Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • Κυρ 23 Φεβ 2025, 20:23
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 338295 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Αν εννοεις απο χθες , οχι, μάλλον χειρότερο

αν εννοεις απο το μεσημέρι μεχρι τώρα, μάλλον καλύτερα, αλλά δεν εχει βιντεο τωρα, μονο συγχρονισμό.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος NRG_RADIO

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: HRAKLEIO
Ναι κατι ευτιαχνα και ειχα σκετο σημα για τσεκαρε τωρα και πες μου..

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
χθες ηταν καλύτερα με σταθερότερο συγχρονισμό - τωρα κυλά ασταμάτητα μεχρι που δεν μπορώ να διαβάσω τι γραφεις απο κάτω.οι συνλικές στάθμες σου ειναι οι ίδιες - καμια ουσιαστική διαφορά.
.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σημερα Γιαννη σε πιανω καπως καλητερα βεβεα με πολλα χιονακια αλλα ξεκαθαριζω της μπαρες .... εγω ξαναεβαλα την πρωτη καιρεα και την σηκωσα καμποσα μετρα πιο ψηλα εχεις διαφορα εκει ?

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Σε ποιες περιοχές είναι δυνατή η λήψη στο 63 ;
Εγω δε λαμβανω τιποτα

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Πίσω από το 3ο πιάνω με πολύ χιόνι ένα μουσικό κανάλι (και έλεγα ποιό να είναι). Η εικόνα όμως δε παραμένει σταθερή. Μόνο μουσική ξεχωρίζω.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σε πια περιοχη εισαι manosat ? εγω παιζω απο γαζι στο μασταμπα που εκανα κοντρολ παιζει μια χαρα. Δεν εχω βρη καποια καιρεα που να μην κανη μπαμ στη γητονια οτι ειναι για τβ σταθμο και κανω πειραματισμους με διαφορες...

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Αν ξαναπειράξεις κάτι θα σε σκίσω  :lol:

καλά και σταθερα. O ηχος μπουκώνει λίγο. Κατέβα 3 db.

Τ300, τις μπάρες στο 59 τις μαζευεις καθόλου??
.

Αποσυνδεδεμένος t300

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
Παράθεση από: "Olorin"
Τ300, τις μπάρες στο 59 τις μαζευεις καθόλου??

Όχι, δε λαμβάνω απολύτως τίποτα  :(

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "NRG_RADIO"
Σε πια περιοχη εισαι manosat ? εγω παιζω απο γαζι στο μασταμπα που εκανα κοντρολ παιζει μια χαρα. Δεν εχω βρη καποια καιρεα που να μην κανη μπαμ στη γητονια οτι ειναι για τβ σταθμο και κανω πειραματισμους με διαφορες...

Είμαι 200 μέτρα πίσω από το Σ/Μ Χαλκιαδάκη στην Εθνική Αντιστάσεως και η κεραία μου κοιτάζει προς Ροδιά με οπτική επαφή.  
Πιάνω τις μπάρες του 59 αλλά τίποτα από το 63

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δεν θα εχω οπτικη επαφη μαλον γιαυτο δεν με πιανεις , ο Γιαννης ειναι πιο κοντα σου θυμαμε και με στα φμ ειχαι προβλημα στην σηγκεκριμενη περιοχη το κοβο απηθανο να με πιασης ποτε ... βεβεα ποτε δεν ξερης τι μπορει να γεινη...

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Λοιπόν ,εγώ στην Παναγίτσα στο 63 κάτι σαν παράσιτα βλέπω(δεν είναι απλό χιόνι). Δεν ξέρω αν προέρχονται από τη ΝΕΤ στο 62 από Γιούχτα όμως (όπου παρόλα τα χιόνια ,βλέπω έγχρωμη εικόνα)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τα παρασητα σε μερικες περιοχες της βλεπω και εγω και με το σκανερ μου βλεπω ενα κρατικο καναλι αλλα δεν μπωρεσα να ξεκαθαρισω πιο ειναι,θα το κανω ομος λιαν συντομος

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "NRG_RADIO"
Τα παρασητα σε μερικες περιοχες της βλεπω και εγω και με το σκανερ μου βλεπω ενα κρατικο καναλι αλλα δεν μπωρεσα να ξεκαθαρισω πιο ειναι,θα το κανω ομος λιαν συντομος
H ΝΕΤ στο 62 είναι σίγουρα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ET1 στο 63 απο κάπου δυτικά. Ισως απο Αγ. Βαρβάρα - Ζαρός.

βελτιστη λήψη του εν λόγω αναμεταδότη κοντά στο Ηράκλειο γίνεται στον Αρόλιθο στον δρόμο για βασιλικό- πήγαινε μια βόλτα να το δείς.

- η Νεα Τηλεόραση το ξέρει και εκπομπή απο την Ρογδιά δεν την επηρεάζει, συμφωνα με μετρήσεις της.

