Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • Τρι 3 Δεκ 2024, 21:44
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 332736 φορές)

0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Manosat, ακούω σχόλια για πρόγραμμα και εικόνα.. :P

Παράθεση
Έλα ντε!!

Εφτιαξες επιτέλους την κεραία?!? :P
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Όχι, η κεραία παραμένει η ίδια! :D
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Ακοοομα να την Φτίαξεις?!? να δω πότε θα κερασεις καφε... :P
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Το πρόγραμμα είναι αρκετά καλό! Θυμίζει VH1 με παλιές επιτυχίες δεκαετίας 80 και 90 (αχ... νιάτα !!!  :D )

Επισυνάπτω και εικόνα για να φανεί η καλή λήψη !

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Μίας και έχει καλό πρόγραμμα το CH 59 σε σας μπορεί κάποιος απο σας να μου το στέλνει και Βόλο και να μου δώσει και κανείς σας κανένα μηχάνημα να το βγάλω UHF, έστω και S-40. ;;;;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Λες να το πετάξω και webcasting?!?

εχω 256 kbps εξερχόμενο αλλα... τα θέλω!!!!!
.

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Αν έχεις 256 ΣΤΕΙΛΤΟ ! Να το βάλεις να στέλνει 160 ή 192 κάπου εκεί για να έχεις εξερχόμενο !

Που θα συντονιστώ;;;;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
κοίτα ρε που θα με βάλει στην πρίζα να στήσω και πισι για webcasting...

αν εχω νεότερα θα στο πω...
.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Γιατι οχι? Σκάστο!  8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
Αναρωτιέμαι πως και ποιοί το πιάνουν αυτό το κανάλι του NRG  :?
Είμαι 2 κμ μακριά από Μασταμπά (αν δεν κάνω λάθος εκεί πρέπει να είναι) και ούτε υποψία σήματος.
΄Εχω την αίσθηση ότι άμα αγοράσω ένα video sender και το βάλω στη ταράτσα μου περισότεροι θα με βλέπουν!!! :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Εδώ μεγάλε είσαι λίγο λάθος.

Ο πομπος είναι τέτοιος που αν πω οτι θα τον ανοιξω ακόμα και...στο σπίτι σου θα πιάνεις μονο εμνα και κανενα αλλο καναλι!  Γι αυτό και δουλευω στην μινιμουμ ισχύ πουτ θα δωσει μια κάπια κάλυψη και στην μαξιμουμ που θα αφησει...ζωντανή την τηλεόραση του γείτονα.

Video Sender ειναι 100 mW το μέγιστο και δεν εχει και καμία σχέση απο πλευράς εικόνας με τον επαγγελματικό Philips και  ABE -HirschMann - ABS εξοπλισμό εκπομπής που χρησιμοποιω, μέγιστης ισχυος... 1KW!

βέβαια και...λόγω λογικής, αυτήν την στιγμή παίζω μόλις 2W.

Η κεραία επίσης εχει λίγο διαφορά, καλώδια μισής ιντσας και σπλίττερ της ΑΒΕ κι αν καταφέρεις να κάνεις ενα βιντεο σεντερ να παιξει...Σελένα και Σκίνακα το συζητάμε!

Απλά το πρόγραμμα δεν εχει σχέση με ραδιοφωνική μετάδοση που απο Χ σημείο η ληψη ειναι εφικτή κυκλικά σε συγκεκριμένη ακτίνα.

Αντίθετα η ληψη του συγκεκριμένου πομπού ειναι εφικτή σε απόσταση...35KM(!) αστεροσκοπείο σκίνακα αυτήν την στιγμή)

αλλα...γινεται αδύνατη μόλις 250μ απο την κεραία εκπομπής σε συγκεκριμένη κατευθυνση λόγω πολυκατοικίας που κρύβει την κατευθυνση αγ. κωνσταντίνος - οαση και αγ. σοφία.

Στις πατέλες το σήμα είναι αψογο μεχρι και τον Αγ. Γεωργιο ενώ προς τα ΝΔ του Αγ. Κωνσταντινου μεχρι και το ΠΕΠΑΓΝΗ οτι βλέπει την κεραία της ΤΙΜ στον"εγκέφαλο" εχει κρυσταλλο εικόνα.

