση
Η ψηφιακή επίγεια αναμετάδοση του καναλιού θα τροφοδοτείται από ΑΥΤΟ?????
, ή
Παράθεση
Δεν είναι φαίνεται καλή η UHF από Υμηττό που τους τροφοδοτεί!
 Τα θεωρώ υπερβολές αυτά που δεν βοηθάνε τη κατάσταση. Με όλη τη καλή διάθεση m_celliot, έτσι; Νο offence. Ίσως και να είναι κακή αλλά όχι και 3gp ή ...uhf!

• SatLeo Legend
Αφού Αντώνη μου είμαι υπερβολικός, μπορώ να ανεβάσω δύο βιντεάκια, ένα τυπικό mpeg1 στα 1150 kbps και το mpeg2 του MTVGR στη NOVA και ας συγκρίνουμε!
Και κάτι άλλο, το δελτίο τύπου της NOVA που είναι και επίσημη πηγή νομίζω έλεγε καθαρά ότι το κανάλι ξεκινάει επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου όπως και έγινε!
Μόνο που όπως κάθε πακέτο που σέβεται τους συνδρομητές του πριν βάλει οποιοδήποτε κανάλι, το κάνει πρώτα test σε ξεχωριστό κανάλι και μετά το βγάζει επίσημα! Το αν θα γίνει το ανάποδο - που πολύ αμφιβάλλω - μόνο στην Ελλάδα το κάνουν! Είχε το δελτίο τύπου εξάλλου καμιά αναφορά ότι το κανάλι ξεκινά επίσημα στη NOVA 6 Οκτωβρίου? Τι σχέση έχει το πρόγραμμα και η ποιότητα εικόνας? Χρόνο εξάλλου να κάνουν tests είχαν και με το παραπάνω!
Και ό, τι λέω το λέω μόνο και μόνο μπας και γίνει κάτι, το πόσο μας υπολογίζουν οι ιθύνοντες φάνηκε πολλές φορές!
Αυτά φιλικά πάντα Αντώνη, αλλά έχω τη τύχη να έχω απολαύσει και πολύ ποιοτικότερες και καθαρότερες λήψεις από τα UHF και να έχω στη διάθεσή μου πολλά FTA κανάλια του Hotbird (λεγε με NRJ12) και τα ματάκια μου ακόμα βλέπουν πολύ καλά για να ξέρουν τι κοιτάνε!
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι όλα είναι καλά!

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Παιδιά, αυτό το κανάλι μη το κλαίτε... Θα φτιάξει, έχει μέλλον.
’λλα να κλαίτε...
πχ ερτ !
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Παράθεση
Αφού Αντώνη μου είμαι υπερβολικός, μπορώ να ανεβάσω δύο βιντεάκια, ένα τυπικό mpeg1 στα 1150 kbps και το mpeg2 του MTVGR στη Nova και ας συγκρίνουμε!

Σίγουρα πάντως δεν είναι 3gp! Και έχοντας διαβάσει τις αναφορές φίλων Αθηναίων για την επίγεια λήψη του μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται και μέσω uhf!  :wink: Εκεί η ένστασή μου, στην υπερβολή.

Και εγώ έχει τύχει να δω ποιοτικές και καθαρές λήψεις από uhf μιας και όσο σπούδαζα στην Αθήνα από Υμηττό και Πάρνηθα έβλεπα, δεν περιορίζεται η εμπειρία μου στους τοπικούς δημοτικούς αναμεταδότες της Μύρινας, δόξα το Θεό.

Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το χάνεις με τον τρόπο που το εκφράζεις. Και εγώ είμαι απαιτητικός τηλεθεατής και ζητώ τη καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αλλά, όποια παρατήρηση έχω να κάνω θα την κάνω γράφοντας με ακρίβεια το πρόβλημα που εντόπισα (και όχι προσθέτοντας δικά μου πχ "εικόνα 3gp") και προτείνοντας μία λύση.

Για δες τι έγινε και στο τόπικ των επίγειων λήψεων του Star, όπου οι τεχνικοί του έφαγαν προκαταβολικά κράξιμο για ένα πρόβλημα στην αναμετάδοσή του στη Κρήτη, και τελικά σε λιγότερο από μία εβδομάδα το πρόβλημα διορθώθηκε και έσπευσε ο φίλος anastasio να θυμίσει την άποψη του satleo forum για τους τεχνικούς ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χαρακτηριστεί το φόρουμ εξαιτίας αυθόρμητων σχολίων μελών του, που όπως αποδεικνύεται κακώς είχαν τόσο σκληρή κριτική ματιά;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Αντώνη , κανεις δεν "ξεφώνισε" κανέναν.

