Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 17:18
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 331287 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kostas_her

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
ΣΚΑΙ στο 41, πρόσεχε... Έρχεται ο κανονικός ΣΚΑΙ και τότε τι θα κάνεις? Ο Δημητρίου το ξέρει αυτό που κάνεις και αυτό που σκοπεύεις να κάνεις? ε? Το Ηράκλειο είναι μικρό και οι συχνότητες λίγη... Αν ο καθένας ερασιτέχνης των FM που του έφαγαν τη συχνότητα (ή που δεν κατάφερε να παίξει ποτέ) βγάλει ενα τηλεοπτικό από το σπίτι του το Ηράκλειο θα γίνει Υμηττός...... Φιλάκια Γιάννη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
my page!!!!

Anonymous

• Επισκέπτης
Παρακαλώ να σταματήσουν τα εριστικά σχόλια.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Αυτο που δεν ξερεις "κωστάκη" ειναι το οτι τα των ραδιοτηλεοπτικών τα γνωριζω πολυ καλυτερα απο σενα... οσο για το τι θα κανω, ας ερθει (επιτελους) ο "επισημος" ΣΚΑΙ και θα δουμε και οι δυο και ολοι οι υπόλοιποι τι θα κανω...

οταν εσυ πηγαινες (ΕΣΡ) ΕΓΩ ΓΥΡΙΖΑ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

Οσο για το "Ερασιτέχνης" .... μην εξευτελίζεις μια ιερη εννοια.

Οι ερασιτέχνες επενδυουν πολλά και δεν περιμένουν τιποτα, και δεν ζαλιζουν τον κοσμακη με διαφημισεις του στυλ "Γραφειο τελετων "το γρήγορο φτυαρι", το ξυλο καρυδιας που χρησιμοποιουμε εγγυάται την σίγουρη και αποτελεσματική αποσύνθεσή σας..."

οσο για την τηλεόραση, δυστυχώς ελάχιστοι ξέρουν τι και πως να κανουν προκειμένου να παιξουν, κι ευτυχώς, γιατι ετσι παιζει μονο ενα 901καναλο στο Ηράκλειο και αυτό παιζει χαλια....και δεν φαινονται τα νουμερα!  :wink:

Επίσης, δεν εχει ο καθενας τις γνωσεις, και μακαρι αντι να πετουσες χολή, μα μοιραζοσουν γνωσεις που θα μπορουσαν να βοηθησουν τον κοσμο και οχι τα ...κουτσομπολιά.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Αυτό το show εχει ξαναγινει, πανω απο 6 χρονια πριν, στο 1ο φορουμ του radio.gr.

Πουθενά αλλού δεν σφάζονται ετσι. πουθενά αλλού στην ελλάδα δεν συμβαινει τετοιο χαλι.

Παντως αν ηθελα να εχω ραδιοφωνο, ηθελα Κωστα μου μονο να 'ξερες ποσες προτάσεις για συνεργασία εχω απορρίψει. κι αν ηθελα το "δικό" μου, επαιρνα 2 απο τις λογαριθμικές μου 1 απο τα σπλιτερ μου και κανα...2αρι απο τα...περισσευούμενα μου (η μηπως προτιμάς 600αρι? 300αρι ειναι καλα? 5κιλο μηπως? απ' ολα εχω! και με τι ζευξη? 1700? 2400? 900? 860? Οτι θες! κονσολες? επεξεργαστές ήχου? RDS? στερεογεννητριες? απ' ολα!
και ολα τα πιθανα ειδη μουσικής.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!

Και οχι μονο, αντι να με ευχαριστείς που κατ' ουσία δεν συμμετεχω κι εγω στο μεσο με προσβάλλεις και με απειλεις με ξενα... χερια.
.

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
Παράθεση
Ο Δημητρίου το ξέρει αυτό που κάνεις και αυτό που σκοπεύεις να κάνεις? ε?

Γιατι ρε μαγκα ο Δημητριου τι ειναι και πρεπει να το ξερει  :?:  :evil:

Παράθεση
Έρχεται ο κανονικός ΣΚΑΙ και τότε τι θα κάνεις?