Ο λόγος για τα τρελά είναι αφ' ενός η κατευθιντικότητα τως κεραίων ληψης που κοιτάζει Ρογδιά και αφ' ετερου οι 2 δεσμες που εχει η κεραία εκπομπής προς ΝΔ και ΒΑ του αγ. κωνσταντίνου.

Πιά περιοχή είσαι?
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση
Ο πομπος είναι τέτοιος που αν πω οτι θα τον ανοιξω ακόμα και...στο σπίτι σου θα πιάνεις μονο εμνα και κανενα αλλο καναλι! Γι αυτό και δουλευω στην μινιμουμ ισχύ πουτ θα δωσει μια κάπια κάλυψη και στην μαξιμουμ που θα αφησει...ζωντανή την τηλεόραση του γείτονα.
NRG_TV... Με σεβασμό στο γείτονα!! :lol:  :lol:
Η εικόνα που πιάνω είναι καλή (σχεδόν η ίδια με το συνημμένο που έστειλε ο manosat).
Κάποιες επόμενες βλέψεις για το κανάλι;
Μέχρι πότε θα είναι ανοικτό;
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
πλακίτσα κανουμε βρε παιδιά... κατι να ασχολούμαστε και ετσι να γουστάρουμε. Γκόμενα δεν παλευω να βγάλω με αυτό, απλώς να δοκιμάσω καποια μηχανήματα και να μαθω κάποιες τεχνικές.
.

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
Φίλε ΝRG χιούμορ έκανα σχετικά με το video sender!... ελπίζω να το κατάλαβες.. :D
Πάντως σοβαρά τώρα, είμαι στον Αι Γιάννη, Κνωσού, και ειλικρινά ΔΕΝ πιάνω ΤΙΠΟΤΕ στο 59.
Μου κάνει εντύπωση τόση κατευθυντικότητα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Είσαι ακριβώς στην σκιά, στην "βούτα" του λοβού.

Μέχρι και πάνω στην γέφυρα κάτι υπάρχει προς τα κεί, αλλα δεν θα δείς κάτι ειδικά μετα το μουσείο φυσικής ιστορίας, οπου και η αιχμή της ανόδου του λόφου.

Σε συνδυασμό με την παντελή ελλειψη κέρδους της κεραίας μπρός τα κει, ειναι λογικό να μην πιάνεις τπτ.

Απο εκεί που είσαι όντως, αν ανοίξεις ενα video sender ειδικά VHF με κάθετη πόλωση κάτι θα δείξεις κι εσυ!!!! :D
.

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος

Συνδεδεμένος xaniamike

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
Γεια σας  και απο εμένα...
Απο Κονδυλάκη και Μινωος δεν βλέπω τίποτα στο 59...

Γνωρίζει κανείς πότε θα αρχίσει κανονικό πρόγραμμα στο 33;

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Παιδιά χάνετε όσοι δεν μπορείτε να πιάσετε nrg!!!
Πολύ καλές επιλογές με ξένο κατά βάση ρεπερτόριο που σου φτιάχνει τη διάθεση !  :wink:

Εύγε nrg_tv !   :D

Το 33 βιάστηκε να βγάλει κάρτα. 40 μέρες πέρασαν και ακόμα ετοιμάζεται  :?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Η το κάνεις ή δεν το κάνεις, Μανο!

:P

Kανε μια σύγκριση με τον Ηχο των υπολοίπων (και δή του Ηράκλειο) και πες μου την άποψη σου...  :wink:
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Επιτέλους , μετά από μερικές ώρες μαύρης οθόνης αλλά με το λογότυπο να φαίνεται, άλλαξες κασσέτα ;  :wink:
Ο ήχος είναι πολύ καθαρός και πολύ καλύτερος από το "Ηράκλειο" φυσικά!  :D

Anonymous

• Επισκέπτης
Η μαύρη οθόνη ήταν μια διαμαρτυρία (αορίστου λόγου και αφορμής). Δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός!  8)  8) Σωστά Γιάννη?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
:p

