0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν ήσουν στην Αθήνα θα έπιανες κάτι τσοντοκάναλα...άλλο πράμα!!!
Το πιο ισχυρο παντως ειναι αυτο στη συχνοτητα 04.Ειναι λαχιστα χειροτερο απ'αυτο της ΝΕΤ στο 05.
Και είναι μόνο αυτό;;; Δεν υπάρχει κάπιο άλλο;;;
Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ στο 45 UHF αναμεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμα του MAD.Μέχρι τώρα το βλέπαμε μονο τα πρωϊνά από τις συχνότητες της ΚΡΗΤΗ TV.
Λές να δούμε καμιά στιγμή το MTV να αναμεταδίδεται από το MyTV; (100% ανέφικτο, αλλά θα είχε πολύ πλάκα να γίνει κάτι τέτοιο! )
Παράθεση από: "C.S.Dάς" τι κερδιζει ενα καναλι σε αυτη την κατασταση; ποσα χρηματα χρειαζονται για να συντηρηθει ενα καναλι σε αυτη την κατασταση;
τι κερδιζει ενα καναλι σε αυτη την κατασταση; ποσα χρηματα χρειαζονται για να συντηρηθει ενα καναλι σε αυτη την κατασταση;
ρε παιδια εκανα μια εγκατασταση σε ενα σπιτι στον Αι γιαννη στην κνωσσο και συναντησα αν θυμαμαι καλα ενα καναλι νομιζω στο 59 που ελεγε αν μας λαμβάνετε παρτε μας τηλ ποιος ειναι και απο που παιζει εγω που ειμαι στον πορο δεν πιάνω.
Σχετικα με τις Βλαβες στο Βασσιλικο...εχω να σας πω :Τις 2 τελευταιες φορες που πηγα στο Κεντρο εκπομπης ΒΑΣΣΙΛΙΚΟ o κακομοιρης ο μετασχηματιστης της ΔΕΗ ζουζουυυυυριζε στα 50 μετρα μακρια και την προ-τελευταια φορα που πηγα πετυχα και 3 εντονες σπυθες σχεδον ταυτοχρονα απο τα 3 συρματα που πανε κατω απο το λοφο. αααα! ...τις ωρες που ο μετασχηματιστης αυτος εκανε εντονο σπυνθιρο-θορυβο( που δινει ρευμα στα ραδιοφωνα/τηλεορασεις /πομπους ..του Βασσιλικου) στα ραδιοφωνα του βασσιλικου περνουσε ο θορυβος σε καποια exciter..link...who knows..Κριμα στα μηχανηματα μας..τοσα λεφτα.. :