Εδω φαινεται πλεον ποσο βαθια νυχτωμενος εισαι στα τηλεοπτικα δρωμενα του Ηρακλειου. Στην θεση σου θα προσεχα τι γραφω γιατι ισως να μιλας στον τεχνικο υπευθυνο του δικτυου RF του σκαι στον νομο Ηρακλειου... και εννοω τον Γιαννη  :wink:  :twisted:

Απο την μερια μου το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι σχεδον ολα τα ποστ σου ειναι εριστικα ανουσια με σκοπο να εκνευρισεις τους αναγνωστες !!!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Εντάξει ο δεκτης σου?

τα +11 ειναι στα -40db απο το carrier...
.

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
Δεν το καλοκοιταξα ρε γιαννη αλλα στο 3C μου φανηκε οτι εμπαινες στο 42 εκτος κι αν ηταν ’’παρασυρμος’’. Θα το κοιταξω λεπτομερεστερα αυριο μαλλον.
Μπαα μου τον εριξε για 3η φορα απο το επιπλο μου τραβηξε το ethernet που τον ειχα συνδεσει με το wireless και δεν μου bootαρει.!! Αυτα μονο κατα τα αλλα ο δεκτης ειναι μια χαρα :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Δες τασεις στο τροφοδοτικό και τριγυρω απο το ethernet την πλακέτα.

επίσης δες αν εχει υποπλακετες οπως π.χ. της πρόσοψης για μικροσπασίματα στα connector.
.

Αποσυνδεδεμένος spirosb

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://spirosb.blogspot.com
NRG, χθες είδα πρώτη φορά το ΣΚΑΙ στην Παναγίτσα γιατί στο σπίτι μου (ξέρεις που μένω) δε σε πιάνω. Πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει. Μπράβο. Άντε να σε δούμε και από το βουνό γιατί η τηλεόραση του ΣΚΑΙ έχει όλο και πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα... (Γιάννη, άσχετο, αλλά μήπως έχεις εντοπίσει σε κάποιο δορυφόρο το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού ΣΚΑΙ;)
metropolis-radio.blogspot.com -> Για έντεχνα
rock-channel.blogspot.com -> Για rock

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Δεν ξερω αν παιζει στη ΝΟΒΑ.

Δεν θα τον βγάλω εγω στη ρογδιά. Ο Νικολάκης θα τον βγάλει με αντάλλαγμα μια γεννήτρια.

Εγω ετοιμάζω κατι διαφορετικό.
.

Αποσυνδεδεμένος barbounis

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Τι κατεύθυνση πρέπει να έχει η κεραία μας για να βλέπουμε κι εμείς σκαι από Μασταμπά?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Κανε υπομονή μεχρι να ανοιξει απο ρογδιά.

Δεν αξιζει τον κοπο να γυρίσεις κεραια.
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Sorry που δεν σου τηλεφώνησα nrg_tv, αλλά είχα καποιες δουλειές.
Σήμερα και πάλι δεν μπορώ να πιάσω το ΣΚΑΪ ενώ τα άλλα κανάλια παίζουν σχεδόν άψογα (εκτός από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ που παίζει χάλια εδώ και κάμποσες μέρες).
Σκέφτηκα λοιπόν το εξής. Υπάρχει περίπτωση η κεραία μου να βρίσκεται ανάμεσα σε εσένα και στη Ρογδία(και την κεραία βέβαια προς τη Ρογδιά); Γενικά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να σε πιάνω ή όχι;
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Σημερα το μηχανημα παιζει με σκόπιμα χαμηλή ισχυ.για μετρήσεις far field.

σε ποια περιοχη ακριβως εισαι (δωσε μου με ακριβεια 200μ.)
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ακριβώς στην Παναγίτσα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Αυξησα ισχυ πρεπει να πιανεις κατι , αλήθεια ειναι οτι με κοιταζεις "πλατη".

Αν εισαι 2ο οροφο κ απανω, κατι μπορει να πιασει μια εσωτερική κεραια...
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Επιτέλους κάτι έπιασα.
Κατάλαβα από τον ήχο οτι είναι ο ΣΚΑΪ (έχει μεταγλωτισμένα ντοκυμαντέρ κλασσικά!!) Από εικόνα άστο....
Αλλά ΟΚ. Θα κάνω υπομονή μέχρι να ανέβεις στη Ρογδιά.
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ΔΕΝ θα τον βγαλω εγω λεω.
.

