Ποια ελληνικά FTA του HellasSat παρακολουθείτε πιο συχνά;
  • Τετ 5 Φεβ 2025, 20:06
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ποια ελληνικά FTA του HellasSat παρακολουθείτε πιο συχνά;  (Αναγνώστηκε 23897 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Anonymous

• Επισκέπτης
Ψηφίστε το κανάλι που βλέπετε πιο συχνά...

Αποσυνδεδεμένος geokon07

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Παρ 12 Μαΐ 2006, 10:30 »
Εριξα την "ψηφο" μου στην ΕΡΤsat αν και παρακολουθω οχι μονο την ΕΡΤ αλλα αρκετα θα ελεγα και το Rik (οταν εχει καμια σειρα απο το alpha) ως 3ο θα ελεγα το Skai και 4o το Magic... 5o το My channel(πολυ λιγο).. Οσο για τα αλλα τα εχω μονο στη μνημη(που και που τα βαζω για να δω αν παιζουν)......
(Αν μπορεις βαλε και στη λιστα και το my channel)

Αποσυνδεδεμένος alextsik

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2005

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Παρ 12 Μαΐ 2006, 13:11 »
Εγώ ψήφισα ΣΚΑΙ για λόγους ποιότητας προγράμματος. Διαφέρει μακράν από τα άλλα. (Ο ήχος μόνο μείον)
θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο και για τα ραδιόφωνα. Πιστεύω έχει αρκετά αξιόλογα ο HELLASAT

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Παρ 12 Μαΐ 2006, 15:47 »
Από τη σελίδα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  από ότι έχω καταλάβει λαμβάνονται στην Ελλάδα μόνο οι δέσμες F1 και F2. Δηλαδή δε φτάνει που έχει λίγα προγράμματα ο δορυφόρος, δεν μπορούμε να τα δούμε και όλα !

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Σαβ 13 Μαΐ 2006, 12:57 »
Παράθεση από: "manosat"
Εγώ ψήφισα ΣΚΑΙ για λόγους ποιότητας προγράμματος. Διαφέρει μακράν από τα άλλα. (Ο ήχος μόνο μείον)
θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο και για τα ραδιόφωνα. Πιστεύω έχει αρκετά αξιόλογα ο HELLASAT
Μα αμα μενεις ελλαδα τρα περισοτερα τα πιαμνεισ ετσι κι αλλιος στα fm.Για τους ελληνεςε του εξωτερικου ειναι καλο αυτο.Ασε που τωρα με το ιντερνετ μπορεις να ακους οτι θες απο ολο τον κοσμο.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Σαβ 27 Μαΐ 2006, 08:06 »
Μόνο στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αναμεταδίδονται εν μέρει κάποιοι μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Τις υπόλοιπες ώρες υπάρχει τοπικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να χάνεις κάποιες εκπομπές που ίσως σε ενδιέφεραν να ακούσεις. Με το ιντερνετ πάλι δεν είμαι σίγουρος οτι η ποιότητα του ήχου είναι η καλύτερη (για adsl δεν έχω γνώμη. Όποιος έχει ας αναφέρει πως ακούγονται). Ασε που υπάρχει και η καθυστέρηση στον  ήχο!
Επιπλέον χρειάζεσαι και συνδρομή στο ίντερνετ.
Ενώ με ένα απλό δορυφορικό σύστημα μπορείς να ακούς με τέλειο στερεοφωνικό ήχο σταθμούς από Αθήνα - Θεσσαλονίκη κυρίως με μόνο έξοδο μερικά watt ηλεκτρικού ρεύματος!

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Σαβ 27 Μαΐ 2006, 12:15 »
Mάνο δεν είναι όλα τα ραδιόφωνα σε δορυφόρο.
Απο αυτά που είναι, ορισμένα βρίσκονται κωδικοποιημένα στην ακατονόμαστη και ορισμένα άλλα στον Ελληνικό δορυφόρο.
Εξαίρεση αποτελέι ο Sport Fm που πάιζει ελεύθερος στον Hellassat και με συνδρομή στην ακατονόμαστη.
Απο το internet μπορείς να ακούσεις σταθμό αλλά όχι σε τόσο πολύ καλή ποιότητα.
Αν έχεις DSL τότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν έχεις Dial up, τότε ναι. αυτό είναι πρόβλημα. (Λόγω χρονοχρέωσης)

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Σαβ 27 Μαΐ 2006, 19:50 »
Ο Hellas Sat παρακολουθειται συχνα τωρα τελευταια κι αυτο λογω ΣΚΑΙ.  8)  Aντε και το ΚΑΝΑΛΙ 10 για να δει ο μπαμπας χρηματιστηριο. Το ΡΙΚ δεν με ενδιαφερει πλεον γιατι αν θελω βλεπω ΑLPHA!!!  :?

Οσο για τα ραδιοφωνα θελω να επισημανω πως στα μεγαλα αστικα κεντρα γινεται αναμεταδοση των περισσοτερων Αθηναικων ρ/σ με μεγαλη ακροαματικοτητα κι αυτο με περιορισμους οπως:
α) Ελαχιστη αναμεταδοση που περιοριζεται σε πραιμ ταιμ ωρες και νυχτερινες ωρες
β) Παρεμβολες τοπικων διαφημιστικων μυνηματων
γ) Αναμεταδοση του δελτιου ειδησεων κ.α.

Ηδη στην περιοχη μου αναμεταδιδονται αρκετοι ραδιοφωνικοι σταθμοι των Αθηνων με συνεργασιες τοπικων σταθμων απο Καβαλα και Ξανθη.
Ο Radio Dee Jay του Τσαουσοπουλου αναμεταδιδεται απο την Ξανθη στους 90.6 και εχει καθημερινο βομβαρδισμο απο τοπικα διαφημιστικα σποτ καθε μιση ωρα. Δυσκολα ακουγεται.
Ο Paradise Radio 90.3 κι αυτος απο την Ξανθη αναμεταδιδει τον ΝΙTRO RADIO 102.5 του Κωστοπουλου σε μεγαλο χρονικο διαστημα (κυριως πρωινες και βραδινες ωρες).
Ο ΣΚΑΙ 100.3 αναμεταδιδεται απο τον ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ 88.6 της Καβαλας τις νυχτερινες ωρες ενω τα δελτια ειδησεων στο συνολο της ημερας.
Ο ALPHA RADIO 98.9 των Αθηνων αναμεταδιδεται απο τον FOCUS 88.3 της Καβαλας οσο και ο ΣΚΑΙ 100.3 (οι σταθμοι που τους αναμεταδιδουν ειναι ομιλος στην Καβαλα).
Το αξιολογο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94.5 αναμεταδιδει το προγραμμα του στην περιοχη της Αν. Μακεδονιας και Θρακης στους 103.2 (Ραδιο Μακεδονια-Καβαλας),στους 107.8 (ΚΙΝG FM-Ξανθης) και 94.2 (PLAY FM-Αλεξανδρουπολης)!  8)
Το ΡΑΔΙΟ ΔΕΛΤΑ 98.6 της Καβαλας αναμεταδιδει τον SUPERSPORT 94.6 των Αθηνων.
Ο JERONIMO GROOVY 106 της Καβαλας αναμετεδιδε καποτε τον ομονυμο των Αθηνων...αλλα εφοσον εκλεισε ο σταθμος των Αθηνων,εχει κρατησει το ονομα και μεταδιδει το δικο του προγραμμα.
Ακομα αναμεταδιδονται αρκετοι ραδιοφωνικοι σταθμοι Αθηνων και Θεσσαλονικης.

[Οπως βλεπετε γνωριζω αρκετα οσων αφορα τα ραδιοφωνικα γινεσθαι στην περιοχη μου...]
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Κυρ 28 Μαΐ 2006, 00:09 »
Παράθεση από: "Harris"
Mάνο δεν είναι όλα τα ραδιόφωνα σε δορυφόρο.
Απο αυτά που είναι, ορισμένα βρίσκονται κωδικοποιημένα στην ακατονόμαστη και ορισμένα άλλα στον Ελληνικό δορυφόρο.
Εξαίρεση αποτελέι ο Sport Fm που πάιζει ελεύθερος στον Hellassat και με συνδρομή στην ακατονόμαστη.
Απο το internet μπορείς να ακούσεις σταθμό αλλά όχι σε τόσο πολύ καλή ποιότητα.
Αν έχεις DSL τότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν έχεις Dial up, τότε ναι. αυτό είναι πρόβλημα. (Λόγω χρονοχρέωσης)

Φίλε Χάρη τα Ελληνόφωνα ραδιόφωνα στον HELLASAT είναι περίπου 30 ενώ στο Hotbird κλειδωμένα στη NOVA είναι 11 μαζί με τα 4 κρατικά. Αξίζουν μόνο ο ΣΚΑΙ, ο ΜΕΛΩΔΙΑ και το LOVE από αυτά.
Πιστεύω υπερτερεί ο δικός μας δορυφόρο στον τομέα αυτό. Μπορεί να μην έιναι όλα τα ραδιόφωνα σε δορυφόρο αλλά είναι τα πιο σοβαρά και μεγάλα ραδιόφωνα της χώρας (μόνο αυτά θα άντεχαν το κόστος της δορυφορικής μετάδοσης) τα οποία έχουν αξιόλογο πρόγραμμα.
Για το ιντερνετ συμφωνώ ότι δε συμφέρει να ακούς σταθμούς με dial-up !

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Κυρ 28 Μαΐ 2006, 11:14 »
Φίλε μου Μάνο δεν διαφωνεί κανένας ότι ο Ελληνικός Δορυφόρος υπερτερεί σε ραδιόφωνα.
Σαφώς και υπάρχουν ραδιόφωνα αξιόλογα αλλα και ραδιόφωνα αδιάφορα.
Υπάρχουν και φίλοι μας που δεν εχουν 2ο κάτοπτρο για τον Hellas Sat.
Εγώ ας πούμε έχω. Την ακατονόμαστη όμως την έχω κομμένη για λόγους που έχω αναφέρει και στο παρελθόν.
Τον ΣΚΑΪ, το Radio Gold που είναι κωδικοποιήμένα δεν τα ακούω απο δορυφόρο. Τα ακούω απο το internet. (Έχω DSL και δεν σκέφτομαι τι χρέωση θα έχω. Θα ήθελα να σου πώ ότι και στο internet υπάρχουν αξιολογότατα ραδιόφωνα όπως για παράδειγμα το Μango (που ακούω αρκετές ώρες) και δεν βρίσκεται σε δορυφόρο ή σε FM.

