0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το...σκαρτ το σκέφτηκες?!?επίσης, το 58 τι κάνει? 67-68-69?
Καλά, μην φωνάζεις, θα φροντίσω επιμελώς να μην εχεις παρεμβολές στο 58.... Αυτό γράφω στον Μιχάλη.
Παράθεση από: "nrg_tv"Καλά, μην φωνάζεις, θα φροντίσω επιμελώς να μην εχεις παρεμβολές στο 58.... Αυτό γράφω στον Μιχάλη.Το'πες και το κανες! Στο 59 επανεμφανίστηκες και δεν υπάρχουν παρεμβολές στο 58. Εκεί έβαλα τώρα τον αποκωδικοποιητή μου
Στα 67-68-69 ο ενισχυτής μου μάλλον βάζει παράσιτα από ραδιοσταθμούς και κάνει γραμμές.
Το διάβασα στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και το μεταφέρω εδώ μιας και η εφημερίδα Νέα Κρήτη είναι στον ίδιο όμιλο με την Κρήτη TV."Σαν περίεργα τα πράγματα εκεί στη ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ. Απολύουν δημοσιογράφο επειδή συνδικαλίζεται, βγάζουν φύλλο σε ημέρα αργίας Μήπως η ΕΣΗΕΠΗΝ πρέπει να κηρύξει καμιά απεργία;" Αν ξέρει κανείς για ποιο δημοσιογράφο πρόκειται ή άλλες λεπτομέριες ας το αναφέρει.
ειχα 3 διακοπές στην Ρογδιά χθες απο υπερθέρμανση, ακόμα και στις 2 το πρωι που ανέβηκα ειχε 26 βαθμους απέξω (γουαο, δεν ξανάγινε) και μεσα στα στιτάκια η κόλαση)
Με μειωμένη ισχύ παίζει και το βλέπω με πολλά χιόνια. Ας μη βιαζόμαστε... έχει ακόμα μέλλον να ετοιμαστεί για πρόγραμμα!
Παράθεση από: "gkr41"Τώρα είναι 5 (το ένα λείπει από το screenshot) :shock: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΦίλε μου πολλά παράσιτα βλέπω στο screenshot σου... Να κοίταξεις λίγο την κεραία και τις καλωδιώσεις....
Τώρα είναι 5 (το ένα λείπει από το screenshot) :shock: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε