Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • Τρι 3 Δεκ 2024, 18:03
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 332696 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Διορθώθηκαν κάποια bugs όσον αφορά τον μετατροπέα συχνοτήτων.
Πλεόν η τελευτάια έκδοση του προγράμματος θα βρίσκεται Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.
Για οποιοδήποτε σχόλιο/παρατήρηση/διορθώσεις στείλτε μου PM.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Από το βράδυ παρατηρώ γραμμές από παρεμβολές στο MEGA 32 UHF. Είναι πρόβλημα του πομπού ή τοπικό της περιοχής μου;

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Προσωπικά δεν βλέπω γραμμές. Το σήμα τόσο στο 28 UHF όσο και στο 32 UHF μου φαίνεται το ίδιο και πάρα πολύ καλό!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Ειναι πρόβλημα του... καιρου (κατεβαίνει το Τηλεάστυ σφαίρα!)
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Και με την κακοκαιρία το ίδιο πρόβλημα έχω οπότε μάλλον δε φταίει το Τηλεάστυ. Σκέφτηκα μήπως είναι πρόβλημα εγκατάστασης αλλά και με ξεχωριστή κεραία είχα το ίδιο πρόβλημα. Κάτι στην περιοχή μάλλον παρεμβάλλει. Δεν είναι όλες τις ώρες πάντως.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μια που είπες ΤηλεΑστυ, χτές το βράδυ (έβλεπα Ρακιντζή!! :D ) υπήρχαν κάποιες παρεμβολές από το Star!

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Απ' οτι βλέπω ο Alpha στο 25 UHF σταμάτησε να εκπέμεπει, από το πρωί. Αντίθετα από το 54 UHF παίζει κανονικότατα

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
-- Στο 25 παίζει κανονικά τώρα ο ’λφα. Προφανώς είναι προσωρινές διακοπές λόγω συντήρησης ή διακοπής ρεύματος.

-- Αυτήν την ώρα το ΗΡΑΚΛΕΙΟ παίζει ελληνική ασπρόμαυρη ταινία!  :)
 Να αλλάξει λίγο το πρόγραμμά του. Όλο τα ίδια βίντεο κλιπ έβαζε!   :wink:

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Τώρα παίζει ξένη πολεμική ταινία ενώ πριν είχε διαφημίσεις για ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ και ράδιο 98,4 (τα ξαδερφάκια ;)  )
Έχει φτιάξει πρόγραμμα από ότι φαίνεται. Ίσως το πρόστιμο του ΕΣΡ να έπαιξε το ρόλο του αλλά ήταν καιρός να κάνει ένα βήμα μπροστά ο σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Η καινούργια μέρα μάλλον στραβά ξεκίνησε όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίιο.
Εκτός είναι: ο ALPHA στο  25 UHF, το Κύδων στο 52 UHF, το ΣΚΑΪ στο 61 UHF,  το Τηλεάστυ στο 51 UHF ,η ΝΕΤ στο 43 UHF, και ο 902 στο 38 UHF. Αν και δεν εχω αποκωδικοποιητή νομίζω οτι και το Filmnet στο 37 UHF, και το SuperSport  στο 39 UHF είναι και αυτά εκτός!!
Τι έγινε ρε παιδιά;; Από τα 21 κανάλια που εκπέμπουν από Ροδιά (δεν μετρησα το TV 5 το οποίο έχει σταματήσει) χαλάσανε 8!!! Επιδρομή έγινε;; :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
προγραμματισμένη διακοπή της ΔΕΗ την είπανε....

Το "Ηράκλειο" χθες εκανε μια προσπάθεια να παρουσιάσει και πάλι πρόγραμμα, για πρώτη φορά εδω και 3 χρόνια.... :P
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Αυτή η διακοπή ρεύματος "τρέλλανε" πάλι τον αποκωδικοποιητή του ΣΚΑΪ στο 61 και τώρα έχει ήχο με μαύρη οθόνη !

