Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova
  • Τρι 3 Δεκ 2024, 12:08
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova  (Αναγνώστηκε 240765 φορές)

0 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Ρόδος: Έκλεβαν σήμα της Nova και το πουλούσαν στο ίντερνετ!

Επικεφαλής της απάτης ένας 35χρονος που είχε βρει τη συνταγή για να θησαυρίζει - Διαβάστε τι έκανε αλλά και πόσα υποστηρίζει η Nova ότι έχασε...
Η απάτη ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της Nova στην αστυνομία. Μετά από έρευνες του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος συνελήφθη ένας 35χρονος, που ομολόγησε ότι μαζί ''με την ομάδα του'' έκλεβε σήμα της Nova
και το πουλούσε στο ίντερνετ, έναντι χρηματικής αμοιβής, που φυσικά ήταν χαμηλότερη από τη μηνιαία συνδρομή της Nova.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως διακομιστές (server) αποκωδικοποιητές (Dreambox/Tecview) του τηλεοπτικού δορυφορικού σήματος της εταιρείας, «φορτωμένους» με ειδικό παράνομο λογισμικό, διένειμαν παράνομα, μέσω διαδικτύου, τα κλ**** αποκρυπτογράφησης της εταιρείας.

Κατά τη διενέργεια των  ερευνών  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·       Δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.
·       Δύο δικτυακοί δορυφορικοί αποκωδικοποιητές.
·       Μία συσκευή σύνδεσης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
·       Ένας φορητός Η/Υ από την επιτόπια έρευνα του οποίου διαπιστώθηκε ότι περιείχε αρχεία για τον παράνομο προγραμματισμό και ένας δορυφορικός δέκτης .

Η Νova υποστηρίζει ότι η οικονομική ζημια αγγίζει τα 189.600€. Ο 35χρονος οδηγήθηκε  κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

newsit.gr

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Νεκταριε προσφτα αλλαξα και εγω την καρτα μου.
μου δωσανε καινουρια και παιζει καλα στον edision

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Μια καταγγελία από το tromaktiko:

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Προσοχή στους συνδρομητές νοβα.
Ειμαι συνδρομητης νοβα και πήρα τη νεα κάρτα για την αναβάθμιση που μου έστειλαν με μήνυμα στο κινητό ... Πήρα τη κάρτα και την ενεργοποιήσα τηλεφωνικώς. Και με τη θαυματουργή αυτη αλλαγή όλες οι εγγραφές μου στο pvr είναι μη επιλέξιμες και μη αναπαραγώγιμες. Προσοχή μαγκες η nova μας π...... ακόμη μια φορά. Προσχοχή η ακύρωση της παλίας σας κάρτας γίνεται από την ώρα που πάιρνετε τη νεα απο το καταστημα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Aυτη η συχνοτητα εγινε DVB S2 και εκπεμπει και το novacinema 1 ελευθερο αλλα με αθλια αναλυση 352χ288
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος ermis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
Εχω παλιά κάρτα (του 2008), δεκτη panasat 720 και δέκτες του εμπορίου. Ετσι όταν ήθελα να δώ nova σε άλλο σημείο του σπιτιού εβγαζα τη καρτούλα και τη πήγαινα στον άλλο δέκτη (ή σε κανένα φίλο).
Πηρα λοιπόν τη NOVA να ρωτίσω για επαν-ενεργοποίηση της συνδρομής μου ή με κάποια προσφορά να πάρω HD δέκτη. Μου είπανε οτι ενεργοποίηση πλέον δε γίνεται στη παλιά μου κάρτα και πρέπει να πάρω "παντρεμένη"! Ετσι οι δέκτες που έχω οι άλλοι πάνε για.... πέταμα! Υπάρχει τρόπος να παίξει σε άλλο δέκτη?
Αυτή η τακτική δεν είναι άδικη για τόσους δέκτες που υπάρχουν στην αγορά?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Μωρε αδικη ειναι γενικα σε περιοριζει στα σαρδελοκουτά της αλλα τι την νοιαζει την νοβα οταν ανεβαζει συνδρομητες?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Το πάντρεμα δεν το γλυτώνεις...
Mιας και θες HD ,τσεκαρε την καινούργια προσφορά Nova in a box.
Ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξεις μπορεί να σου βγεί σχεδόν τσάμπα ολόκληρος ο εξοπλισμός

Αποσυνδεδεμένος ermis

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ο PVR αξίζει? Οτι γράφεις μπορεί να μεταφερθεί με κάποιο τρόπο σε pc σε DVD κλπ?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Οχι απλα μενουν εκει
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος dj_michel

