Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 13:25
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 331282 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος timepasser

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
Sorry gia ta greeklish...den exw ellinika se auto to linux

Dhladh einai "parakladi" tis Kriti TV?

Anonymous

• Επισκέπτης
Απο τη στιγμή που στην Κρήτη πιάνετε να αναλογικά από Πάρνηθα και Υμηττό... τα ψηφιακά από το 48 δεν τα πιάνετε???

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παράθεση από: "timepasser"
Sorry gia ta greeklish...den exw ellinika se auto to linux

Dhladh einai "parakladi" tis Kriti TV?

Αν θες, σε παρακαλω, διαβασε το θεμα απο την αρχη του.

Στο 48 UHF παιζει ο ΑΝΤ1 μεσα στο Ηράκλειο κι ετσι ειναι αδυνατη η ληψη απο Αθηνα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Στα 58 UHF πιάνω τελευταία μια μαυρίλα και ένα βουητό. Ετοιμάζεται τίποτα εκεί ;

Αποσυνδεδεμένος Mihalis_Creta

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Antennas park
    • http://www.tvcreta.gr
Παράθεση
Στα 58 UHF πιάνω τελευταία μια μαυρίλα και ένα βουητό. Ετοιμάζεται τίποτα εκεί ;

στο σπιτι μου το βλεπω καθαρο ...
θα δω με το οργανο αυριο στην δουλεια και θα σου πω... αλλιως τιποτα spurius δλδ σκουπιδια, αρμονικες  :roll:

Γιαννηηηηηηη.... κλεισε αμεσως το 2KW amplifier μας πηραν χαμπαρι !! :lol:  :lol:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Από το google earth βρήκα αυτή τη φωτογραφία και υποθέτω είναι το πάρκο κεραιών στη Ροδιά! Αυτοί που ξέρουν ας πουν. Πολλά σπιτάκια βλέπω. Εκεί μένουν άνθρωποι ;

• Έμπειρο Μέλος
Οχι φιλε μου δεν ειναι αυτη η Ρογδια  :!:

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "Mihalis_Creta"
Οχι φιλε μου δεν ειναι αυτη η Ρογδια  :!:

Υπέθεσα οτι είναι εκεί από τα φώτα που βλέπω να ανάβουν τη νύχτα από αυτήν την περιοχή! Καμιά βοήθεια να το εντοπίσω από ψηλά;

• Έμπειρο Μέλος
Η ρογδια τα μονα φωτα που εχει ειναι τα κοκκινα μικρα φωτακια αεροπλοιας που εχουν οι πυλωνες των κεραιων...
Αντιθετως ο Βασιλικος εχει μεγαλα κιτρινα φωτα ομιχλης τα οποια ειναι ορατα και απο το Ηρακλειο μεσα !!
Αν δεις λοιπον αυτα τα φωτα ακριβως αριστερα σου βρισκεται η ρογδια

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Η φωτογραφία είναι από το σπίτι μου. Από το σημείο Α που δείχνω είναι τα φώτα που βλέπω  τη νύχτα και νομίζω είναι το σημείο που φαίνεται από το google earth. Αυτό να υποθέσω είναι ο Βασιλικός ; Δε βλέπω άλλα φώτα τη νύχτα εκεί γύρω. Το σημείο Γ βλέπω με κυάλια να έχει πολλές κεραίες. Προς τα εκεί έχω ευθυγραμμίσει να κοιτάζει η δικιά μου (με σήμα καμπάνα) οπότε λογικά στο σημείο αυτό είναι η Ρογδιά.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Το τηλεαστυ παιζει 105 βατ, σε συγκριση με τα 300 που επιαζει πριν το προβλημα.

Δεν εχω σχεση με το μαυρο στο 58.

μανο, με πιανεις ακομα λογικά, ε? η κεραια κοιτα στον Μιχαλη τωρα.

Μιχαλη πιανεις πραμα? σ' αρεσει η εικόνα? ο ηχος τα ξερω... κατεβαινει μηχανακι philips απο γερμανια.
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
nrg σε πιανω με αρκετά χιόνια στο 41. Καλύτερα ήταν πριν αλλά όπως λες άλλαξες κατεύθυνση γι'αυτό. Έχω όμως λήψη από HELLASSAT οπότε δε με ενοχλεί :)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Μάλλον καποιος ενισχυτής στην γειτονιά σου αυτοταλαντωνει (τα παιζουν το καλοκαιρι οι πυκνωτες με την ζεστη.) στο 58 και το κανει.

Δεν πιανω τπτ.

σωστό για την κατευθυνση. Εχω 2 σπλίττερ και θα βαλω και κεραια προς εσενα μονο don't worry! απλά μένει να κατεβασω τον ιστό.
.

