Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 17:42
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 331289 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Anonymous

• Επισκέπτης
ομολόγησε τι ξέρεις  :) .Δεν θα χρειαστώ δεύτερη κεραία;Να υποθέσω οτι το σήμα έρχετε απο Σαντορίνη;Γι αυτό βλέπω καλύτερα απο τον βορρά.Που να στρέψω την κεραία μου,για Βουλή,Σκαι κυρίως;Εχεις να μου προτείνης καμιά καλή κεραία ( :wink: και κατάστημα)για να έχω όσο το δυνατό καλύτερη λήψη :?: .Κατοικώ πιο ψηλά απο την παναγίτσα και βλέπω θάλασσα.
Ευχαριστώ

Anonymous

• Επισκέπτης
οχ  να αλλάξω το προηγούμενο μύνημα .Προς τα που να γυρίσω την κεραία μου απο το 9ο δημοτικό.Προς Αγ.Σοφία ,κέντρο ,κορακοβούνι,Αι Γιάννη ελ.
Προς τις Βούτες δεν υπάρχει σήμα το έψαξα,νομίζω ούτε και πρός Ανθέων όπως μου είπαν απο εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Επρεπε να παιζει ηδη απο ρογδια οπως κι οι υπόλοιποι. μην επενδυσεις σε 2η κεραια η κατι αλλο, σε κανα μηνα το αργοτερο θα παιζει απο ρογδιά.

Εν τω μεταξυ αν ντε και σωνει θες, απο την θεση σου βλεπεις τα πευκα της πλατειας του ατσαλένιου, γυρνα την κεραια προς τα κει.

Αναβαθμίζεται η κεραια σημερα οποτε περιμενε διακοπές.

δεδομενα (c) Google earth.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Anonymous

• Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την ενημέρωση,αλλά και για την προσπάθεια που κάνετε για να α) ενημερώνετε κι εμάς τους άσχετους για τεχνικά προβλήματα β)για το ότι βλεπω το πρόγραμμα του Σκαι και που ήταν αυτό που μου ταιριάζει ,γι μένα ,ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες  μεσημεριανές σαβούρες.
Πήγα σε γνωστό κατάστημα στην αρχή της λ. Ιωνίας και μου είπαν οτι αργότερα για τα ψηφιακά χρειάζομε <ψηφιακή> κεραία.Το ίδιο διαφημίζουν και απο ιστοσελίδες   Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.
Με τα όσα διάβασα εδώ αναβάλω την αγορά της για όταν έρθουν τα ψηφιακά κι εάν δεν τα βλέπω με την υπάρχουσα κεραία.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
1ον.

Μην ακουτε τις μπαρουφες περι ψηφιακων κεραιων.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ.

Απαξ και βλέπεις χωρίς χιόνια την βουλή, η κεραία σου ειναι ΟΚ.

Αν βλεπεις καλα και το ΤV5 τοτε είναι ακόμα πιο οκ.

Η Ψηφιακή εχει απαιτήσεις παρομοιες με το επίγειο ΦΙΛΜΝΕΤ.

Καλουλα κεραία κι ενα εξτρα κουτι.

Σε αντίθεση με το ΦΙΛΜΝΕΤ, Δεν σου ερχεται λογαριασμός.

Το κουτι το αγοραζεις απο μαγαζια ηλεκτρικων ειδων.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. Θα πεσουν οι τιμες.
.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Καλυτερα χειρότερα η τα ιδια ο ΣΚΑΙ? αλλαξα καλωδιο αλλά ο καιρος δεν με αφησε να ανεβασω το υψος της κεραιας.

Εφυγε το RG214 και μπηκε Andrew HELIAX 1/2'' + splitter + 2η Κεραια προς Manosat (Πατέλες)
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Πιο καθαρό (με χιόνια βέβαια ακόμα) το σήμα εδώ. Παρατήρησα οτι ενώ είχα διακοπές λόγω της καταιγίδας στη δορυφορική λήψη του ΣΚΑΙ εσύ έπαιζες μια χαρά. Νομίζω ο ΣΚΑΙ θα μεταδώσει φιλικό αγώνα της εθνικης ποδοσφαίρου με τη Γαλλία στα μέσα Νοεμβρίου. Αν δεν έχει ξεκινήσει η επίσημη αναμετάδοση μέχρι τότε πολλοί στο Ηράκλειο θα προσπαθούν να γυρίζουν την κεραία τους για να βρουν καλύτερο σήμα στα 41!