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2008
Παράθεση από: "ermis"
Εχω παλιά κάρτα (του 2008), δεκτη panasat 720 και δέκτες του εμπορίου. Ετσι όταν ήθελα να δώ Nova σε άλλο σημείο του σπιτιού εβγαζα τη καρτούλα και τη πήγαινα στον άλλο δέκτη (ή σε κανένα φίλο).
Πηρα λοιπόν τη Nova να ρωτίσω για επαν-ενεργοποίηση της συνδρομής μου ή με κάποια προσφορά να πάρω HD δέκτη. Μου είπανε οτι ενεργοποίηση πλέον δε γίνεται στη παλιά μου κάρτα και πρέπει να πάρω "παντρεμένη"! Ετσι οι δέκτες που έχω οι άλλοι πάνε για.... πέταμα! Υπάρχει τρόπος να παίξει σε άλλο δέκτη?
Αυτή η τακτική δεν είναι άδικη για τόσους δέκτες που υπάρχουν στην αγορά?

Φίλε μου, ενεργοποίησε κανονικά την παλιά σου κάρτα και συνδρομή και μην πας για HD πακέτο διότι μονο σε αυτο χρειάζεται συμβολαιο εκ νεου αρα και πάντρεμα κάρτας δέκτη. Εφόσον είχες παλια κάρτα θα σου την αντικαταστήσουνε με Kappa version και 8α βλεπεις κανονικά, και 8α μπορεις να την μειράσεις μέχρι 4 δέκτες αν δεν κανω λαθος.
HUMAX 5400,  1,20 DISH, DIABLO CAM LIGHT

Αποσυνδεδεμένος dj_michel

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2008
Να ρωτήσω κατι αλλο, σημερα παρατηρώ οτι δεν μου ανιγει το Dorcel TV, μηπος αλλαξε συχνοτητα?

ευχαριστώ
HUMAX 5400,  1,20 DISH, DIABLO CAM LIGHT

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Πρεπει να εχει φυγει απο την 11411 αλλα δεν ξερω την καινουρια νομιζω 12558Η ειναι
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος ermis

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δε μου την αντικαθιστούν με άλλου τύπου παρα μόνο με παντρεμένη! Και ok θέλω να επανασυνδεθώ, θα μπορούσανε (εφόσων δε φταίω εγώ) να μου δωσουν δέκτη και κάρτα free ή με συμβολικό κόστος και όχι να μου ζητάνε 12μηνο συμβόλαιο για να τον πάρω 45ευρώ (και καλά προνομιακή τιμη?!) Τσάμπα έπρεπε να τον δίνουν...όταν μάλιστα το nova in a box υπάρχει σε διάφορες προσφορές !

Αποσυνδεδεμένος satrrstm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Δ. Θράκη
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Πρεπει να εχει φυγει απο την 11411 αλλα δεν ξερω την καινουρια νομιζω 12558Η ειναι
Στην 12538 είναι.
Octagon SF8008,Amiko 8155HD,Humax 5400 ο αθάνατος,MABO Offset 1.80,κ.ά.

Αποσυνδεδεμένος geonet

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Έχω απάντρευτη κάρτα  KAPPA με C c @m. 2.1.2
Μερικές φορές (όπως σήμερα) τρώει μικρά κολλήματα.
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
κολπακια της νοβα ειναι μαλλον
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος geonet

• Νέο Μέλος
  • *
Δεν την παντρεύω που να σκάσουν! Αν θέλουν ας με κόψουν!
2 πατατασατ μου κάηκαν στο χέρι. Δεν πληρώνω άλλο.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Δεν ειναι θεμα παντριας αυτο που γινεται απλα μαλλον γινονται γρηγορα οι εναλλαγες κλ****ων και τρωει σκαλωματα ο εμουλατορας
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Aπο τις συχνες αλλαγες θα τους χαλασουν τα συστηματα. Γινεται? Αμην κ ποτε για να δουμε κι εμεις λιγο τσαμπα!  :lol:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος geonet

• Νέο Μέλος
  • *
το πιο πιθανό από τις πολλές γρήγορες εναλλαγές είναι να μπλοκάρουν και τα πατατασατ.
ένας φίλός με το nova hd (παντρεμένο) τρώει συχνά κολλήματα (σε κατι σεντρες αγώνων κλπ) και τους βρίζει.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Eγω θα την εκοβα...  :evil:

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος ioanmich

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Από το nova magazine Μαϊου:

«Έρχεται στη nova τον Ιούνιο!
novacinema 4
Ένα νέο κινηματογραφικό κανάλι, γι' αυτούς που αγαπάνε τη ζωή!»