Δεν ηταν τέτοιο το πρόβλημα που να χρήζει άμεσης επίλυσης, το κανάλι ηταν παρακλολουθήσιμο, απλά υπήρχε μια ενόχληση.Αυτή αντιμετωπίζεται αμεσότατα.
Απο την Αλλη, ο αντέννα το παράκανε.

η συγκριση της όποιας εκπεμπομενης ποιότητας εικόνας γίνεταιπαντα με πρότυπο αναφοράς κάποια κανάλια που εχουν κορυφαία εικόνα, ωραίο πρόγραμμα και ιδια κάλυψη με τα προς συγκριση.

Ο ΣΚΑΙ π.χ. εχει άψογη εικόνα στο 90% των κέντρων εκπομπής, δεν παιζει "χοντρομουρικα" και παραμορφωμένα σε όλες τις νεες (2004+) τηλεοράσεις, εχει απίστευτη  εικόνα στον δορυφόρο και μόλις 2.5 χρόνια ζωής.

ναι, αυτό το κανάλι ειναι μέτρο συγκριης.

οσο πιό πολυ απέχουν τα υπόοιπα απο αυτό, τοσο πιό πολύ γκρίνια θα υφίσταται.

Τι να κάνουμε, μας κακόμαθε ο ΣΚΑΙ. τωρα οι υπόλοιποι ή θα συμμορφωθουν και θα φτιαξουν την εικόνα τους, την φόρμα τους και το ψηφιακό κανάλι εκπομπής τους ή θα χαθουν στη λήθη μαζι με κανάλια οπως το 0-6, το juniors, το ITA, το κανάλι 29 και δε συμμαζευεται...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "Latinsoapsfever"
Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το χάνεις με τον τρόπο που το εκφράζεις. Και εγώ είμαι απαιτητικός τηλεθεατής και ζητώ τη καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Για δες τι έγινε και στο τόπικ των επίγειων λήψεων του Star, όπου οι τεχνικοί του έφαγαν προκαταβολικά κράξιμο για ένα πρόβλημα στην αναμετάδοσή του στη Κρήτη, και τελικά σε λιγότερο από μία εβδομάδα το πρόβλημα διορθώθηκε και έσπευσε ο φίλος anastasio να θυμίσει την άποψη του satleo forum για τους τεχνικούς ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χαρακτηριστεί το φόρουμ εξαιτίας αυθόρμητων σχολίων μελών του, που όπως αποδεικνύεται κακώς είχαν τόσο σκληρή κριτική ματιά;
Κοίτα Αντώνη μου, καταρχάς να πω ότι δεν είχα σκοπό να σε θίξω σε καμία περίπτωση, ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα και στο έχω δείξει άπειρες φορές!
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται, αυτό που διαφοροποιεί όμως τον έναν από τον άλλο δεν είναι μόνο ο τρόπος αλλά και το μέτρο!
Αν κάποιος με γνωρίσει προσωπικά θα δει ότι σε σχέση με όσους έχω γύρω μου πάντα μιλάω με το "σεις και με το σας"!
Θεωρώ όμως από εκεί και πέρα ότι όποια κριτική κάνω, όσο σκληρή κι αν είναι δεν είναι ποτέ άδικη! Και αν φτάνω σε σημείο να αδικήσω κάποιον, το κάνω μόνο και μόνο για να προκαλέσω αυτό που είναι και ο σκοπός μου....
ο αντίλογος
Αν είμαι σκληρός φίλε μου είναι γιατί δυστυχώς είμαι ακόμα ουτοπιστής! Ακόμα ονειρεύομαι ότι θα ανοίξω μια μέρα την τηλεόρασή μου και δεν θα νιώθω πολίτης β και γ κατηγορίας!
Και κάτι άλλο!
Ο καθένας που κάνει μία δουλειά, δέχεται καθημερινά κριτική!
Ο Γιάννης είναι τεχνικός, ο τάδε είναι γιατρός, εγώ είμαι μακιγιέρ!
Σε κάθε περίπτωση όταν η δουλειά σου ειδικά είναι τέτοια που έχει αποδέκτες τρίτους δεν μπορείς να αποφύγεις να ακούσεις το μακρύ και το κοντό του καθενός!
Για το λόγο αυτό μαθαίνεις ένα πράγμα:
Το να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν σωστότερα!
Και αυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να την υπερασπιστείς και να απαντήσεις και να δώσεις λόγο για αυτήν!
Αν εγώ σε μία φωτογράφηση δεν κάνω τη δουλειά μου καλά ή βάψω μία πελάτισσα και δεν κατορθώσω να της περάσω αυτό που κάνω γιατί δεν θα μπορώ να της εξηγήσω το είναι αυτό που κάνω, την επόμενη φορά δεν θα δουλέψω!
Έτσι λοιπόν έμαθα να δουλεύω με κάποια στάνταρ και να τα κρατάω ψηλά και να μην πέφτω κάτω από αυτά, αν και μου είναι πολύ εύκολο να πέσω!
Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο με ενοχλεί και με πονάει να βλέπω ανθρώπους που ενώ θεωρώ ότι γνωρίζουν τη δουλειά τους εντούτοις το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει σύμφωνα με αυτό που θα μπορούσαν να βγάλουν!
Εκεί επειδή είμαι αποδέκτης του αποτελέσματος θα ασκήσω κριτική και μάλιστα ανελέητη!
Βλέπεις, από αυτό περιμένω κάτι: να προκαλέσω το κοινό αίσθημα αυτού που αν είναι επαγγελματίας θα μπορέσει να με αντικρούσει!
Θεωρώ λοιπόν ότι οι τεχνικοί των καναλιών είναι επαγγελματίες και ακριβώς επειδή είναι επαγγελματίες θα μπορέσουν να απαντήσουν και στη στην αδικία και στην υπερβολή!
Έχω πει πολλές φορές εξάλλου: "Εδώ είμαστε, σας δίνουμε βήμα και λόγο, απαντήστε μας!!!"
Και να είστε σίγουροι ότι όσο θα με αγνοούν, τόσο πιο σκληρός θα γίνομαι! Σκληρός όμως, όχι άδικος! Αυτό δεν το δέχομαι! Ας μου απαντήσει κανείς και ας μου αποδείξει χειροπιαστά ότι τον αδικώ και ξέρω πολύ καλά πώς να επανορθώσω!

Παράθεση
Αλλά, όποια παρατήρηση έχω να κάνω θα την κάνω γράφοντας με ακρίβεια το πρόβλημα που εντόπισα (και όχι προσθέτοντας δικά μου πχ "εικόνα 3gp") και προτείνοντας μία λύση.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι πέφτεις σε μία μικρή πλάνη! Αν διάβασεις πιο προσεκτικά το τι λέω θα καταλάβεις πού πάει η σύγκριση και πιο είναι μέτρο της! Προφανώς δεν θα κατάλαβες την παρομοίωση με το 3gp, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για κυριολεξία, αλλά και κυριολεκτικά να το πάρουμε, μπορώ να σου συμπιέσω βιντεάκι 3gp με καλύτερη ποιότητα από το κάκιστο mpeg2 του MTVGR αυτή τη στιγμή! Σου είπα αν θες τα ανεβάζω προς σύγκριση!
Αυτά για απόψε!
Να ζητήσω συγνώμη για αυτή τη μεγάλη παρένθεση, και να παρακαλέσω να γυρίσουμε στο θέμα μας!
Φιλικά
Ηλίας! :)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Πάντος είναι απαράδεκτο ότι κανάλια τύπου Σταρ και MTV που έχουν λεφτά χρησιμοποιούν αναλογικά λινκς και βλέπω εδώ στα μέρη μου τοπικά κανάλια πχ ART TV , Αχελόος να στέλνουν ψηφιακά λινκς.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Aπό σήμερα 1 Οκτωβρίου η ΝΟVA πρόσθεσε το BOOMERANG στην συχνότητα 11938 Η (Symbol Rate 27500, FEC 3/4), θέση 503.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Καλή κίνηση αλλά μισή !
Το κανάλι είναι στην αγγλική γλώσσα και δεν νομίζω να γνωρίζουν αγγλικά  τα παιδιά της ηλικίας στην οποία απευθύνετε ! :roll:
Τουλάχιστον το cartoon network έχει υπότιτλους στα Ελληνικά και το jetix είναι πλήρως μεταγλωτισμένο.
Καλή μεταγλώτιση λοιπόν και στο boomerang

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Θετική κίνηση (για να είμαστε δίκαιοι). :)
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Μόλις το φέρανε! Θα βάλουν και υπότιτλους. :lol:

Και το Cartoon Network στην αρχή δεν είχε υπότιτλους.

Αποσυνδεδεμένος GAZZA

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
και πολυ το καθυστερησαν

• Έμπειρο Μέλος
Tο αγαπημένο μου καναλι!Τρελαινομαι να βλεπω Tom & Jerry, θυμαμαι τις παλιές καλές εποχές...Παντως ειχα την εντυπωση οτι με το ανοιγμα της νοβα ειχαν βαλει και τοτε το boomerang γιατι και τοτε σκεφτομουν να βαλω δορυφορικη αν και ημουν ακομη μικρος. Το ειχα διαβάσει σε διαφημιστικο φυλλάδιο της, διαψευστε με αν κανω λαθος...Εκτος αν διαφημιζε τα υπολοιπα καναλια του δορυφορου οπως συνήθως κανει με τα ελευθερα του hotbird...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Το bomerang βάζει πολυ ωραία παιδικά ότι έχει να κανει σχέση με hanna barbera, warner brothers και κάποια καινούρια.Επείσης στην νόβα θα ξεκινήσουν και άλλα κανάλια.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Έμπειρο Μέλος
Ναι οντως φοβερα!!!Αααα ναι???Ξερεις κατι πιο συγκεκριμενο???Γιατι λογικο ειναι αυτο μιας και ζητησε αδεια αυξησης του τηλεοπτικου της χρονου...