Anonymous

• Επισκέπτης
Καλησπέρα.barbounis θα στο καρφώσω εγώ.Γύρισε την κεραία σου ανατολικά απο εκεί που λές.Το έκανα κι εγώ μια και παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά σκαι. :roll:  
nrg_tv σήμερα είχε ...μπλαβίσει η εικόνα λες και την είχαν δείρει

Αποσυνδεδεμένος barbounis

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Παράθεση από: "iraklis"
Καλησπέρα.barbounis θα στο καρφώσω εγώ.Γύρισε την κεραία σου ανατολικά απο εκεί που λές.Το έκανα κι εγώ μια και παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά σκαι. :roll:  
nrg_tv σήμερα είχε ...μπλαβίσει η εικόνα λες και την είχαν δείρει

Thanks.....

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση
ΣΚΑΙ στο 41, πρόσεχε... Έρχεται ο κανονικός ΣΚΑΙ και τότε τι θα κάνεις?

Αμ...δεν ερχεται... δεν υπαρχει τπτ στον ιστο της εκκλησιας... :cry:
.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση
ΣΚΑΙ στο 41, πρόσεχε... Έρχεται ο κανονικός ΣΚΑΙ και τότε τι θα κάνεις?

Αμ...δεν ερχεται... δεν υπαρχει τπτ στον ιστο της εκκλησιας... :cry:

Αν θελει καποιος να ριξει αυτον τον ιστό... μπορεί να τον ψεκασει με ΑΖΑΧ(τμ)!!!!!
.

Αποσυνδεδεμένος NRG_RADIO

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: HRAKLEIO
Σημερα λιγο μετα τις 12 το πρωι θα πανε οι τεχνικοι να εγκαταστησουν το καιρεοσυστημα και 1 κιλο μιχανακη ;o) δλδ υπαρχει μεγαλη περιπτοση και σημερα να εκπεμψη αλλα δεν ξερω σε πια συχνοτητα.

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
apo poro ai giorgi den pianome tipota oute apo 41 oute apo ton kanoniko
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
++++++++++++++++++++++++++++++++
                               UPDATE:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Εντοπίστηκε εκπομπή στη συχνότητα 46 UHF, το πρόγραμμα ειναι η ΕΡΤ sat.

Δεν εχω σχέση με την μετάδοση.

Στην αρχή νομιζα οτι το mega.... τρελάθηκε, αλλά μετά εγινε εμφανής η παρεμβολή που προκαλεί το mega  στην εν λόγω εκπομπη.

Θεση ληψης: Αγ. Κωσταντίνος.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε.
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Λαμβάνω κι εγώ το ERT SAT στο 46! Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε να ανοίξει πάνω στο MEGA!!! Τόσες κενές συχνότητες υπάρχουν !

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Συμφωνα με τον χαρτη της ITU συχνότητα για εκπομπες ψηφιακου προγράμματος στο Ηράκλειο πρέπει να είναι η 46.

αυτο το πομπουδάκι ειναι... "το αγαπημενο μου της ΕΡΤ!" καθως θα μεταδωσει την Ψηφιακή στο Ηράκλειο.

Μην σας αγχωνει η Ισχυς, κανει να μεγαλώνει.

Ευχαριστώ τον φιλο (ξερει ποιος ειναι) δημόσια για τις πληροφορίες του!
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Αλήθεια; Έρχονται τα ψηφιακά;  Και δε θα υπάρχει πρόβλημα που είναι το MEGA από Γιούχτα στην ίδια συχνότητα;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
An to Μεγα θελει να τα βαλει με την ....ΕΡΤ θα απογοητευτει, καθως ηδη την τρωει και αν το DVB σημα ειναι εστω και στην ιδια σταθμη το αναλογικό δεν εχει προβλημα, αλλά η ισχύς θα αυξηθεί και το μεγα αργα η γρηγορα θα κατεβάσει τεχνικους για ξεμπουκάλωμα.

κανεις δεν θελει να βλεπει χιόνια διπλα στον πομπό του, περίπτωση που θα γινει πράξη αν μεινει εκει το μεγκα.
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Σήμερα πήγα στο χωριό μου που έχει λήψη από Αχεντριά και κάνοντας μια αναζήτηση στις συχνότητες εντόπισα το ΣΚΑΪ σε συχνότητα πάνω από 50 UHF υπολογίζω. (Δεν είναι σύγχρονή η tv). Πρώτα η ενδοχώρα του νομού και μετά η πρωτεύουσα θα έχει ΣΚΑΪ ; :?

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)