Όσο για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ φαντάζομαι πως δανείζεται ταινίες και ντοκυμαντέρ από τη..."θεία" στη βιομηχανική περιοχή!   :wink:

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναί, όντως ο ΣΚΑΪ  δεν εχει εικόν αυτή τη στιγμή. ’σχετο, αλλά κάποια κανάλια από Ροδια έπαιζαν ,την ώρα της διακοπής.
Όντως το Ηρακλειο αλλάζει πρόσωπο!! Λέτε να δούμε και δελτίο ειδήσεων;;; :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ειχε λίγο πλάκα... μονο εγω επαιζα για κάτι λεπτά το πρωι!

.....και κατέβαινε ο ΣΚΑΙ στο 53 καμπάνα απο Σαντορίνη με την Κύδων κλειστή και τις παρεμβολές απο την ενδοδιαμόρφωση να εκλείπουν.... :P
.

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
Βρε παιδιά..έχετε κανένα νέο σχετικά με τα ψηφιακά της ΕΡΤ και την επέκταση τους στο Ηράκλειο; Αν θυμάμαι για Απρίλιο λέγανε...
Τώρα βέβαια ποιανού ετους, ειναι αλλη ιστορία!  :D

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση
Πριν λιγο με πήρανε τηλέφωνο από τη VPRC για μια ερευνα σχετικα με τα τοπικα ΜΜΕ. Εφημεριδες, ραδιοφωνο , τηλεοραση. Με ρωτούσε η κοπέλα αν παρακολουθω το ΚΝΩΣΣΟΣ TV!!!
- Ναι εχει ωραια καρτα! , της λέω της κοπελιάς! Laughing
Έλεός!!! Θα μπορούσες να πείς οτι δεν μου αρέσει το τσίριγμα που κάνει η μπαρογεννήτρια (Αλήθεια γιατί δεν σταματάνε το τσίριγμα ,ωστε να ακούγεται αό πίσω ο Κρητικός 88,7;) και οτι πλέον τις χρωματιστές μπάρες τις βαρεθήκαμε, και να αλλάξουν test card!!
Παράθεση
Βρε παιδιά..έχετε κανένα νέο σχετικά με τα ψηφιακά της ΕΡΤ και την επέκταση τους στο Ηράκλειο; Αν θυμάμαι για Απρίλιο λέγανε...
Τώρα βέβαια ποιανού ετους, ειναι αλλη ιστορία! Very Happy
Δεν ξέρω κάτι σχετικό, αλλά σκέψου οτι στην Πάτρα πρίν από λίγο μπήκε (έχοντας υπ όψιν οτι η Πάτρα είναι η τρίτη στην Ελλάδα όσον αφορά τον πληθυσμό, ενώ το Ηράκλειο είναι τέταρτο).

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Που την ειδες την ψηφιακη ΕΡΤ στην Πατρα φιλε μου?? :shock: Δεν υπαρχει ιχνος ψηφιακης εκπομπης σε ολοκληρη την Δυτικη Ελλαδα,ουτε καν δοκιμαστικη εκπομπη!!! Μαλιστα απο οτι εμαθα προσφατα,υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο η ΕΡΤ να μην ενεργοποιηση κανεναν καινουργιο ψηφιακο πομπο πριν απο την ψηφιση του νομοσχεδιου για τα ΜΜΕ ,το οποιο αναμενεται να ψηφιστει τον ΙΟΥΝΙΟ !!!!
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το είπα γιατί σε άλλο forum ,κάποιος έψαχνε για ψηφιακό δέκτη στην Πάτρα και αν θυμάμαι καλά είχε πεί οτι υπάρχει εκπομπή.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Δυστυχως ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΛΑ ηταν!!! Διαθετω και εγω ψηφιακο δεκτη οπως και καμποσοι φιλοι μου σε διαφορες περιοχες της Πατρας.Κανεις δεν ελαβε ποτε το παραμικρο σημα!!! περιμενουμε και εμεις οπως και εσεις στο Ηρακλειο.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Κάποιοι απο Δυτική Πελοπόνησο πιανουν απ' ευθείας απο Αττική και ισως ο γράφων του άλλου φόρουμ να ανήκει σε αυτους.
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Οπότε αν κατάλαβα καλά, κάποιοι έξυπνοι πλούτισαν πρόωρα...