Αποσυνδεδεμένος aggelos2006

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αθηνα
Παράθεση από: "andreas88"
Tο αγαπημένο μου καναλι!Τρελαινομαι να βλεπω Tom & Jerry, θυμαμαι τις παλιές καλές εποχές..
 συμφωνω και επαυξανω απο  τα αγαπημενα παιδικα ακομα και σημερα και ας ειναι ειναι με αγγλικο  ηχο   :D
TM-6900 HD COMBO --->   1,40    περα -δωθε

Αποσυνδεδεμένος NetM

• Νέο Μέλος
  • *
Ρε παιδια τωρα το ειδα οτι στην NOVA παιζει ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MTV !!!!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Επιτέλους!
Πραγματικά το συγκεκριμένο κανάλι σε ξανακάνει παιδί! Δείχνει τα καλύτερα!! Έψαξα το πρόγραμμά του και δείχνει από Flintstones & Jetsons μέχρι Looney Tunes και από TINY toons (τα αγαπημένα μου, και σπάνια) μέχρι Tom Cat!!!! Όλα τα λεφτά!

Να πω την αλήθεια θα το προτιμούσα και με υπότιτλους και με μεταγλώττιση (και να διαλέγεις εσύ πως θα τα δεις). Οσο έχω προσπαθήσει να δω μεταγλωττισμένο Bugs Bunny στο Star, δεν τα κατάφερα. Πως να το κάνουμε μεγάλωσα ακούγοντάς τον να μιλάει αγγλικά (και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να διαβάσω τους διαλόγους)! Αντίθετα, τους Flintstones τους συνήθισα μεταγλωττισμένους και μου κακοφαίνονται! Όπως συνηθίσει κανείς..

Πάντως στα "τεχνικά" του καναλιού τώρα. Το έψαχνα όλη τη μέρα και δεν το έβρισκα πουθενά. Ο λόγος; Είναι το πρώην ΕΡΤ Olympics 4 το οποίο μετονομάστηκε σε ol4 και είχε κρυφτεί στο μενού των ραδιοφωνικών καναλιών. Έπρεπε να το σβήσω και να το ξανακατεβάσω.
Τόσο εύκολο είναι να αλλάζει η nova ένα τηλεοπτικό κανάλι σε ραδιοφωνικό και τούμπαλιν; Δεν πιάνουν τα ραδιόφωνα λιγότερο χώρο από τα τηλεοπτικά κανάλια στον δορυφόρο εξαιτίας της έλλειψης εικόνας; Δεν είναι συγκεκριμένη η χωρητικότητα μιας συχνότητας;

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Το BOOMERANG είναι το αδερφάκι του Cartoon Network  (Time Warner) με την διαφορά ότι παίζει κλασσικά cartoons.

Και είναι 24ώρο στη ΝΟVA.

Παράθεση από: "andreas88"
Παντως ειχα την εντυπωση οτι με το ανοιγμα της νοβα ειχαν βαλει και τοτε το boomerang γιατι και τοτε σκεφτομουν να βαλω δορυφορικη αν και ημουν ακομη μικρος. Το ειχα διαβάσει σε διαφημιστικο φυλλάδιο της, διαψευστε με αν κανω λαθος

Το είχε ο ALPHA Digital εκεί μάλλον το είδες.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/01/2025 (00:32)
* Απ: Screenshots τοπικών καναλιών  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 28/01/2025 (22:14)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/01/2025 (22:11)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/01/2025 (21:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (19:51)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/01/2025 (19:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (14:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (14:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (13:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (12:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (12:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/01/2025 (12:02)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/01/2025 (10:52)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 28/01/2025 (09:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 28/01/2025 (00:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/01/2025 (23:46)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 27/01/2025 (23:33)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 27/01/2025 (23:29)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/01/2025 (23:23)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 27/01/2025 (22:01)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 27/01/2025 (21:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 27/01/2025 (21:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/01/2025 (20:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/01/2025 (20:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 27/01/2025 (20:11)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 27/01/2025 (19:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 27/01/2025 (18:57)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 27/01/2025 (18:44)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 27/01/2025 (18:29)