0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ERT Sat το έπιασα σε τηλεόραση φίλου μου στο κέντρο.Δυστυχώς η λήψη ήταν μέτρια (με χιονάκια)Ο πομπός έχει αρκετή ισχύ, ξέρει κανένας;Εδώ ακόμα να το πιάσω
Αν και χαλασμένο... δεν χαλαει κανένα.Δεν το βλέπει κανείς άλλωστε με την "μυριαμ" και τον "λορεντζο" τους μεγαλους Αστρολογους!
Και μια απορία:Κάπου διάβασα, οτι ο Αλαφούζος είχε αγοράσει το Smart Channel αλλά επειδή δεν είχε άδεια πανελλαδικής εκπομπής αγόρασε το Seven.Αφού ο Seven δεν έχει κάνει εκπομπή ποτέ εδώ, πώς λέει η άδεια του οτι είναι πανελλαδικής εκπομής;
Και μια απορία.Κάπου διάβασα, οτι ο Αλαφούζος είχε αγοράσει το Smart Channel αλλά επειδή δεν είχε άδεια πανελλαδικής εκπομπής αγόρασε το Seven.Αφού ο Seven δεν έχει κάνει εκπομπή ποτέ εδώ, πώς λέει η άδεια του οτι είναι πανελλαδικής εκπομής;
Το Ηράκλειο στο 45 πάει για κλείσιμο; Χαλασμένο τόσες μέρες και κανείς δεν ενδιαφέρεται!
Με το εμπόδιο του Γιούχτα φαντάζομαι τι ποιότητα εικόνας έφτανε από Αχεντριά!
Με το εμπόδιο του Γιούχτα φαντάζομαι τι ποιότητα εικόνας έφτανε από Αχεντριά! Εγώ πάντως θυμάμαι ότι μικρός παρατηρούσα τις περισσότερες κεραίες να κοιτάνε προς τη Σαντορίνη !
ανεβασε ολους τους σταθμαρχες πανω και μου εκαψε κι ενα μηχανημα.