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Φιλε NRG-TV στα ΚΑΜΙΝΙΑ αποκλειεται να εχουν ληψη ψηφιακων καναλιων,αφου βρισκονται 10 χιλιομετρα νοτια της ΠΑΤΡΑΣ προς Κ.ΑΧΑΙΑ.Ληψη απευθειας απο αθηνα εχουν μονο καποιες περιοχες στην βορεια και βορειοδυτικη Πελλοπονησο περιπου απο Αιγιο και πανω.Μαλλον λαθος συννενοηση μεταξυ των φιλων στο post:ψηφιακη ερτ στην Πατρα.Οφειλω να τονισω παντως πως δεν υπαρχει ληψη ψηφιακης ερτ στην Πατρα για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις στο forum!!!
Φιλε CDAS  κανεις δεν προσπαθησε να μας κοροιδεψει, απλως χρειαστηκα tv tuner για τον υπολογιστη μου και προτιμησα να ειναι ταυτοχρονα και ψηφιακο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν επιτελους ερθουν τα ψηφιακα καναλια στην Πατρα.Παντα φιλικα και με εκτιμηση.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Nscovria ειμαι σίγουρος οτι ειναι πανέτοιμοι να εκπέμψουν και στην Πάτρα και οτι δεν εκπέμπουν ακόμα απο κει.

Η αλήθεια είναι οτι υπάργουν στην Βορειοανατολική πελοπόνησσο πάμπολλα σημεία που πιάνουν απο υμηττό τα ψηφιακά, αν δεν τα παρεμβάλλει κάποιος τοπικός αναμεταδότης και πάντα καιρου επιτρέποντως.

Επίσης καποιες δοκιμές αναμετάδοσης πληρους φάσματος ειχαν γίνει περισυ στην Τρίπολη, αλλα η τελευταία αναφορά αναφέρει απενεργοποίηση.

Αυτά μονο λεμε.

Πάντα ειναι καλό να ετοιμάζεσαι για αυτό που οπωσδήποτε θα έρθει, απλά η οποιαδήποτε αγορά αποκλειστικά ψηφιακού δέκτη πρέπει να γίνεται με συνεση ωστε να μην πληρώσουμε πέρισσότερα απ' οσο θα πληρώναμε αν περιμένουμε.

Οι τιμές στην Γαλλία Γερμανία και Ηνωμένο βασίλειο εχουν ηδη ταπεινωθεί (29 ευρώ περίπου ξεκινάνε οι τιμές των αποκωδικοποιητών που εχουν μέγεθος οσο ο αποκωδικοποιητης του filmnet ή και μικρότεροι και επιτρέπουν την αποκωδικοποιηση των καναλιών με εξοδο ΜΟΝΟ σε scart και χωρίς ενσωματωμένο διαμορφωτή.

Ανώτεροι δέκτες με PVR και CI είναι σαφώς ακριβότεροι αλλά με την μαζική παραγωγή αναμένεται να πεσουν κι αλλο οι τιμές και με την μαζική εισαγωγή οι τιμές θα φτάσουν και σε μας μολις εκτιμηθεί η αγορά απο τους εισαγωγείς.

Περίπου στα 19 ευρω ξεκινάνε οι δεκτες USB για υπολογιστή - λαπτοπ στο εξωτερικό.
Καλό ειναι να προσέχουμε καθως αν μενουμε σε...υπόγεια ενας τετοιος δεκτης θα μας ειναι αχρηστος καθως η ληψη θα εινια προβληματική.
καλό ειναι να σκεφτουν να αποκτήσουν τετοιο δέκτη οσοι μένουν πάνω απο το 2ο οροφο στα μεγάλα πολεοδομικά συγκροτήματα.