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
Γιαννη απο το splitter προς τα panel τι καλωδιο εβαλες  :?:  RG 214  :?:
Θα σου προτεινα το Heliax Flexible της Andrew . Πολυ καλυτερο και φυσικα ευκαμπτο  σε σχεση με το απλο Heliax.Οι κοννεκτορες του θα σου σπασουν λιγο τα νευρα αλλα αξιζει τον κοπο πιστεψε με  :wink:
Με εχει βολεψει πολυ στα κεραιοσυστηματα που βαζω γιατι σουλουπονωνται καλυτερα τα καλωδια πανω στον ιστο χωρις να γινονται ’’μακαροναδα’’   :wink:
Ειναι βεβαια λιγο ακριβουτσικο απο το απλο  :cry:
Τωρα για καθοδο θα σου λεγα να βαλεις 7/8 αλλα αστο καλυτερα γιατι θα με παρεις με τις πετρες !! :lol:  :lol:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Δεν ειμαι και το ...mega αγορι μου  :lol:  ακου 7/8... θα'ρθεις μετα να σηκωσουμε μαζι το μονοστηλο που θα παει 30 κιλα?!?!?

ναι, 214 εβαλα στο μετα το σπλιττερ... αλλα... κατι πηγε κατα διαολου και ενω το κεραιακι προς πατελες παιζει, το αλλο προς μασταμπα ειναι νεκρο!

αντε να κοψει αυριο η βροχα να τα συμμαζεψω....
.

Anonymous

• Επισκέπτης
Χτές έπαιζε το ίδιο όπως προχτές.Τώρα βλέπω μια γκρί κενή οθόνη στην 14"αρα και χιόνια στην 28".Την κεραία μου δεν την έχω πειράξη ακόμα ,βλέπη προς την Ρογδιά.Θα τα ξαναπούμε την Πέμπτη. :)

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Από Μασταμπά εκπέμπει το ΣΚΑΪ;;
Έλεος!!
Θα το ψάξω σήμερα για ΣΚΑΪ!

Α! Και κάτι off-topic. Την εκπομπή "Ντοκουμέντο" την είδατε χτές;;
Σας αφορούσε... :lol:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Σημερα ειμαστε κλειστά.

Χρησιμοποιουμε την συχνοτητα 41 UHF.

Μολις βελτιωθει λιγο ο καιρος θα το φτιαξουμε.

Την ειδα την εκπομπη. Πολυ ενδιαφερουσα!

μονο που σιχαινομαι τα 901 οσο ο διαβολος το λιβανι!

Απάτη κουρκουμπινια και σια ΟΕ, οε οε οε.........

Εμεις δεν ειμαστε απατεωνες.
.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
QRO!

Αυξηση καλυψης.

Ετοιμη κι η ζευξη για ρογδιά. Σημερα εχει μετρησεις...

Εν τω μεταξυ ψαξτε στο 41 πατελες και μασταμπά.

Ισως να πιανει και στην Αλικαρνασσό αλλά δυσκολα.

Επειδή λόγω δουλειας δεν το παρακολουθω αν ζορισει η κατασταση και δεν ανοιξουν τον πομπο τους θα τα βγάλω ρογδιά για τον αγωνα της εθνικής, αν τελικά ισχυει κατι τετοιο. μονο ενημερωστε με!

Παράθεση
Παρατήρησα οτι ενώ είχα διακοπές λόγω της καταιγίδας στη δορυφορική λήψη του ΣΚΑΙ εσύ έπαιζες μια χαρά.

Οσο για την βροχη... εχουμε εγγυημένη ληψη!

1.60 πιατο κοιτάει στον Hellasat..
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Εκπληκτική βελτίωση σήματος εδώ από το 41 !!!! Φτάνει στα επίπεδα λήψης TV5 και ΒΟΥΛΗΣ (με λίγα χιονάκια δηλαδή)!

Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο nrg!