• Έμπειρο Μέλος
Γιαννη σε πιανω στο σπιτι αλλα οχι τοσο καλα ρε γμτ  :(

Με μια televes Pro 75 που εχω χαμηλα βεβαια χωρις ενισχυτη διακλαδωτη κλπ  στην πεδιομετρηση που σου κανα μου εβγαλες 56 dbμV σημα με τον παλμο σου πολυ συμπιεσμενο που μερικες φορες εσπαγε τελειως οταν το video level της εικονας ηταν υψηλο. Επισης εχει λιγο ειδωλο η εικονα αλλα ...
Εχε υποψιν σου ομως οτι η κεραια μου ειναι χαμηλα περιπου 1μ,οτι κοιταει ρογδια οποτε δικαιολογημενα να μην σε λαμβανω καλα.
Εαν βρω χρονο αυριο το βραδυ θα γυρισω την κεραια προς εσενα και θα σου κανω ακριβεστερο κοντρολ.
Standby λοιπον... :wink:

Και γω με το οργανο δε επιασα τπτ στο 58  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
56 dbmv δε σου φτανουνε? ειναι λεει το οριο της καλης εικόνας, το σημειο αναφορας για την επεμβαση του AGC στις τηλεοράσεις... τεσπα. Κάτσε να ερθει ο Philips 5880 IF modulator with precorrector και θα δεις τον συγχρονισμο!

Ευχαριστω για το κοντρολ!

Πριν το επιανες καλυτερα? πανω σου κοιταζω! Αχ οι πολυκατοικιες... ψηνω κ........ μου φαινεται...
.

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "Mihalis_Creta"
Και γω με το οργανο δε επιασα τπτ στο 58  :roll:
Για την ακρίβεια είναι ανάμεσα σε 58 και 59 (fine tuning). Είχα την έξοδο του video εκεί και αναγκάστηκα να αλλάξω συχνότητα.

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση
Πριν το επιανες καλυτερα? πανω σου κοιταζω!

Γιαννη πριν δεν σε πιανα καθολου στο σπιτι μου μονο στου πατερα μου στην Παπαναστασιου.
Μην μου αγχωνεσαι  :lol:
Εαν σε ενδιαφερει εχω εναν ενισχυτη 20 W με 5 W εισοδο σε πλακετα ετοιμο μαζι με την ψυκτρα του να στον δωρισω να πειραματιστεις πανω του  :wink:
Τηλεφωνησε μου στο κουνητο ...

• Έμπειρο Μέλος
Αυξηση ισχυος στον αναμεταδοτη του Creta απο την 66 συχνοτητα του Βασιλικου με σκοπο την βελτιωση της εικονας στις περιοχες καλυψης του.
Γιαννη το προλαβα κι αυτο !! :wink:

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Σημαντική βελτίωση στο 66 !!! Nice job!  :)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Δεν παλευεσαι! τη μια στιγμη σταυρό και την ΄΄αλλη βασιλικό!

ακόμα δεν το εβαλα  :(
.

• Έμπειρο Μέλος
Γιαννη δεν το τσιτωσα το βαλα γυρω στα 150 W μεχρι να ’’στρωθει’’ λιγακι  :P

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
καλό το QRO.

γυρισες και πανελακι ή ακομα ξανοιγουν περα?
.

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση
γυρισες και πανελακι ή ακομα ξανοιγουν περα?

Περα βεβαιως βεβαιως μαλιστα σημερα πηγα μια βολτα μεχρι τα Αγκουσελιανα ( μεσα Ρεθυμνο στον δρομο προς Πλακια ) για να δω ενα Laem 5 W transposer που χω φυτεψει εκει και επιασα το 66 με κεραια μια τελεβες με σημα 52dbmV  :shock:

Αποσυνδεδεμένος NRG_RADIO

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: HRAKLEIO
Ρε παιδια ειδα μια βελτιοση στο σημα του Ηρακλειο η μου φενετε ??

• Έμπειρο Μέλος
Δημητρη εαν διαβασεις καμποσα παραπανω  ποστ θα δεις για πιο λογο βελτιωθηκε το σημα του  :wink:

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Πάλι σε διακοπές είναι ο τεχνικός του Τηλεάστυ ; Εδώ και μέρες εχουμε παγωμένη την εικόνα σε μια...προσφορα τηλεμαρκετινγκ..αλλά ο ήχος παιζει κανονικά!

• Έμπειρο Μέλος
Μαλλον εχουν βαλει πολυ δυνατα το κλιματιστικο στο βουνο και ''παγωσε'' η εικονα  :!:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Μιχάλη παιζω το κλ**** του δωματος του ΤηλεΑστυ στα χερια μου... αλλά γιατι να βγω? την προηγουμενη βόλτα μου εκει ακόμα να την πληρωθω.
.

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "nrg_tv"
Μιχάλη παιζω το κλ**** του δωματος του ΤηλεΑστυ στα χερια μου... αλλά γιατι να βγω? την προηγουμενη βόλτα μου εκει ακόμα να την πληρωθω.

Το μοιράζει αριστερά και δεξιά ο Καρατζαφέρης??? Δεν το ζητάει πίσω?

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
Εφτιαξε απο χθες το βραδυ. Γυρισε ο τεχνικος ή διαβαζει και αυτός το φορουμ ;

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:10)