Μολις γινουν οι ενεργοποιησεις και αποκτήσουμε κι εδω ωφέλιμο πεδίο για μετρήσεις (αν δεν τα παρω κρανίο στο τέλος και το ανοίξω μόνος μου - βρήκα και Mpeg encoder και λέω να τον πάρω) θα εχουμε πολυ τεκμηρίωμένη ανάλυση του τι και πως στην Ψηφιακή, καλό ειναι να φυλάμε τα ρουχα μας πάντα ειδικά με τις κινήσεις της ΕΡΤ, αν πάρουμε δειγμα απο τις κεραίες για το Ηράκλειο ζήτω που καήκαμε... :P
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Οι καιρικές συνθήκες σήμερα ευνοούν λήψεις από μακριά.
Ο ΣΚΑΙ στο 53 και ο ΑΛΦΑ στο 63 από Σαντορίνη έχουν δυνατό σήμα και γίνεται η λήψη με ένα απλό δίπολο. Στον Αντέννα στο 48 παρατηρώ αλλοίωση της καθαρότητας της εικόνας με χιόνια στο υπόβαθρο.  Υποψιάζομαι είναι η ψηφιακή εκπομπή από Υμηττό!  Αν δεν υπήρχε ο ΑΝΤ1 εκεί θα μπορούσε κάποιος να δει το ψηφιακό σήμα με εναν αποκωδικοποιητή;

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Παράθεση
Στον Αντέννα στο 48 παρατηρώ αλλοίωση της καθαρότητας της εικόνας με χιόνια στο υπόβαθρο. Υποψιάζομαι είναι η ψηφιακή εκπομπή από Υμηττό! Αν δεν υπήρχε ο ΑΝΤ1 εκεί θα μπορούσε κάποιος να δει το ψηφιακό σήμα με εναν αποκωδικοποιητή;
Ακριβώς το ίδιο έχουμε και εμείς στη Λήμνο στη συχνότητα 53... ΕΤ3 από τοπικό αναμεταδότη, Ψηφιακά από Πήλιο.

Μία φορά είχα καταφέρει να κατεβάσω στον δέκτη μου τα ονόματα των 4 ψηφιακών και να δω πως είχαν ισχύ σήματος 30% και ποιότητα σήματος 0%, όταν η αναλογική ΕΤ3 είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Αυτό ήταν το καλύτερο που κατάφερα ως τώρα. Η ΕΤ3 την ίδια στιγμή που κατέβασα τα κανάλια στο δέκτη είχε περίεργα χιονάκια, είχε χάσει το χρώμα της κτλ κτλ. Τέτοιου είδους παρεμβολή δεν έχω ξαναδει σε άλλο κανάλι και λογικά προέρχεται από ψηφιακή εκπομπή. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά να παθαίνει τέτοιου είδους παρεμβολές η ΕΤ3 αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει συχνά να έρχεται ψηφιακό σήμα στο δέκτη.

Έστειλα και μέιλ στην ΕΡΤ για να δουν αν μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα (μιας και μιλάμε για την ΕΤ3 όχι για ιδιωτικό κανάλι), μου είπαν θα το διαβιβάσουν αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Συχνότητες κενές εδώ έχουμε πάρα πολλές, την ΕΤ3 τη πιάνουμε και από αλλού, τα ψηφιακά όμως δεν τα πιάνουμε και δεν προβλέπω να τα πιάσουμε και σύντομα, εδώ αλλού και αλλού δεν έχουν βάλει αναμεταδότες, στη Λήμνο θα ρθουν να βάλουν;

Κι όμως είναι κρίμα να μπορούμε να τα πιάσουμε μέσω Πηλίου και η ΕΤ3 να μας δημιουργεί πρόβλημα.