Την εθνική θα τη δουν μου φαίνεται πολλοί...επίγεια! :D

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Από Μασταμπά τίποτα ακόμα.
Έχω μια Sony τηλεόιραση η οποία δεν δείχνει συχνότητες παρά μόνο κάτι μπάρες... Ακόμα και έτσι με το σκανάρισμα στα UHF δεν βρήκα τίποτα.
Το Alter έχει κάμποσα χιόνια αλλά μάλλον οφείλεται στην κακοκαιρία.
Επίσης ,ο αναμεταδότης είναι 24 ώρες ανοιχτός;
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "C.S.Dάς"
Έχω μια Sony τηλεόιραση η οποία δεν δείχνει συχνότητες παρά μόνο κάτι μπάρες... Ακόμα και έτσι με το σκανάρισμα στα UHF δεν βρήκα τίποτα.

Το αλτερ εκπέμπει μια χαρά..Μήπως η κακοκαιρία χάλασε την κεραία σου;
Λογικά εσύ αφού μένεις κοντά στον πομπό θα είχες σήμα καμπάνα του ΣΚΑΙ!

Anonymous

• Επισκέπτης
απο τον Μασταμπά 9 δημοτικό το σκαι 42 κανάλι παίζει λίγο καλύτερα απο την τρίτη.

Anonymous

• Επισκέπτης
λάθος 41 κανάλι

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "C.S.Dάς"

σου κανα pm to τηλ. να πιουμε καφε να δω και την... κεραια σου!

το alter εχει το πιο δυνατό πεδίο στο Ηράκλειο.

Απο σήμερα ναι. είναι 24ωρο ανοιχτός.

Παράθεση από: "iraklis"
απο τον Μασταμπά 9 δημοτικό το σκαι 42 κανάλι παίζει λίγο καλύτερα απο την τρίτη.

Γύρνα την κεραια στο νεκροταφειο του αγ. κωνσταντίνου και θα δεις...

αν μενεις πανω απο τον 2ο οροφο μαλε μια εσωτερική, μπορεί να πιανει καλυτερα. [/quote]
.

• Έμπειρο Μέλος
Γιαννη και απο Σινανη αισθητη βελτιωση σηματος και ποιοτητας εικονας  :!:
Ενα φυσιολογικο ειδωλο λογω διαφορετικης κατευθυνσης κεραιας ληψεως.
Πεδιομετρηση δεν σου κανα ακομη, stby λιγο αργοτερα.
Αναφερε ισχυ εκπομπης.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
τα ιδια 5 Wattακια PoSync...

Ασε με  :cry:  Εβαλα 20W και δεν αντεξε τπτ ηλεκτρονικό στη γειτονιά!

Δεν θελω να με βλεπουν με το ζορι.....  :oops:
.

• Έμπειρο Μέλος
Γιαννη δεν σε μετρησα ακομα γιατι εχω το πεδιομετρο στο αμαξι  :oops:

Αμα βαλεις κανα band pass filter δεν θα χεις προβλημα πιστευω  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Config

Philips PM5880 IF modulator

Philips PM5882 UpConverter (Agile VSB(!)) With Precorrector.

ABE preamp module, +8 dBM out

ΑΒΕ preamp module, +8 dBM in, +17 dBM out

R&S amp module, +20 dBM in, +30 dBM out

R&S amp module, +30 0 dBMin, +40 dBM out

...και το BLV58!

Max. Intermodulation level -30db @44dBm,  @ Fvision-5.5MHz

Max. Spurious level -67db.

δεν μοιαζει για προβλημα παρασιτικών... οι ενισχυτές των γειτόνων ομως δεν περιμενουν να παρουν.... 5dbm για είσοδο(!)
.

• Έμπειρο Μέλος
Δοκιμασες να σηκωσεις ισχυ μεχρι να αρχισουν οι παρεμβολες  :?:
Ας μην βγαλεις 20 αλλα 10 βατ .
Αληθεια το precorrector ειχες οργανα και το ρυθμισες  :?:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
To advantest TR-4132 1GHz Spectrum Analyzer,

Γεννήτρια προτύπων της LEBAND (Θα το πει, δεν θα το πει...)

Βγάζεις κοκκινο raster 100%, ενας φωρατής τσεκάρει την εξοδο του πομπού και βουρ στον παλμογράφο.

Το κόκκινο 100% δημιουργεί παραγωγο ενδοδιαμορφωσης
fsound-fcroma (5,5-4.43=1.07MHz) το οποιο εμφανίζεται στο Fvision+-1.07MHz σαν κορφούλα.