η ΝΕΤ στο 62 εχει ισχυρή κάτω πλευρική, όχι πάνω. Τα +11 της ειναι περίπου -50 απο το φέρον.
.

Αποσυνδεδεμένος C.S.Dάς

• Τακτικό Μέλος
  • **
Για δείτε λίγο στο 58 UHF (αρκετά καλή λήψη του TRT)

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
’ραγε στα παράλια της Τουρκίας θα λαμβάνουν κανένα σήμα που να ξεκινάει από την Κρήτη ή η "εισβολή" είναι...μονόπλευρη ;

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σηγουρα θα πιανουν το 99 που ειμουν φανταρος στην Τηλο ενα νισακη διπλα στην Ροδο επιανα με φοριτη τβ σχεδον... οσα δεν επιρεαζοταν τοπικα απο τα γυρο νισια ολα τα ραδιοφωνα και καναλια απο Ηρακλειο Κρητης καμπανα

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Εσυ θα επρεπε να βγεις επάνω στα πιατα των γουβών με κατευθυντική κεραία... θα σε πριμένει μια εκπληξη εκει ε κεραία στο ηράκλειο στραμμένη....:)
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Γιάννη έβαλα μια ξεχωριστή κεραία UHF να κοιτάζει προς Ατσαλενιο και σε πιανω τωρα πολυ καθαρα !
Οταν θα ξεκινησεις προγραμμα θα βαλω και screenshot

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
θα δεις.

2000 mv's

and a new logo.
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Τι συμβαίνει με τον αναμεταδότη του ΑΝΤ1 στον Αχεντριά ; Νομίζω είναι εκτός λειτουργίας για πολύ καιρό.

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
ωραια πραγμτα συμβαινουν τι γινεται η μεγαλη σταθμοι του ηρακλειου δεν εχουν λεφτα? γιαννη ετοιμασε κανενα ψηφιακο πομπο και ερχομαι να τον παρω :lol:  πλακα κανω.

να σε ρωτησω και κατι μπορεις εναν αναλογικο πομπο ραδιο να τον μετατρεψεις σε ψηφιακο?
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

• Έμπειρο Μέλος
τα ψηφιακα της ερτ παρελασαν και παλι το πρωι
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ραδιοφώνου οχι τηλεόρασης ναι αν ειναι τελευταίας γενιάς.
το επίγειο ψηφιακό ραδιόφωνο μάλλον θέλει...τηλεοπτικό VHFIII πομπό για να μετατραπεί και να μεταδοθεί.
.

• Έμπειρο Μέλος
γιαννη και τα fm τι θα γινουν μετα τα ψηφιακα?
lnb GT 0.2dm super
                          --------------

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
θα μείνουν FM - δεν επηρεάζονται απο το Switchover.
.

• Έμπειρο Μέλος
δηλαδη καποιοι θα μπορουν να εκπεμπουν και ψηφιακα και στα fm
lnb GT 0.2dm super
                          --------------

Αποσυνδεδεμένος staaronis3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://staaronis3.net
Λοιπών,
αυτές τις μέρες έπιασα σαν παιδί κι εγώ να στήσω ένα σύστημα λήψης επεξεργασίας και διανομής επίγειων και δορυφορικών αναλογικών και ψηφιακών προγραμάτων της IKUSI (θα ανοίξω και άλλο θέμα αλλά στην κατάληλη κατηγορία-εδώ θέλω κάτι άλλο) το οποίο το έχουμε στο σχολείο στην κηπούπολη. Θέλω τη βοήθεια σας γιατί το ένα του κομάτι κάνει λήψη, ενύσχηση και εκπομπή σε άλλη συχνότητα στα επήγεια αναλογικά και ψηφιακά. Μπορούμε συνολικά να επεξεργαστούμε 11 UHF κανάλια (μέσα απο 9 "φίλτρα"), 1 VHF I και 2 VHF III. Κεραίες μπορεί να πάρει το κάθε φίλτρο τη δική του ή να πάρουν πολλά φίλτρα μια κεραία κλπ. Στα UHF έχουμε σήγουρα μία κεραία γυρισμένη στη ρογδιά. Όμως για τα VHF δεν έχουμε τίποτα. Γι αυτό σας θέλω τώρα. Υπάρχει καμία περίπτωση αν βάλουμε κεραία να πιάσουμε κάτι στις μπάντες I και III των VHF;;;
Σωματείο Φανατικών Επίγειων Λήψεων
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος sagabeat

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Chania
    • http://www.neatv.gr
Aν ήσουν στην Αθήνα θα έπιανες κάτι τσοντοκάναλα...άλλο πράμα!!!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:15)
* Απ: Παλιά, ένδοξα κανάλια της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Steve86 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 23/02/2025 (20:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (16:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΔΡΑΜΑΣ  Μέλος: iggy7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (15:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (15:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:59)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (14:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:16)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:32)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:19)