Σας πήγα στην άλλη άκρη της Ελλάδας βέβαια  αλλά επειδή είναι παρόμοιο το πρόβλημα είπα να πω και εγώ τον πόνο μου.  :oops:

Αποσυνδεδεμένος sg

• Τακτικό Μέλος
  • **
στο c48 ειχα εικονα τοπικου καναλιου απο Ροδο tv4 νομιζω το ονομα του
στο c53 ant1
στο c55 TRT 2 το οποιο καλυπτε το ΣΚΑΙ
επισης  ενα cosmos και τα 4 TRT ΤΟΥΡΚΙΑΣ
 Τα παραπανω συμβαινουν 16 Κm NΔ του Ηρακλειου
και μας καλυπτει το κεντρο του Σταυρου Νεαπολης

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "manosat"
Οι καιρικές συνθήκες σήμερα ευνοούν λήψεις από μακριά.
Ο ΣΚΑΙ στο 53 και ο ΑΛΦΑ στο 63 από Σαντορίνη έχουν δυνατό σήμα και γίνεται η λήψη με ένα απλό δίπολο. Στον Αντέννα στο 48 παρατηρώ αλλοίωση της καθαρότητας της εικόνας με χιόνια στο υπόβαθρο.  Υποψιάζομαι είναι η ψηφιακή εκπομπή από Υμηττό!  Αν δεν υπήρχε ο ΑΝΤ1 εκεί θα μπορούσε κάποιος να δει το ψηφιακό σήμα με εναν αποκωδικοποιητή;

Μανο μου, εχω μια μεγάλη κεραιούλα που αυτό το καλοκαίρι λέω να χρησιμοποιήσω για να κατεβάσω την Ψηφιακή στο 48.

Δεν μου εκατσε να την τοποθετήσω ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος οτι θα έχω αποτέλεσμα, αφ' ενός γιατί θα χρησιμοποιήσω τις ισχυρές βυθίσεις του λοβού για να "χασω" τον Αντ1 και αφ' ετέρου διότι τα ψηφιακά σήματα εχουν την ταση να "τρυπάνε" τα αναλογικά ακόμα κι αν τα δευτερα ειναι 3 με 6 db ισχυρότερα.
Το χαρακτηριστικό τους αυτό το χρωστάνε αφ' ενός στην ισης ισχύος διασπορά των 8192 φεροντων σε ολόκληρο το φάσμα που καταλαμβάνουν,

σε αντίθεση με τα αναλογικά που το 70% της ενέργειας βρίσκεται μεχρι 1 ΜΗΖ απο την κεντρική,το 10% στους 5.5 απο αυτήν και τα ρεστα στους 4.43,

και αφ' ετέρου στην ισχυρή διόρθωση λαθών και στο convolution.
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Λοιπόν, μια και ο καιρός ήταν καλός σήμερα είπα να γυρίσω λιγάκι την κεραία μου για να δώ τι πιάνει. Γυρίζοντας τηςε πρίπου 180 μοίρες, επιασα (σχεδόν όλα τα κανάλια) από το Κ.Ε. Σαντορίνης (δηλαδή ΣΚΑΪ,ΝΕΤ,ΜΕΓΑ,ΕΤ1). Δυστυχώς κάτι από Αθήνα δεν έχω βγάλει.
Καθόλη τη διάρκεια του ψαξίματος τα κανάλια από Ροδία και Βασιλικό επάζαν κανονικά (με κάποια χιόνια βέβαια). Όταν η κεραια μου κοιτούσε το Radar του αεροδρομίου (το στρογγυλό), επιασα σχεδόν καμπάνα το nrg (το οποίο δεν λειοτυργούσε τότε) και επίσης έπιασα 2 κανάλια από Σταθρό Νεάπολής!!(Συγκεκριμένα το MEGA στο 44, και το Creta στο 57).

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Απ'΄οτι βλέπω το Ηράκλειο δεν παίζει και τόσο καλά. Το ιδιο συνέβαινε και το πρωί οπού είχε πέσει τελείως το ΚΡΗΤΗ ΤV στο 21 UHF.

* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (16:31)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (16:30)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:42)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 03/12/2024 (15:32)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 03/12/2024 (14:30)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 03/12/2024 (12:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (10:34)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/12/2024 (09:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (23:39)
* Απ: Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (23:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (21:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (20:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (19:22)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (19:09)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:56)
* Απ: Express-AM7 στις 40°E (ex AM 1)  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/12/2024 (18:41)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/12/2024 (18:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (15:30)
* Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (15:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/12/2024 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (12:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)