Η ABE συνιστά στάθμη -57db below carrier  γιά αυτο το in-band intermod.

Με την ασπρόμαυρη σκαλίτσα τσεκάρεις να είναι συμμετρική η είσοδος του διαμορφωτή με την έξοδο στον παλμογράφο (2 δεσμες 20MΗz Leader.)

Tα 5W είναι το όριο...
.

• Έμπειρο Μέλος
Μια χαρα σε βρισκω !!!!! :wink:
Και του λεμπιδακη η γεννητρια καλη ειναι !!!
Πριν παρω την tectronix ειχα μια του ERTSOS ελληνικης κατασκευης με tracking ενσωματωμενο εξισου καλη κι αυτη.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Ωραία όλα αυτά παιδιά... Καποιός να τα μεταφράσει όμως για μας τους κοινούς θνητούς ; :D

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Μανο μου τι να πρωτοπω?

να σου εξηγησω οτι η ενδοδιαμόρφωση είναι στην ουσία αυτο που βλέπεις οταν ο ενισχυτής σου μπουκώνει και βλέπεις π.χ. το mega σε 13 συχνότητες και καπου καπου μεγα και αντ1 μαζι,  παραγονται δλδ σηματα που δεν υπάρχουν στο εισερχόμενο φάσμα, εξ ου και ΕΝΔΟ-διαμορφωση,

να σου πω οτι τα 40dbm = 10Watt τα 30=1watt 20=100mW και παει λέγοντας( τα χω ξαναπει)

οτι η γεννήτρια προτυπων raster είναι στην ουσια η... μπαριέρα που βγάζει τα χρώματα, δεν γινεται να μην εχεις πετυχει ποτε μπαριερα καθε εργσατήριο επισκευης τηλ. εχει μια!

ρωτάτε απορίες, οπως π.χ. τι ειναι αυτό τι ειναι εκεινο.... το να ζητάτε μετάφράσεις δεν ειναι ιδιαιτερα παραγωγικό, θα γράψω βιβλίο ετσι...
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "nrg_tv"
Μανο μου τι να πρωτοπω?

ρωτάτε απορίες, οπως π.χ. τι ειναι αυτό τι ειναι εκεινο.... το να ζητάτε μετάφράσεις δεν ειναι ιδιαιτερα παραγωγικό, θα γράψω βιβλίο ετσι...

Κι εγώ τι να πρωτορωτήσω;  :D
Αυτές οι γνώσεις θέλουν αρκετή μελέτη... Αυτόν τον καιρό χρόνο δεν έχω όμως... Πάντως ό,τι απορία έχω θα τη ρωτάω. Ευχαριστώ!  :D

Στις αναφορές μου τώρα από το τηλεοπτικό μας τοπίο:

- Χθες βράδυ είχα ασθενές σήμα (χωρίς να σχηματίζεται εικόνα) στο 61 UHF με το logo του ΣΚΑΙ να ξεκαθαρίζει . Αρμονική από το 41 ήταν ;

- Το Ηράκλειο στα 45 και το MEGA στα 28 έχουν προβληματική λήψη (κακοσυντονισμένα) τις τελευταίες μέρες.

- Παρασκευή μεσημέρι ήμουν σε φιλικό σπίτι κοντά στην Όαση. Έκανα αναζήτηση στο 41 αλλά δεν έπιανε τίποτα απολύτως, ενώ 3 χλμ πιο κάτω είναι το σπίτι μου και έχω αρκετά ικανοποιητική λήψη!

• Έμπειρο Μέλος
Γιαννη εστω καθυστερημενα οι μετρησεις μου πανω στη ταρατσα με δυο πεδιομετρα το MC 377 και το 3C της promax :

MC 377 - 58dbμV με μια μικρη τηλεσκοπικη κεραια και 70dbμV με την televes στραμενη προς εσενα με 1μ περιπου υψος απο το εδαφος .

3C - 60 dbμV με την τηλεσκοπικη και 71,5 dbμV με την Televes.
Προτεινω να βαλεις ενα notch filter για τα +11 στην εξοδο σου. :roll:
Θα σου εξηγησω πιο υστερα γιατι πρεπει να φτιαξω τον Dreambox 7025S διοτι ο μικρος τον εριξε κατω χθες !! :P

* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)