Πάντα φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Κυρ 28 Μαΐ 2006, 15:19 »
Πάντως, παιδιά, σε γενικές γραμμές είναι πολύ φτωχός ο δορυφόρος μας σε τηλεοπτικά κανάλια. Κρίμα...
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Τρι 30 Μαΐ 2006, 22:57 »
Παράθεση από: "Harris"
Φίλε μου Μάνο δεν διαφωνεί κανένας ότι ο Ελληνικός Δορυφόρος υπερτερεί σε ραδιόφωνα.
Σαφώς και υπάρχουν ραδιόφωνα αξιόλογα αλλα και ραδιόφωνα αδιάφορα.
Υπάρχουν και φίλοι μας που δεν εχουν 2ο κάτοπτρο για τον Hellas Sat.
Εγώ ας πούμε έχω. Την ακατονόμαστη όμως την έχω κομμένη για λόγους που έχω αναφέρει και στο παρελθόν.
Τον ΣΚΑΪ, το Radio Gold που είναι κωδικοποιήμένα δεν τα ακούω απο δορυφόρο. Τα ακούω απο το internet. (Έχω DSL και δεν σκέφτομαι τι χρέωση θα έχω. Θα ήθελα να σου πώ ότι και στο internet υπάρχουν αξιολογότατα ραδιόφωνα όπως για παράδειγμα το Μango (που ακούω αρκετές ώρες) και δεν βρίσκεται σε δορυφόρο ή σε FM.

Πάντα φιλικά.

Για να ακούς άνετα όλα αυτά τα ραδιόφωνα μέσω ιντερνετ χρειάζεσαι συνδρομη dsl. Εγώ ενδιαφέρομαι για καθαρά free καταστάσεις. Συνδέω τον αποκωδικοποιητή μου στο στερεοφωνικό και ακούω με άριστο ήχο αυτά που μεταδίδονται δορυφορικά.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Τρι 30 Μαΐ 2006, 22:59 »
Παράθεση από: "Serafeim Karakostas"
Πάντως, παιδιά, σε γενικές γραμμές είναι πολύ φτωχός ο δορυφόρος μας σε τηλεοπτικά κανάλια. Κρίμα...
Περισσότερο κρίμα θα λέμε όταν κάνουμε σύγκριση με το δορυφόρο των γειτόνων μας...

Αποσυνδεδεμένος beonex

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Germany
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Τετ 31 Μαΐ 2006, 13:32 »
Εγω στον ελληνικο δορυφορο βλεπω μονο Ρικ και Σκαι

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Τετ 19 Ιουλ 2006, 00:23 »
Εκπομπές από το πρόγραμμα του alpha μέσω ρικ είναι μια καλή ελεύθερη επιλογή για τους Έλληνες του εξωτερικού!

Αποσυνδεδεμένος antwnopoulos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2005
  • Τόπος: Λάρισα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Σαβ 6 Ιαν 2007, 16:04 »
μονο Σκαι.

Αποσυνδεδεμένος kastorianos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Ελλαδα-Μακεδονια-Καστορια
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Σαβ 6 Ιαν 2007, 17:36 »
Ψηφισα ΣΚΑΙ και βλεπω οτι ολοι σχεδον οι φιλοι εδω συμφωνουν :D
Αγάπα τόν εχθρό σου. Αυτό  θα τόν τρελλάνει.

Αποσυνδεδεμένος xaros

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Σαβ 6 Ιαν 2007, 23:27 »
Ψηφισα ERTSAT γιατι δεν πιανω HellasSat  :D  sorry παιδια και Skai θα εβλεπα αλλιως...

Αποσυνδεδεμένος beonex

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Germany
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Τετ 23 Μαΐ 2007, 17:27 »
Εγω θα παρακολουθω απο εδω και μπρος μονο Σκαι και Alter

Αποσυνδεδεμένος ermina491963

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: arta
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Κυρ 27 Μαΐ 2007, 13:48 »
ερτ γιατι τον τελευταιο καιρο κατι παει να κανει

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Δευ 4 Ιαν 2010, 11:00 »
τελικα αυτη την στιγμη ποια FTA εκπεμπουν?

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Δευ 4 Ιαν 2010, 16:19 »
Παράθεση από: "Πετρος"
τελικα αυτη την στιγμη ποια FTA εκπεμπουν?
Κοίταξε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Φιλικά, Άκης

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:22)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/02/2025 (19:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (18:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/02/2025 (13:35)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (08:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (08:32)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (00:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (00:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (23:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (23:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (22:35)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 04/02/2025 (22:16)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (22:10)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (22:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 04/02/2025 (19:56)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 04/02/2025 (19:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (19:14)