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Ευπροσδεκτο....αλλα το θεμα ειναι να βαζει ταινιες επι 24ωρου βασης.

Δεν μπορουν να τα κανουν θεματικα?
ΝOVACINEMA 1 Ολες οι νεες ταινιες (πρεμιερες) και ταινιες επιστημονικης φαντασιας,κωμωδιες,κοινωνικες και δραματικες
NOVACINEMA 2 Ταινιες σε β' προβολη,ευρωπαικος κινηματογραφος και ταινιες δρασης,θριλερ,αστυνομικες/μυστηριου
NOVACINEMA 3 Ταινιες απο τον ελληνικο και τον παγκοσμιο κινηματογραφο,τηλεταινιες
NOVACINEMA 4 Ταινιες παλιες και εκπομπες κινηματογραφου

και το NOVACINEMA HD με δικο του προγραμμα

8-)

Αποσυνδεδεμένος Core2Extreme

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Elladistan
Όλα εν καιρώ.
Η απολύτως φιλοσοφημένη σοφιστικέ ομάδα προγράμματος του καλύτερου συνδρομητικού δορυφορικού πακέτου στον πλανήτη Nova Team έχει ετοιμάσει έπειτα από μια μεγάλη μελέτη το πλάνο της.
Περί το 2017 θα έχουμε τα NovaCinema Premier, NovaCinema Drama, NovaCinema Action, NovaCineSyFy & NovaCineBuster :D

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Ξεχασες και το super-HD-4D NOVACINEMA X-PERIENCE! To μονο με δυνατοτητα συμμετοχης του συνδρομητη στο καρε...! Φαντασου τον ευατο σου να τρεχει στις ζουγκλες με τον Indiana Jones,να τρωει μπουνιδια με τον Σιλβεστερ Σταλονε στο Rocky 6,να τρεχει με ιλιγγιωδη ταχυτητα στο FAST & FURIOUS 5 και να ειναι real μαρτυρας εγκληματων στο CSI:Athens  :lol:

Kι ολα αυτα με το πατημα ενος πληκτρου!
***ανα τεχνολογια...!!!!!!!!!!!!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος parapente

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "ioanmich"
Από το Nova magazine Μαϊου:

«Έρχεται στη Nova τον Ιούνιο!
novacinema 4
Ένα νέο κινηματογραφικό κανάλι, γι' αυτούς που αγαπάνε τη ζωή!»

Μάλλον το novacimena summer που βγάνει πάντα Ιούνιο με Σεπτέμβριο, το κάνουν φέτος novacinema 4

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Δεν εχεις κ αδικο...4 μηνες λειτουργιας του...εξ'ου κ το ονομα!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος music_1896

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
  • Τόπος: Ροδος
Πωπω αγαπη που εχεις στη NOVA.Μελι σταζει το στομα σου !! :D  :D
Τροχιακές Θέσεις: 1.9Ε , 9E , 13E , 19E , 39E
Δέκτες : Edision OS MIO+ , Octagon SF8008 , Edision PRIMO IP S2 , Edision Picollo S2+T2/C , KAONMEDIA NS1110

Αποσυνδεδεμένος geonet

• Νέο Μέλος
  • *
Καλησπέρα,
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στην πολυκατοικία έχουμε κεντρική εγκατάσταση κεραίας δορυφορικής. Έχω ένα dreambox 500 και ενώ πιάνω novacinema1, novacinema3 το novacinema2 είναι μαύρο. δεν φέρνει σήμα. Το ίδιο κάνει και για κάποια άλλα κανάλια της NOVA. π.χ. βλέπω national wild αλλά όχι το απλό. βλέπω FOX και novasports αλλά όχι MTV και ΜΑD Greekz.
Καμιά ιδέα? Το πιατο το κοιταξα και δεν φαίνεται να κουνήθηκε. Το μάτι είναι Lnb me 4 εξόδους.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Δεν εχεις σημα στην 10930Η γιαυτο δεν πιανεις αυτα τα καναλια για αρχη θα ελεγα να ψαχτεις με το πιατο και το lnb
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (10:34)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (09:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (23:39)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (23:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (21:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (19:22)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (19:09)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:56)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:41)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/12/2024 (18:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (15:30)
* Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (15:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/12/2024 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (12:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (10:47)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (08:55)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (07:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (01:44)