Ετοιμάζω τους 2 υπολογιστές που θα αναπαραγουν ξεχωριστά την ροή απο τον 3ο που θα εχει τα αρχεία βίντεο . τώρα είναι όλα μαζεμένα και μουλαρια και ροη και προγράμματα και τα εχει παιξει το πισι (και μετα ο ΣΚΑΙ μου κουνιεται οτι λεει δουλέυει tapeless - εγω εχω να δω βιντεοκασέτα (την κασέτα, όχι το περιεχόμενο) απο το 1999...  :P
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μόλις άρχισε η επανεκπομή! (Με Madonna!)

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εδώ και κάμποσες μέρες το TV 5 είναι εκτός; Μήπως ο πομπός θα χρησιμοποιηθεί για την ψηφιακή εκπομπή της ΕΡΤ;

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Και ο nrg_tv έχει πολλές διακοπές στα βίντεο κλιπ. Μερικές φορές σαν να είναι πατημένο το pause φαίνεται !

Θέλω να ελπίζω ότι τα ψηφιακά θα εκπέμψουν από αλλού. Ένα δορυφορικό κανάλι μας αναμετέδιδαν επίγεια και θα το βγάλουν ;  :x

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλό μεσημέρι παιδιά.
Βλέποντας το πού είναι το Κ.Ε. της Ροδιάς, προσπάθησα να στρέψω την κεραία μου πρός τα εκεί. Ωστόσο η εικόνα των καναλιών είναι χειρότερη!!! Αυτή τη στιγμή η κεραία μου είναι στραμμένη στο Γιούχτα και πιάνει υπερβολικά καλά! Που οφείλεται αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Αν σου είναι εύκολο ανέβασε φωτογραφίες της κεραίας σου και το τοπίο που έχει μπροστά της.
 Εγώ πάντως την έχω στρέψει να κοιτάζει ανάμεσα σε Ρογδιά και Βασιλικό και έχω τέλεια εικόνα.
Όσον αφορά το Γιούχτα νομίζω ότι είναι ψηλότερος και είναι λογικό να έχει καλύτερο σήμα αν και υποθέτω ότι τα πάνελς των σταθμών κοιτάνε προς την ενδοχώρα του νόμου και όχι προς την πόλη !

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Από την ταράτσα μου φαίνονται τα εξής:

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Φαίνεται ο Γιούχτας μακριά
Λίγο πιό δεξία από την προηγούμενη φωτογραφία.
Εκεί που στοχεύει η άλλη κεραία είναι (μάλλον) η Ροδιά. Η συγκεκριμένη δεν είναι η δική μου.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Για να σε βοηθήσω σου σημείωσα σε μια απο τις φωτογραφίες σου τα 2 κέντρα εκπομπής. Ο Γιούχτας δε φαίνεται σε καμιά από τις φωτογραφίες που ανέβασες.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "C.S.Dάς"
Καλό μεσημέρι παιδιά.
Βλέποντας το πού είναι το Κ.Ε. της Ροδιάς, προσπάθησα να στρέψω την κεραία μου πρός τα εκεί. Ωστόσο η εικόνα των καναλιών είναι χειρότερη!!! Αυτή τη στιγμή η κεραία μου είναι στραμμένη στο Γιούχτα και πιάνει υπερβολικά καλά! Που οφείλεται αυτό;;

Πότε θα σε κοπανήσω, να δουμε....  :lol:  :lol:  :P  :P

Θ αμε αφησεις βρε να σου σαξω την κεραια?!?

χωρίς πλακα τωρα, μάλλον εχεις κανα 6οροφο κτηνος στην γειτονιά σου και μπροστά στην ρογδιά.

Ειδατε το νέο jingle με τα αστεράκια?!?

Θα σκαρώσω και μερικά ακόμα αργότερα....
.

* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (16:31)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (16:30)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:42)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:32)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 03/12/2024 (14:30)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (12:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (10:34)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (09:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (23:39)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (23:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (21:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (19:22)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (19:09)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:56)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:41)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/12/2024 (18:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (15:30)
* Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (15:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/12/2024 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (12:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)